- 3 Haziran 2015
- 739
- 876
- 23
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #73.241
bizimkide nuk. bizimkide su alıyor emerken cak cak ses çıkıyor sonra sularda çıkıyorEmzigi içine su doluyor yaa.chicco kauçuk yeni doğan emzigi yikadikca içine su alıyor. Bütün emziklermi alır?
Hamileligimden beri kullandığım tek bitkisel şiddetle tavsiye ederim canım. Taze zencefili bala rendeleyip kasık kasık ye.harika bir şey hemen etki eder. Geçmiş olsun şimdiden.kızlar grip oluyorum galiba önereceğiniz bişey var mı hemn atlatmak için
Bizimkinin uykusu da bya duzensiz cnm,1saat bazen 2 bazen yarim..max 2.5saat uyudu gece,o da dun..ilk 2gun baya memedeydi ama sutun az olmasindan kaynaklidir bence cunku artik daha uykulu ve daha kisa emio benimki.sutum masallah ama dun elimle sagmak zorunda kaldim sismisti biraz.ben de daha 1.5saatlik uykuyla duruyorum 24saati gecti..o kaynanayi da sallamaya bak valla kimse cekilmio bu halde..kac dikisin var cnm bu arada,ins kisa zmnda duser kurtuluruz..
Bigun ben bu kv kızacagım o olacak... Dun annem gitti tek kaldım atlattık çok şükür geceyi... Sabah kaynanam gelmiş kapıya vurmuş uyuyordum duymadım sonra ondaki anahtarla girmiş içeri bize bakmış sonra Bi daha gelmiş hep uyku zamanıma denk gelmiş... Kızıyorum kapıyı çalıyorsun açmıyorsam çocuk var belli ki yorgunum uyumuşum... Bakamam diye gelmiş bide yanlış anlama diyo... Anlayışsız kadın... Ben çocuğa bakamaz gibi... Kontrole geliyo... Deminde girdim yatağa kapıya vurdu açmadım sonra arıyo meşgule attım... Sonra Bi daha aşağı gelmiş kapıya vuruyo... Allahım deli oldum... Belli ki yatmaya çalışıyorum... Uykusuzum ya ne anlayışsız kadın... Bi daha yapsın kızıcam olmaz ki böyle...
Geçmiş olsun topraam yozgatlı hemşehrimBen de grip oldum....atesim de var parola içiyorum şimdi biraz yerleşim ama ilacın etkisi geçince tekrar ateş çıkıyor inşallah bebişe bulasmadan atlatirim
Canım senin kıpırdak nasıl hareketlimi uykusu nasılBizimkiler içerde pek bi aktifti biliyosun ondan merak ettim
Allah razı olsun canım..Geçmiş olsun topraam yozgatlı hemşehrim
Ben de grip oldum....atesim de var parola içiyorum şimdi biraz yerleşim ama ilacın etkisi geçince tekrar ateş çıkıyor inşallah bebişe bulasmadan atlatirim
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun
Aferin benimkiler dolusuyo bebek odası..ayy yaa sinir oluyo m o zaman...yatak odası soguk oluyo. ..
Misafir odası bosa yanıyor zaten gelen kosuyo bebişle Odamıza
Bi türlü hayır demeyi öğrenemedim .
Aptal ben.
Ben gündüzleri çok sık uyandırıyorum. Emziriyorum. Gece 12 gibi daha önce sağıp hazırladığım sütü veriyorum. Emerken yorulup uyuyor ve uyanıyor ama sağılmış sütü bir doyana kadar veriyorum. Altını da temizleyip yatırıyorum. Gece 12 de verdiğim hariç sağılmış süt vermiyorum. Uyku düzenimiz oturdu. Denemenizi tavsiye ederim. Ama gün içinde sık sık emzirmeye, gerekirse uyandırıp emzirmeye devam :). Bir uyku öncesi hazırlık gibi oluyor sağılmış süt.
misafirler geldiğinde bebeği yatak odasına koydum sürekli olmasada arasıra yanına gittim.. 2 dk misafirlere gösterip tekrar yatak odasına yatırdım.. hastalık falan bulaşmasın
Yediler mi?bimden gevrek aldım koydum onu da yanına yediler.. ya banane banane diyen çocuk geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?