- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #73.721
2016 aralik-ocak anneleri canimFace de hangi grup adından bakıyorsunuz ben de daha rahat ise oradan bakayım :)
Biz kurtulduk gibi bisey sukur kac gunluktu senin bebis bide degeri kac cikti@Umt2016
Yavrum bugün yine doktorda ydık...
Uyuz herif şu zaman geçer demiyo ki endişe lencek bişey yok artık ilk on beş günde beyin için tehlike kalktı zaten diyo.
Yine kan verdik 3 tüp. Kan gurubu zımbırtısıyla ilgisi olabilrimiş ona bakcak bu sefer de .
Vucudu Sarı mı sizinkinin..benim bacaklar bile sarı ya ..yemin ediyorum sarı renk görmek istemiyorum.
Bebeğimden kan alsınlar da istemiyorum. Vucytran bari sarılık gitsin içim rahat etsin.
oyyy maşallah barekallah çokk mu çokk tatlı omuzda uyumasına bayılıyorum bendee dünyadaki hiçbirşey o an kadar değerli olamazz Rabbim bütün evlatları anne baBASINA BAĞIŞLASIN UZUn ömürler versin
maşallah yavruna... Mis kokulu yavrular bunlar...Kizlar benim kiz devamli bi miril halinde uyurken bile oyle hic derin uyumuyo. Odu patliyo uyucam diye. Cok mizmiz bi kizim var ama cok tatli gece hic uyumuyorum ama yinede kizamiyorum babasi oflayip pofluyo bi sure sonra annelik boyle bisey heralde ki ben normalde cok rahatima duskun bi insanimdir suan perisan bi haldeyim valla
Bakin buda benim kucuk civcivim masallah alalim hatta felak nas okuyun kizima teyzeleri cok nazar aliyo.Eki Görüntüle 1770852 Eki Görüntüle 1770853
Kizlar benim kiz devamli bi miril halinde uyurken bile oyle hic derin uyumuyo. Odu patliyo uyucam diye. Cok mizmiz bi kizim var ama cok tatli gece hic uyumuyorum ama yinede kizamiyorum babasi oflayip pofluyo bi sure sonra annelik boyle bisey heralde ki ben normalde cok rahatima duskun bi insanimdir suan perisan bi haldeyim valla
Bakin buda benim kucuk civcivim masallah alalim hatta felak nas okuyun kizima teyzeleri cok nazar aliyo.Eki Görüntüle 1770852 Eki Görüntüle 1770853
Maşallah kızına canım :)Kizlar benim kiz devamli bi miril halinde uyurken bile oyle hic derin uyumuyo. Odu patliyo uyucam diye. Cok mizmiz bi kizim var ama cok tatli gece hic uyumuyorum ama yinede kizamiyorum babasi oflayip pofluyo bi sure sonra annelik boyle bisey heralde ki ben normalde cok rahatima duskun bi insanimdir suan perisan bi haldeyim valla
Oyyy bal onlar balll o kokusu teninin yumuşaklığı bütün minnoşlar neden bu kadar doyumsuzz ve tatlı:)Omuzda,agzi acik nefes alirken..boynu yanagi nasi da tatli degil mi
benim kızda 12 den beri uyumuyo mızmızlanıyo sürekli emiyoo bakalım nerde pes etcek bekliyorummKizlar, bebegim on ikiden beri uyumuyor. Oyle surekli aglamasi , eziyeti de yok, ama bi aylik bebek bu kadar saat uyanik kalir mi? Bi derdi mi var acaba diye korkuyorum
Ben her gün düzenli 2 bardak kayısı form çayı (doktor tavsiyesi) 2 bardak rezene çayı ve 2 bardak anne çayı,Bol da su içiyorum bir de 1 kase gün kurusundan yapılmış komposto ve en az 4 tane hurma yiyiyorum. Bebişte gaz sorunumuz yok çok rahat gaz çıkarıyoruz ve günde 4 defa kakamızı yapıyoruz. Belki sizde de işe yarar. Bu içecekler aynı Zaman'da anne için süt yapımında faydalı ve kilo vermede. Her sabah 5 dilim ekmek yiyiyorum ki ömrümde 2 dilimden fazla yemezdim böyle olmasına rağmen ben de 14 kilodan fazla verdim 23 günde.Evet zeytinyağlı maydanoz copu, masajlar, zeytinyagi icirmeler..4-5 gun oluyo yapmadi hala...
anne çayı dediğin ne canımBen her gün düzenli 2 bardak kayısı form çayı (doktor tavsiyesi) 2 bardak rezene çayı ve 2 bardak anne çayı,Bol da su içiyorum bir de 1 kase gün kurusundan yapılmış komposto ve en az 4 tane hurma yiyiyorum. Bebişte gaz sorunumuz yok çok rahat gaz çıkarıyoruz ve günde 4 defa kakamızı yapıyoruz. Belki sizde de işe yarar. Bu içecekler aynı Zaman'da anne için süt yapımında faydalı ve kilo vermede. Her sabah 5 dilim ekmek yiyiyorum ki ömrümde 2 dilimden fazla yemezdim böyle olmasına rağmen ben de 14 kilodan fazla verdim 23 günde.
