2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen burda o misafirleri taglemeden anlamayacaklar...

@eltimgiller
@kocamın arkadaş eşleri
B benim hocanımlar..

@ bıla bıla...

Bi de sahiden fotodan ne altı ayı bi yaş gb duruyp benimkinin yüzü..ama biz kucagimiza koyup çekiyoz .küçük oldugu belli oluyo..

Buğra öyle beni tek çek dese de tek çektiğimzi yollamıyoz.beraber olunca yolluyo z

Allah nazarlardan saklasın hepsini.

bizim minnoşlar aynı be...burç ve yükselenleride aynı
Dün göğüsme yatırdım..sağ kolu boşa aldım.çorba içicem ..adam sür şu çekyata dedim yanıma...bir kaşık aldım..oğluş kafayı sağa attı cırladı cırladı orda bi rahat etti,uyucak sandım.. çorbam soğudu..minnoş uyumadı..kaka yaptı ,emdi,gaz cıkardı drrken aralarda birer ikişer kaşık tükettim gari

Ayy bebeğim iki gundur saatlerce durmadan ağlıyor annem bakiyo ama kadının hali kalmadı ne yapacağımızı şaşırdık.ne meme aliyo ne mama ne emzik.gazını çıkarıyor yinede ilacını veriyorum altı temiz.ama durmuyo cocuk.kırkı çıkmadan önce sizinkilerde de oldu mu ne yapmak gerek

Bizimkide aynı öyle yapıyor önce geniriyor sonra kusuyor yada pırt yapmaya ne Zaman zorlansa ozaman kusuyor. Bu gaz mafetti bizi.

Bebeğin kolik olabilir. Bizimki öyle pilli bebek gibi saat 3 de bir başlıyor ağlamaya akşam 7 ye kadar. Kolik Bebek müzikleri dinlet bakalım yüksek sesle işe yarayacaktır biraz olsun sakinleşir. Bizimkinde anlık sakinleşme oluyor.

huyları değişiyo bunların kızz bnmki de öyle uyurdu sessiz sakin şimdi uyutamıyoz

hilekar seni...kucakta minicik dimi..nohut gibi burun oluyor ağrı dağı...
Offff iheihhhiiiheheehiihi sesleri geliyor

Benimkide bi kac gundur oyle canim ya... Hergun yeni bir huy..

Şimdi sen dedin ya kesin nazara gelirsin maşallah inşallah hep sakin olur bende bir deneyim bakalım bizimkinde işe yarayacak mı :)
Iyi dusunelim iyi olsun insallah yalniz stairway to heaven zehirlenmesi yasiyorum kapattigim an mizirdayip gozunu aciyo... Bu sarkidan kusacagim hic aklima gelmezdi

Emzigi içine su doluyor yaa.chicco kauçuk yeni doğan emzigi yikadikca içine su alıyor. Bütün emziklermi alır?
Aynısını ben de kullanıyorum. Geen gün annem yıkadığında aynı şey olmuş. Bi baktım içinde su var. Hemen ya boğazına kasa senaryoları tabi... Yıkadıktan sonra kontrol edin, su varsa sıkın çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…