- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #73.261
ilaç gibi geldi valla.. ama kayınbabama söylemedim.. gelirken bebek bezi pazar alışverişi yaptırıyorum ondanda olmayalım
pislik karı.eşek
Sorma bende ilk gelen misafirin 2 cocugu vardı 1,4 yaşlarında..salonda anakucağında kaldı oğluş..aklım olsaydı yatak odasına geri götürürdüm..
Burda söyleniyoruzda öyle gelene de haydin dışarı denmiyor işte..ben kimseye foto atmadım watsaptan bide böyle taciz vardı..eşim istemiyor dedim..bizimkiler kesin aman demişlerdir...kıskanıyor...ama napim fotoda 6 aylık gibi cıkıyor kaşık kadar şey..sizde fark ettiniz mi bilmem..gerçek hali gibi olmuyor..
Neyse ...annem gidince evine gelenler hiç sormamış foto var mı diye
Bane ya...kem göz değince çocuk zar zar ağlıyor..ne yapacağımı şaşıyom..
Yine bir anne kv yardımı vakasıyla karşı karşıyayızPembedon5
Lütfen o telefonu sessizce yere bırak ve o sıcak çayını iç
Tek kaldığımdan beri bir ıscak çaya hasret kaldım. Tam keyif yapcaz minnak cıyaklıyo..tam yemek yiycem minnak cıyaklıyo..tam kafamı yastığa aa. .
Anladınız siz onu
Nane limon..ıhlamur adaçayı.bir tatlı kaşığı bala bir çay kaşığı zencefil..birde burun spreyi ... Aman aman ayaklarına dikkatkızlar grip oluyorum galiba önereceğiniz bişey var mı hemn atlatmak için
Benim kiz rock muzik esliginde uyumaya basladi tesadufen farkettim, ne zaman gurultulu muzik calsa uyuyo, anne karninda duydugu seylermi acabaa? 13 saattir uyumuyodu arkadasgazdi suydu buydu ...
Bizimkide aynı öyle yapıyor önce geniriyor sonra kusuyor yada pırt yapmaya ne Zaman zorlansa ozaman kusuyor. Bu gaz mafetti bizi.Günaydın kızlar..gece uyumayan lar arasında ben de vardım merak etmeyin. Kk ya giricek vakit bile bulamaıdm. .
Aaa diye sesler çıkarıyo durup durup kendini uyandırıyo acaba acı mı cekiyo dedim. Gazdan heralde ..basladık masaj acı elma yağı ..pış pış..kış kışşşşş gazlar ..
Uyumadı sıpa. En son yanıma yatırdım. Artık yoruldugundan mı kokumdan mı uyudu bilmem.
Aksam 6 dan gece 2 ye gözünü kırpamadı.
Bi de emdikten sonra gazını alırken kocaman genirio önce sonra kusuyo ..süt kusuyo hem de bazende kesik kesik.
Bu normal mi ya kendi agzıyla iki agzı dolusu oluyo kusmugu.
Bebeğin kolik olabilir. Bizimki öyle pilli bebek gibi saat 3 de bir başlıyor ağlamaya akşam 7 ye kadar. Kolik Bebek müzikleri dinlet bakalım yüksek sesle işe yarayacaktır biraz olsun sakinleşir. Bizimkinde anlık sakinleşme oluyor.Ayy bebeğim iki gundur saatlerce durmadan ağlıyor annem bakiyo ama kadının hali kalmadı ne yapacağımızı şaşırdık.ne meme aliyo ne mama ne emzik.gazını çıkarıyor yinede ilacını veriyorum altı temiz.ama durmuyo cocuk.kırkı çıkmadan önce sizinkilerde de oldu mu ne yapmak gerek
huyları değişiyo bunların kızz bnmki de öyle uyurdu sessiz sakin şimdi uyutamıyozEvetttuykusu hala duzensiz valahi,geceleri yataginda yatmayi sevmiyor kerata karnimdaki aktifligi korkutuyordu haha ama o kadar degil,ayaklarini degil de ellerini cok kullaniyor,kundak tarzi hic sevmiyor ama huysuz degil ya cok sukurrr senin minnak nasil
Aynen burda o misafirleri taglemeden anlamayacaklar...
@eltimgiller
@kocamın arkadaş eşleri
B benim hocanımlar..
@ bıla bıla...
Bi de sahiden fotodan ne altı ayı bi yaş gb duruyp benimkinin yüzü..ama biz kucagimiza koyup çekiyoz .küçük oldugu belli oluyo..
Buğra öyle beni tek çek dese de tek çektiğimzi yollamıyoz.beraber olunca yolluyo z
Allah nazarlardan saklasın hepsini.
Led zeppelin dinletiyorum susuyomanyadın atomcum rock müzik ...hangi grup ya offf offff ne idik ne olduk
Benimkide bi kac gundur oyle canim ya... Hergun yeni bir huy..Ayy bebeğim iki gundur saatlerce durmadan ağlıyor annem bakiyo ama kadının hali kalmadı ne yapacağımızı şaşırdık.ne meme aliyo ne mama ne emzik.gazını çıkarıyor yinede ilacını veriyorum altı temiz.ama durmuyo cocuk.kırkı çıkmadan önce sizinkilerde de oldu mu ne yapmak gerek
Masallah minnosaTeyzeleri oglusuma bi maşallah dersiniz demi.
Biz birinci ayimizda böyle bir şeyler yaptık belki size de fikir olur.
Oyy maşallah. Saçlarını totişini yesinler :)Teyzeleri oglusuma bi maşallah dersiniz demi.
Biz birinci ayimizda böyle bir şeyler yaptık belki size de fikir olur.
Şimdi sen dedin ya kesin nazara gelirsinLed zeppelin dinletiyorum susuyoaman nazar etmeyeyim ya
Iyi dusunelim iyi olsun insallahŞimdi sen dedin ya kesin nazara gelirsinmaşallah inşallah hep sakin olur bende bir deneyim bakalım bizimkinde işe yarayacak mı :)
Aynısını ben de kullanıyorum. Geen gün annem yıkadığında aynı şey olmuş. Bi baktım içinde su var. Hemen ya boğazına kasa senaryoları tabi... Yıkadıktan sonra kontrol edin, su varsa sıkın çıkıyor.Emzigi içine su doluyor yaa.chicco kauçuk yeni doğan emzigi yikadikca içine su alıyor. Bütün emziklermi alır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?