- 27 Mayıs 2014
- 1.802
- 1.198
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #73.141
Okuyunca kendi eşimi gördüm yazmak istedim. İki gün önce sezeryanla doğum yaptım. Eşimde yanımda iki gündür deli etti beni. Kaynana gibi başımda herşeye karışıyor. Zaten göğüslerim yara oldu emziremiyorum. Bide başıma dikilip herşeyi çok biliyomuş gibi karışması deli ediyor. Bide izin almış işden 10gün evde kafayı yedirtcek banaKızlar ya eşiniz Bebek bakımına Nasıl yardımcı oluyor, ya benimkisi felaket tellalcısı gibi, sürekli çocukla ilgili sorular soruyor deli oluyorum, gaz damlası vereceğim, yok verme...
Çocuk ağlıyor neden ağlıyor bu çocuk...
Pişik olmuş , neden bakmadınız tabi uyumaz bu çocuk
Bişi olsa hemen hastaneye gidelim mi diye tutturuyor...
Neymiş yemi doğan 17-18 saat uyurmuş bizimkisi neden uyumuyormuş...
Hastanede de bizimkisi usluydu, o Zaman'da niye ağlamıyor diye söylenmişti...
Yeminle bıktım onun sorularından ya, zaten çocuğu susturacam diye uğraşırken eşimin bilirkişi gibi soruları deli ediyor,sinirlenip bağırıyorum, sonra birbirimizi yiyoruz... Kayınvaldemden beter yeminle
Okuyunca kendi eşimi gördüm yazmak istedim. İki gün önce sezeryanla doğum yaptım. Eşimde yanımda iki gündür deli etti beni. Kaynana gibi başımda herşeye karışıyor. Zaten göğüslerim yara oldu emziremiyorum. Bide başıma dikilip herşeyi çok biliyomuş gibi karışması deli ediyor. Bide izin almış işden 10gün evde kafayı yedirtcek banaBu arada sezeryanlı anneler sütünüz ne zaman geldi? Benim az geliyor mama takviyesi yaptılar. Çok üzüüyorum. Evde de devam edin dediler. Emzirirken ağlıyorum resmen çok yara oldu. O sürdüğüm lasninohlar hiç bir halta yaramadı sizler neler yaptınız bu dönemde
Tamam cnm sağol denerim.Göğüslerine bolca zeytinyağı döküp peceteyle kapat canım
Benimkiler kaniyordu artık çok fenaydi. Zeytinyagiyla iyilesti.
Kızlar ya eşiniz Bebek bakımına Nasıl yardımcı oluyor, ya benimkisi felaket tellalcısı gibi, sürekli çocukla ilgili sorular soruyor deli oluyorum, gaz damlası vereceğim, yok verme...
Çocuk ağlıyor neden ağlıyor bu çocuk...
Pişik olmuş , neden bakmadınız tabi uyumaz bu çocuk
Bişi olsa hemen hastaneye gidelim mi diye tutturuyor...
Neymiş yemi doğan 17-18 saat uyurmuş bizimkisi neden uyumuyormuş...
Hastanede de bizimkisi usluydu, o Zaman'da niye ağlamıyor diye söylenmişti...
Yeminle bıktım onun sorularından ya, zaten çocuğu susturacam diye uğraşırken eşimin bilirkişi gibi soruları deli ediyor,sinirlenip bağırıyorum, sonra birbirimizi yiyoruz... Kayınvaldemden beter yeminle
Erkekler daha evhamlı sanırım, bizde de durum yakın. Neden hapşırdı, neden korkuyo, neden uyurken ses çıkarıyor, neden, neden, neden?...
Okuyunca kendi eşimi gördüm yazmak istedim. İki gün önce sezeryanla doğum yaptım. Eşimde yanımda iki gündür deli etti beni. Kaynana gibi başımda herşeye karışıyor. Zaten göğüslerim yara oldu emziremiyorum. Bide başıma dikilip herşeyi çok biliyomuş gibi karışması deli ediyor. Bide izin almış işden 10gün evde kafayı yedirtcek banaBu arada sezeryanlı anneler sütünüz ne zaman geldi? Benim az geliyor mama takviyesi yaptılar. Çok üzüüyorum. Evde de devam edin dediler. Emzirirken ağlıyorum resmen çok yara oldu. O sürdüğüm lasninohlar hiç bir halta yaramadı sizler neler yaptınız bu dönemde
Cok sinirda 13.8 Fototerapi sonrasi 12 e kadar cikmasi normal demisti doktor en son. Sen pesini birakma bence o isin17 gunluk dun 13.8 cikti 11.3 dusmustu :-(
Benimde oyleydi canim. Ben 0+, bebek babasinin kaninda a+ . Ab0 uyusmazligi deniliyo buna. Bizimkilerin fototerapi sonrasi 13u gecmedigi icin daha artmazmis, oyle demisti doktorYa öküz doktorlar hiç bununla ilgili biley demediler bana . Belki benim miniğimde a pozitif ondan sürüyo bu sarılık.
