2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar belki geç kaldım. artık herkes haftasını geçti de, bende işe yaradı. yazamadım ama bir türlü.
emzirmeden evvel memeyi az sıkın çıkan sütle memeyi ıslatın. etrafını falan. sonra emzirmeye başlayın. acı olmuyor. ve bittikten sonrada aynı şekilde sürün sütü memeye. temizliyormuş. benimde başta acıyordu. kv tükürüğünle ıslat diyordu. bende bu yolu buldum. ama sonrası için olanı bir kitapçıkta yazıyor.

Bigun ben bu kv kızacagım o olacak... Dun annem gitti tek kaldım atlattık çok şükür geceyi... Sabah kaynanam gelmiş kapıya vurmuş uyuyordum duymadım sonra ondaki anahtarla girmiş içeri bize bakmış sonra Bi daha gelmiş hep uyku zamanıma denk gelmiş... Kızıyorum kapıyı çalıyorsun açmıyorsam çocuk var belli ki yorgunum uyumuşum... Bakamam diye gelmiş bide yanlış anlama diyo... Anlayışsız kadın... Ben çocuğa bakamaz gibi... Kontrole geliyo... Deminde girdim yatağa kapıya vurdu açmadım sonra arıyo meşgule attım... Sonra Bi daha aşağı gelmiş kapıya vuruyo... Allahım deli oldum... Belli ki yatmaya çalışıyorum... Uykusuzum ya ne anlayışsız kadın... Bi daha yapsın kızıcam olmaz ki böyle...

Ben gündüzleri çok sık uyandırıyorum. Emziriyorum. Gece 12 gibi daha önce sağıp hazırladığım sütü veriyorum. Emerken yorulup uyuyor ve uyanıyor ama sağılmış sütü bir doyana kadar veriyorum. Altını da temizleyip yatırıyorum. Gece 12 de verdiğim hariç sağılmış süt vermiyorum. Uyku düzenimiz oturdu. Denemenizi tavsiye ederim. Ama gün içinde sık sık emzirmeye, gerekirse uyandırıp emzirmeye devam :). Bir uyku öncesi hazırlık gibi oluyor sağılmış süt.

Canım senin kıpırdak nasıl hareketlimi uykusu nasıl Bizimkiler içerde pek bi aktifti biliyosun ondan merak ettim

Evettt uykusu hala duzensiz valahi,geceleri yataginda yatmayi sevmiyor kerata karnimdaki aktifligi korkutuyordu haha ama o kadar degil,ayaklarini degil de ellerini cok kullaniyor,kundak tarzi hic sevmiyor ama huysuz degil ya cok sukurrr senin minnak nasil

Aferin benimkiler dolusuyo bebek odası..ayy yaa sinir oluyo m o zaman...yatak odası soguk oluyo. ..

Misafir odası bosa yanıyor zaten gelen kosuyo bebişle Odamıza

Bi türlü hayır demeyi öğrenemedim .

Aptal ben.
pislik karı.eşek
Sorma bende ilk gelen misafirin 2 cocugu vardı 1,4 yaşlarında..salonda anakucağında kaldı oğluş..aklım olsaydı yatak odasına geri götürürdüm..
Burda söyleniyoruzda öyle gelene de haydin dışarı denmiyor işte..ben kimseye foto atmadım watsaptan bide böyle taciz vardı..eşim istemiyor dedim..bizimkiler kesin aman demişlerdir...kıskanıyor...ama napim fotoda 6 aylık gibi cıkıyor kaşık kadar şey..sizde fark ettiniz mi bilmem..gerçek hali gibi olmuyor..
Neyse ...annem gidince evine gelenler hiç sormamış foto var mı diye
Bane ya...kem göz değince çocuk zar zar ağlıyor..ne yapacağımı şaşıyom..

Tesekkur ederim,sutu sagip veriyosunuz ya doyuyodur hepsini icince,iyi yontem ama daha makine almadim d ben. Gunduz sk uyanip emio ama artik memede uykuya dalio kisa emio sonra uyaniyo..oturur ins duzenimiz bzm de daha 6gunluk benimki zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…