Dudaklara bak çirkinKizlar benim kiz devamli bi miril halinde uyurken bile oyle hic derin uyumuyo. Odu patliyo uyucam diye. Cok mizmiz bi kizim var ama cok tatli gece hic uyumuyorum ama yinede kizamiyorum babasi oflayip pofluyo bi sure sonra annelik boyle bisey heralde ki ben normalde cok rahatima duskun bi insanimdir suan perisan bi haldeyim valla
Mamsel still tee anneler için süt arttırıcı çay. İçinde baya bir bitki var. Hastaneden çıkarken verdikleri öneri formunda vardı. Tadı da bana göre güzel.anne çayı dediğin ne canım
Teşekkürler :)2016 aralik-ocak anneleri canim
bende humana içiyorum sanırım aynı şey senin yazdıklarının hepsini yapıyorum bende ama yine de kuzum tam doymuyo ağlıyoo sütümü sağıyorum maksimum 80 cc çıkıyo yeterli gelmiyo sanırsam hala anlayamıyorum 1 ay geçmesine rağmenMamsel still tee anneler için süt arttırıcı çay. İçinde baya bir bitki var. Hastaneden çıkarken verdikleri öneri formunda vardı. Tadı da bana göre güzel.
Aynen canım 45 günlük oldu kızım uyandirmiyorum 6 saat kadar uyanmiyorKizlar benim findik 45 gunluk. Gece uyuyosa uyandirmiyorum sut vermek icin artik... Hatta neredeyse 15 gundur falan. Dogrumu yapiyorum bilmiyorumsizler ne yapiyosunuz gece ?
Bizim kaka da da mukus oluyor gaita tahlili yaptırdım bişey cikmadi boşuna yaniselam anneler, nasılsınız? biz fena sayılmayız şükür.
ara sıra kakada mukus dedıklerı şeyden oluyor. doktora söylesem ilaç mı verır? nette bi doktor bu konuyla ılgılı iyi seyler yazmıs ve tedavısız gecırılmesı gerek bu normal surec falan demıs. ( ateş, iştahsızlık yoksa eger)
Sütüm yetmiyor cümlesini bence kesinlikle unut. Ne kadar kafana takarsan o kadar sıkıntı. Ben 2-3 gün sinirlendim azaldı sonra tekrar düzeldi. Yanı senin ruh sağlığın ne kadar iyi sütün o kadar bol. Kabak da süt yapar kabak çorbası yap, yemeği yap baya faydası var. Sütün ne kadar olursa olsun takviyede yapsan emzir. Çünkü çocuk emerken hormonların salgılanmasını sağlıyormuş bu da süt yapımını sağlıyormuş. Benim de birkaç gün sütüm normal geldi sonra azaldı. 3 gün 1 öğün takviye mama verdim. Bu süreçte sütüm gelmiyor demek yerine bunlar normal. Benim sütüm neden gelmesin gelecek elbet dedim ve geldi de.bende humana içiyorum sanırım aynı şey senin yazdıklarının hepsini yapıyorum bende ama yine de kuzum tam doymuyo ağlıyoo sütümü sağıyorum maksimum 80 cc çıkıyo yeterli gelmiyo sanırsam hala anlayamıyorum 1 ay geçmesine rağmen
bende kafama takmıyım diyorum ama olmuyo yaa çok üzülüyorum bende ağlıyorum bebişim ağladııkça hiç bu kadar pskolojik olarak zayıf olduğumu hatırlamıyorumSütüm yetmiyor cümlesini bence kesinlikle unut. Ne kadar kafana takarsan o kadar sıkıntı. Ben 2-3 gün sinirlendim azaldı sonra tekrar düzeldi. Yanı senin ruh sağlığın ne kadar iyi sütün o kadar bol. Kabak da süt yapar kabak çorbası yap, yemeği yap baya faydası var. Sütün ne kadar olursa olsun takviyede yapsan emzir. Çünkü çocuk emerken hormonların salgılanmasını sağlıyormuş bu da süt yapımını sağlıyormuş. Benim de birkaç gün sütüm normal geldi sonra azaldı. 3 gün 1 öğün takviye mama verdim. Bu süreçte sütüm gelmiyor demek yerine bunlar normal. Benim sütüm neden gelmesin gelecek elbet dedim ve geldi de.
Süt yollarının tıkalı olmadığına emin olmak gerek. Banyoda sıcak su tut tüm göğsüne masaj yap elinle her noktasını ovuştur. Eline yumru gibi bir şey gelirse Oraya bastırıp bol bol dağıt. Normal Zaman'da da ara ara göğsüne sıcak bez koy. Toparlanır hiç merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?