2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Biz kurtulduk gibi bisey sukur kac gunluktu senin bebis bide degeri kac cikti

kızlaar eşlerinizle cinsellik ne alemde malum çoğumuzun kırkı çıktı biz kalkıştık o işe ama aZcık zorlandık açıkçası esksi gbi olmadı

maşallah yavruna... Mis kokulu yavrular bunlar...

maşallah sübhanallah rabbim nazardan sakınsın.güle güle büyüt bebeğini çok tatlı annesi

Maşallah kızına canım :)

Kizlar, bebegim on ikiden beri uyumuyor. Oyle surekli aglamasi , eziyeti de yok, ama bi aylik bebek bu kadar saat uyanik kalir mi? Bi derdi mi var acaba diye korkuyorum

Evet zeytinyağlı maydanoz copu, masajlar, zeytinyagi icirmeler..4-5 gun oluyo yapmadi hala...
Ben her gün düzenli 2 bardak kayısı form çayı (doktor tavsiyesi) 2 bardak rezene çayı ve 2 bardak anne çayı,Bol da su içiyorum bir de 1 kase gün kurusundan yapılmış komposto ve en az 4 tane hurma yiyiyorum. Bebişte gaz sorunumuz yok çok rahat gaz çıkarıyoruz ve günde 4 defa kakamızı yapıyoruz. Belki sizde de işe yarar. Bu içecekler aynı Zaman'da anne için süt yapımında faydalı ve kilo vermede. Her sabah 5 dilim ekmek yiyiyorum ki ömrümde 2 dilimden fazla yemezdim böyle olmasına rağmen ben de 14 kilodan fazla verdim 23 günde.

anne çayı dediğin ne canım

Dudaklara bak çirkin
Allah nazarlardan saklasın tüm kuzuları

Mamsel still tee anneler için süt arttırıcı çay. İçinde baya bir bitki var. Hastaneden çıkarken verdikleri öneri formunda vardı. Tadı da bana göre güzel.
bende humana içiyorum sanırım aynı şey senin yazdıklarının hepsini yapıyorum bende ama yine de kuzum tam doymuyo ağlıyoo sütümü sağıyorum maksimum 80 cc çıkıyo yeterli gelmiyo sanırsam hala anlayamıyorum 1 ay geçmesine rağmen

Bizim kaka da da mukus oluyor gaita tahlili yaptırdım bişey cikmadi boşuna yani

Sütüm yetmiyor cümlesini bence kesinlikle unut. Ne kadar kafana takarsan o kadar sıkıntı. Ben 2-3 gün sinirlendim azaldı sonra tekrar düzeldi. Yanı senin ruh sağlığın ne kadar iyi sütün o kadar bol. Kabak da süt yapar kabak çorbası yap, yemeği yap baya faydası var. Sütün ne kadar olursa olsun takviyede yapsan emzir. Çünkü çocuk emerken hormonların salgılanmasını sağlıyormuş bu da süt yapımını sağlıyormuş. Benim de birkaç gün sütüm normal geldi sonra azaldı. 3 gün 1 öğün takviye mama verdim. Bu süreçte sütüm gelmiyor demek yerine bunlar normal. