2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aralık analarını ve kasım analarını okuyacağım...geleceği görmem lazım
Akşam yemeği (mercimek çorba) sadece çorbaydı..içemedim ya..ay herif ne ılcak halimiz dedim..minnoş ne zaman bişi yemek istesem yurtıyor kendini..ne çay keyfi ne başka bişi...

37. haftada doğum iznine ayrılanlar,doğum yaptığınız tarihe kadar olan günlerin parasını aldınız mı? bana emzirme ödeneği+analık parası baya bi para yatmış arayıp öğrenin 170i
Aradım yatmamış işverenin bildirmesi gerkiyomus sgk ya biz toplu alalım dediydik şimdionu da harcarız diye ama bu işverenlere güven olmaz bildirmez falan uyuzlar alalım bari aylık

ben uyutuyorum başına kaynanamı dikip keyfimi yapıyorum

misafirler geldiğinde bebeği yatak odasına koydum sürekli olmasada arasıra yanına gittim.. 2 dk misafirlere gösterip tekrar yatak odasına yatırdım.. hastalık falan bulaşmasın
Aferin benimkiler dolusuyo bebek odası..ayy yaa sinir oluyo m o zaman...yatak odası soguk oluyo. ..

Misafir odası bosa yanıyor zaten gelen kosuyo bebişle Odamıza

Bi türlü hayır demeyi öğrenemedim .

Aptal ben.

ben uyutuyorum başına kaynanamı dikip keyfimi yapıyorum

Yine bir anne kv yardımı vakasıyla karşı karşıyayız Pembedon5

Lütfen o telefonu sessizce yere bırak ve o sıcak çayını iç

Tek kaldığımdan beri bir ıscak çaya hasret kaldım. Tam keyif yapcaz minnak cıyaklıyo..tam yemek yiycem minnak cıyaklıyo..tam kafamı yastığa aa. .

Anladınız siz onu

Aferin benimkiler dolusuyo bebek odası..ayy yaa sinir oluyo m o zaman...yatak odası soguk oluyo. ..

Misafir odası bosa yanıyor zaten gelen kosuyo bebişle Odamıza

Bi türlü hayır demeyi öğrenemedim .

Aptal ben.
bende misafir odasında kalıyordum emzireceğim zaman kayınbabam odadan çıkmayınca eşim bizi yatak odasına taşıdı
10 gündür orada yatıyoruz gündüzleri anakucağında salona koyuyorum.. misafir geldiğinde gösterip tekrar odaya koyuyorum.. bişe olursa gene ben çekecem onu..

ay kadının çekmediği kalmadı evine gitti dün görümcem geldi.. şimdi o evin işlerini yapıyo ben minnoş ve pcyle başbaşayım bebeğe bakıyorum daha napim

B

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…