2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Resmen esimi anlatmissinz oda öyle sürekli sorular sanki on çocuk bakmisim daha 20 gün olmuş bıktım. Pinpirikliler ondan

Beşiğe ip bağladım, yatağıma oturdum. İpi çekiştirip duruyorum. Sallamayı bırakınca başlıyor hemen hiciklemeye. Bu gece de uyku varır üçe...
Üstelik tuvalete gitmem lazım. Ama lanet kapının pislik kolu gıcırdıyor. Açmamla uyanması bir olur şimdi. Odada mahsur kaldım ; /
Ve kim bilir kaç kişi uykusuzlukla mücadele ediyor ben gibi..

Yalnız değilsin Can'ım, biz de gece 1 de uyandık şimdi uyutabilene aşkolsun oğlumu, saatlerdir ayağımda yok yani , neyse annem diğer odada uyuyor ama uyandırmayacam bugün ,kendi çocuğuma bakamayacak mıyım... Hep Nasıl olsa sabah olacsk ve bu gece de bitecek diye düşünüyorum , sabah olunca oğlumun iki gülüşü yetiyor tüm uykusuzluğumu almaya

B bende senin yaptığını yaptım Bi gece allahım hiç durmamıştı,... Annem dun gitti bende bu geceyi düşündüm hep... Ama korktuğum gibi değil sakin geçiyor Allah veriyo herhalde kolaylığını...

Benim fıstığın da gazı çok fenaydı bu gece. Emzirdim geğirdi 2 defa. Sonra bir başladı tekrar kıvranmaya mümkün değil çıkmadı gazı. Sıkıştı. Deli gibi ağladı yine. Sıcak havlu ile sardım biraz rahatladı. Sıcak havlu ile yatırmak zararlı mı bilemedim. Rahalayıp uyudu kuzu. Gece ıkınmaya devam tab. Ama en azından uyudu biraz.

Valla zararlı olduğunu düşünmüyorum, en azından az da olsa uyumuş ve sen birazcık olsa da rahatlamışsındır... Piyasada satılan yok kiraz çekirdeği gibi ıvır zıvırların Temel mantığı karnı sıcak tutmak zaten

Minnosun atesi sinirda diye yataginda yatirdim surekli,etrafina sicak su kattik falan.yataginda iken cok uyaniyor ya,ben 1.5saat uyudum..gunduz de sadece yarim saat kestirmistim..su an emdi uyudu ama ben dalamiyorum galiba :/ hafif soguk almis da sesi degismis gibi geldi,aklim kaliyor uyku gidiyor elbette..

Bizimkinin uykusu da bya duzensiz cnm,1saat bazen 2 bazen yarim..max 2.5saat uyudu gece,o da dun..ilk 2gun baya memedeydi ama sutun az olmasindan kaynaklidir bence cunku artik daha uykulu ve daha kisa emio benimki.sutum masallah ama dun elimle sagmak zorunda kaldim sismisti biraz.ben de daha 1.5saatlik uykuyla duruyorum 24saati gecti..o kaynanayi da sallamaya bak valla kimse cekilmio bu halde..kac dikisin var cnm bu arada,ins kisa zmnda duser kurtuluruz..

Benim minnoşta yatağında uyuyamıyor. Zaten doktorda beraber uyumamızı söylemişti hatta gündüz uykularında bile eşlik et demişti de biz babayı zorla gönderdik yataktan. Şimdi beraber uyuyoruz daha iyi uykusu. Tabi gazdan dalabilirse.

Günaydın kızlar..gece uyumayan lar arasında ben de vardım merak etmeyin. Kk ya giricek vakit bile bulamaıdm. .

Aaa diye sesler çıkarıyo durup durup kendini uyandırıyo acaba acı mı cekiyo dedim. Gazdan heralde ..basladık masaj acı elma yağı ..pış pış..kış kışşşşş gazlar ..

Uyumadı sıpa. En son yanıma yatırdım. Artık yoruldugundan mı kokumdan mı uyudu bilmem.

Aksam 6 dan gece 2 ye gözünü kırpamadı.

Bi de emdikten sonra gazını alırken kocaman genirio önce sonra kusuyo ..süt kusuyo hem de bazende kesik kesik.

Bu normal mi ya kendi agzıyla iki agzı dolusu oluyo kusmugu.

Biz yatak odasina cikamadik asagida salondayiz valla,kanepe de yatak oluyor kocaman ,ben de yanima yatiriyorum cnm napim iyi uyuyor..doktor da tavsiye etmis sevindim buna,zaten anne kokusu onlari rahatlatiyor sanirm ama bu durum bizde sadece gece oluyo nedense gunduz besiginde minnosko..

o kapı kolu malesef bende de var iyice dalsın diye kaç kez çişim doldu doldu taştı

37. haftada doğum iznine ayrılanlar,doğum yaptığınız tarihe kadar olan günlerin parasını aldınız mı? bana emzirme ödeneği+analık parası baya bi para yatmış arayıp öğrenin 170i

Arkadaşlar uykusuz gecelerin sabahından herkese selam,

Benim kızım memeyi bir türlü tutamıyordu, hatta buradan da yazmıştım var mı bir tavsiyesi olan diye, bir arkadaşımın önerdiği Philips Avent göğüs koruyucuyu aldım, kelebek gibi, silikon, memeye kenarlardan yapışıyor, ucunda 3 delik var. Bu ürün normalde tahriş olan meme uçları içinmiş, Bebek çekince göğüs ucu aynen pompada sağarkenki gibi kabarıp süt çıkarıyor, ucu da biberon ucu gibi Kocaman, benim kızım gibi küçük meme ucunu beğenmeyen nazlı bebişler için biçilmiş kaftan. Ben çok memnun kaldım, benim gibi meme tutturamayan arkadaşlara tavsiyemdir, ayrıca memeleri kanayıp sızlayanlar da denesin derim, zaten onun için yapılmış bir ürün.

Bez konusunda ben de Prima Premium' un lastiklerinden şikayetçiyim, totişde lastik izleri oluyor hep, Huggies yenidoğan da güzelmiş, denedim memnun kaldım. Şimdilik her birinden bir paket var elimde, bitince değerlendireceğim.

Şimdilik benden bu kadar, herkese kolay gelsin, mis kokulu bebişleri öpün yerime, herşey onlar uğruna olduğu için katlanmaya değer vallahi

Canım bende prima premium kullanıyodum hep çişi badilerine geçiyodu huggies kullanmaya başladım bende memnunum primaya göre dokusunu daha çok beğendim ama sanki pişik oldu gibi. Bezdenmidir yoksa zaten pişik olcaktı da huggiese mi denk geldi bilmiyorum. Bende 1 paket premium kullandım huggiesin de 2. Paketindeyim bitince tekrar premiumu denicem bakalım öyle anlarım sanırım bezden mi kaynaklı pişik olduğunu.

Canım senin kıpırdak nasıl hareketlimi uykusu nasıl Bizimkiler içerde pek bi aktifti biliyosun ondan merak ettim

37. haftada doğum iznine ayrılanlar,doğum yaptığınız tarihe kadar olan günlerin parasını aldınız mı? bana emzirme ödeneği+analık parası baya bi para yatmış arayıp öğrenin 170i

Ayy ciddi mi arayım kız merak ettim ben 37 de ayrıldım 14 aralıkta ayrıldım 4 nisanda başlıycam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…