2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kiyamam agzinaa onun,evet cnm zor donemmis gercekten.benim de sizliyor ama emzige alistirdik.cok almiyor emzigi de ama yine de ise yariyor bizimkinde.ben de sordum hemsire gobek dusunce kanama da olbilir dedi ama kizarirsa fln ararsiniz dedi ins normal sekilde olandandir.cabucak atlatiriz ins cnm bu zamanlari,aliscaz birbirmize gitgide,kndini hic yetersiz hissetme ama uzme kendini :/ bebisini koklaaa

Aynen tatlım aynen..
Birde ver ben gazını çıkarıyım demez mi ..
Soru sorunca (ruhhalime göre) cevap veriyorum bazen sinirli olunca' aç nete bak beee ben nasıl öğrendim sanıyorsun vır bır vır yetti be 'diyorum ...
-Ne dedik ki ya diyor...
Bir ara (kavga etmeden önce) ağlasın hemen gazı var diyordu..sustum sustum sustum...en sonunda patladım sonrası mı öyle kolay kolay gazı var demiyorda 'neyi var acaba ac mı gazlı mı ki ' diyor...
Dayanacağız ...sadece sende mi var sandın

Bizim kininde kakasi bazen köpük gibi oluyor.çok onemli degil sanirim o.meme emerken kavga etmeye basliyosa kesin gaz sıkıştîrmistir. Hemen kaldırıp sırtına pit pit yapınca geğiriyor. Sonra emmeye devam ediyoruz.

Ben hiç yardım istemiyorum.gece kaç kez kalktığımdan haberi bile olmuyor.bir iki gün salonda benimle kaldı onda da baktı kendine is düşmüyor geri dönüş yaptı yatak odasına .bana gelince hiç yatak odasına gecesim yok .bebiş le salonda kalmaya devam

Bide doğumda eşim refakatçi idi.beni doğuma aldıklarında ince Gömlekli beklemis usutmus mideyi.daha ben yataktan kalkmadan 2 3 kez istifra etti hastanede. Bebeğin altını felan ben değiştirdim kalkar kalkmaz. Onuda yatağıma yatırdim benden feci idi hali.zaten bi kalktım sezeryen sonrası kalkiş o kalkiş .bebeğe bak kocaya bak anneye misafire yemek yap .Allah güç kuvvet versin kimseye muhtaç etmesin de napayım kimseden bi beklentim yok .o yüzden kendinize iyi bakin kızlar .biz düşerse k tüm kaleler düşer

Genel anestezi ile doğum yapanlar sütünüz ne zmn geldi? Surrender cnm seninkide geneldi glb yanlış hatırlamıyorsam.. Salı sbh doğum genel anestezi ile oldu. Hala bir damla sütüm yok...
benım geneldi ama normal dogum başlamıştı
o yuzden dogumdan hemen sonra geldı sütüm. inşallah en kısa zamanda gelır
sıkma canını. emzırmeyı denıyor musun?

benım geneldi ama normal dogum başlamıştı
o yuzden dogumdan hemen sonra geldı sütüm. inşallah en kısa zamanda gelır
sıkma canını. emzırmeyı denıyor musun?
Benimde aynen öyle oldu cnm doğum eylemi kendiliğinden başladı ama sonra mecburen genel anesteziyle sezeryan oldu. En başından beri hep emzirdim. Dün akşam gelmeye başladı sütüm :) 4. günde yani. moralim düzeldi bu sayede..

Kız hangimizinkinin gece kaç kere kalktıgımuzdan haberi var hepsi horul horul...bi de kalkınca çok yorgunum diyolar. .

Gündüz bakar benimki gaz falan varsa veriyom ya da uyanık sa tutsun diye. Onun dışında bebek işi bende yemek işi cogunlukla ondaydı onbeş tatil bitti ama ayvayı yedim gibi.
Ve sütümün kesilmesinden korkuyorum, neler yapabilirim kesilmemesi için

Geçmiş plsun kuzum. Sagacaksın düzenli olarak

Evet canım . Ben de emzik veriyorum hatat zorluyorum emzige canı isterse cekiyo yoksa itiyor. Boşver zararlı deyip duruyo lar ama çoo büyük bi susturucı yoksa memeler perişan hele gazlı ysa memeyle resmen kavga ediyorlar.

Gazdan uyumuyo cocuklar altı temiz karnı toksa kesin gaz. Ayagına sıcak su torbası aldım bugün.

Yatarken koycam. Onun dışında acı elma yağı ve san Simplex kullanıyorum.

Gaz olmasa bütün bebişler mutlu olurdu.

Ne güzel yazmışsın canım. .Allah gücünü artırsın.

bünyeye göre degısıyor demek kı.. gelmesıne sevındım :=) inşallah 6. aya kadar minnoşları sütle beslemek nasip olur.

demek ki çoğumuzun bebegı aynı..
benımkı de sessiz uyumuyor. gazdan dolayı öyle. napsınlar canım hareket edemıyorlar ki
mide gazını alıyoruz, bagırsak gazı gelıyor.. bitmıyor yanii. emzıgı keşke agzından düşürmese benımkı, ara sıra alıyor.. kendınden sallanan besık aldık çok işimize yarıyor. müdahale edılmeden uyumuyor zaten. kundak yapıp yatırıyorum, bazen fön, bazen anne karnındakı sesi acıyorum telden.. bazen de poşetle oynuyoruz ses yapsın uyusun dıye. bunların 3 ü işimize yarıyor.
zararlı şey dıye bişi yok bana göre.. bebek bu, sallanacak da emzıkte emecek
süt yetmıyorsa mama da yıyecek. ac mı kalsın yani? sonucta zehır yemıyor dimi?
bebek en çok 2 şeyden aglıyor; karnı aç veya gazı var

eşine bebek tutmasını öğret ben öyle yaptım. kimse dogustan bilmiyor sonucta
çok sıkıntı yapma
ben saldım cayıraa..

Ne güzel yazmışsın canım. .Allah gücünü artırsın.
Amin hepimizin canım. Bide kaynana görüMCE felan gelmedik leri gibi arayıp tebrik dahi etmediler.neyi hazmademediler ondan şüphedeyim.annemi babamı uçakla buraya getirtilmesi için mi ucak biletlerini biz aldık, 3.çocuğu doğurduğu m için mi yoksa bebek yine kız diye mi ?neyse hiç bişeyi takmaya değmez. Hafta içi takarım sling im i koyarım bebeğimi doğum hediyemide evlilik yıldönümü hediyemide kendime kendim alırım araba m altım da çok şükür maaşim da var .değer mi takmaya

selam anneler, nabersiniz?

prımanın şu sıvı kakayı emen kısım bebegın bazen poposuna yapısıyor. o kadar ugrasmıslar bi onu akıl edememısler. bu konuda ne düşünüyorsunuz?

selam anneler, nabersiniz?

prımanın şu sıvı kakayı emen kısım bebegın bazen poposuna yapısıyor. o kadar ugrasmıslar bi onu akıl edememısler. bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Prima benim minyatür u më büyük geldi huggies yeni doğan kullanıyorum ama bebe doğmadan 3 paket almıştım Eyvah dediğin gibiyse

Aynen valla bende öyle diyorum gaz olmasa ne kadar Mutlu bi bebeğim var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…