Derhal soriciim ve burunlarından getiricim . Nasıl doktor bunlar ya
Allah sifa versin, sutunu sag, 3 saatte bir 2,5 saatte bir, bol bol sagVe sütümün kesilmesinden korkuyorum, neler yapabilirim kesilmemesi için
Allah sifa versin, sutunu sag, 3 saatte bir 2,5 saatte bir, bol bol sag[/QUOTE
Emziriyordum yetiyor gibiydi ilk gün dün azaldı iice, bugün sabah sağdım iki göğsümden toplamda 20 CC geldi o kadar az yani, bi damlada olsa yeter gitmesin yeter ki
Canim benim durum fena, kipirdamalardan uyumuyor ,uyuyacagida yok zati. Fenalardayim, lohusa depresyonuna bile girmis olabilirim.Geçmiş olsun kızlarAtom heart mother
Size nazar olmuş kem gözlerden uzak durun.
Bir de ben sinir oluyorum başkasının yanında emzirmeye. Bebiş acıkıyo uykudan uyanınca cokurdayarak emiyo mesela. Aman ne güzel emiyo diyolar o gün burnumdan getiriyo. Sevseler de illa ki değiyor gözleri.
o kaynanamı Allah bildiği gibi yapsın... Sütüm var yetiyo da... Durup durp mememi sıkıyo varmı süt yetmiyodur deyip duruyor... Nefret ettim kadından... Sürekli emiyo pis karı demiyo ne güzel bakıyo çocuğa diyo... Çocuk mememi yara yaptı aferin benim kızıma em em sen diyo... Demiyo ki ah kızım yazık sana memen yara olmuş falan... Yok ya ana gibi yok...Kızlar siz emzirirken kaynananız tepenizde ayakta dikilip sizi izlese ve sürekli yorum yapsa yok yutkunmuyo bilmem ne diye ne tepki verirsiniz ben bişey diyemiyorum ya valla kendimi dövesim var
En azından yalnız değilmişim eş konusunda... Gögüs ucu yaralarına gelince kapatma sakın göğüslerini, emzirdikten sonra bi kaç damla sütünü sür açık kalsın, tüm gün,üşütmemek için emzirme sütyeni giy, biliyorum kötü görüntü memeler ortalıkta dolaşmak ama benimkisi öyle geçti, uyurken bile açıktı göğüslerim,sonra gögüs kalkanı aldım, arada kantoron yağı ve lansilosh sürdümOkuyunca kendi eşimi gördüm yazmak istedim. İki gün önce sezeryanla doğum yaptım. Eşimde yanımda iki gündür deli etti beni. Kaynana gibi başımda herşeye karışıyor. Zaten göğüslerim yara oldu emziremiyorum. Bide başıma dikilip herşeyi çok biliyomuş gibi karışması deli ediyor. Bide izin almış işden 10gün evde kafayı yedirtcek banaBu arada sezeryanlı anneler sütünüz ne zaman geldi? Benim az geliyor mama takviyesi yaptılar. Çok üzüüyorum. Evde de devam edin dediler. Emzirirken ağlıyorum resmen çok yara oldu. O sürdüğüm lasninohlar hiç bir halta yaramadı sizler neler yaptınız bu dönemde
Direnç sarılığı değil canım. Sarılığı dirençli yani kolay kolay geçmiyor. Kan grubu önemli bi faktör kan grubunu gectim bu lanet sarılık bildiğimiz rh faktörü bilmediğimiz mn faktörü nden bile etkileniyor.bol bol emzirneden başkada çaresi yok.20 gün ışık açık uyuduk.perşembe bir aylık olacak bizde de suan en az 8 seviyesinde sarılık. Ilk kızımda 2 aya yakın bi zaman da toparlamis tiKız bizim kan grubuda oyle ama doktor bunla ilgili bişey demedi hiç..direnç sarılığı mı varmış. Bi soyle nolur ilk covukta ne zaman gecti ? Ay gecsinde artık . Takmaya basladım cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?