2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

2-3 gündür süt sagmıyorum
emerken tıkanmaya basladı yıne. öff mecburen sagacagım günde 2-3 kere
1 kere sagıyordum. sabahları .

Sarılık değeriniz nasıl? Ben ilk zamanlarda da uyuyakalmıştım bi kaç kere bebeğin sesine uyanmıştım.
Hiç blmyrm Canm sağlık ocagnda biraz yüzünde var artarsa bi sarılık değerine baktrn demişti artmadi azaldı hatta yüzündeki de 3 gün önce felan hiç uyanmyo du emziremyodm smdide memeden ayrilmyo

Surrender prima geçen gün benim bebisin de poposuna yapsms zor cikarttm canı acimamstr inşallah ben molfix kullanyrm normalde annem alms bi deneyim dedm molfix daha güzel ne sizdryo ne yapsyo ne de pisik yaptı

geçmiş olsun canım bizimde durumumuz sizinle tıpatıp aynı.köpük oluşu geçti gibi ama memeyle savaşması ve iştah azalması devam.birde kakası aşırı pişik yaptı ya.dr ne dedi merak ettim

geçmiş olsun canım bizimde durumumuz sizinle tıpatıp aynı.köpük oluşu geçti gibi ama memeyle savaşması ve iştah azalması devam.birde kakası aşırı pişik yaptı ya.dr ne dedi merak ettim
Canım geçmiş olsun size de. Ben gaita tahlili yaptırdım bişey cikmadi Dr ilaç vermedi. Sadece ön sütü biraz sağ ve sarı olan yağlı süte çabuk ulassin dedi.simdi de kakasi biraz mukuslu. Takip ediyorum şimdilik

Bir de meme ile savasirken gazını çıkar sonra tekrar emzir burdan bi arkadaş yazmış bana sağolsun tavsiyesi işe yaradı

Kızlar benim gibi gececi olan var mi bizim pasa gece hic uyumuyor dun 2 8 arasi gözünü kapatmiyor memeyle bitişik yaşıyoruz bir de gelen giden oluyor ben uyukuluyorum insanları anlamıyorum ya yemekli geliyorlar yabben daha kendime gelmedimbduan gözlerim sis ama bizim pasa maşallah gözler açık kayinvalidem de iyice bunaltti tamam ev islerini yapıyor ama ben hic uyumuyorum onun peşinde aksama kadar gez dur zombi hibi oldum bunaldim dikişlerin de iyileşmedi açıyor hala

selam anneler, nabersiniz?

prımanın şu sıvı kakayı emen kısım bebegın bazen poposuna yapısıyor. o kadar ugrasmıslar bi onu akıl edememısler. bu konuda ne düşünüyorsunuz?
nasıl olduğumu bilmiyorum sör..memem kopacak gazlı gazlı emmeye çalışırken..bende yöntem buldum biberonla vereceğim..mahvoldum..bu gaz çok yordu..ele avuca gelse neyse dicem ama hangi şekil tuttuysam istemedi..en son çarşafa koyup salladık..öldük valla öldük..mayışınca ayağa aldım
Uykuduxçzum uyucam şimdi..premium care geri döndüm..diperi bacak arasını mahvetti..lastikleri yani..premium naylonumsu değil.. napalım biraz bundan kullanıcam ..tazecik vücudu daha ya...

benim kızda gece hiç uyumuyor... 1 den 6 ya kadarr uyanık... Gündüzde yorgun düşüp akşama kadar uyuyor... Uyku düzeni çok fena...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…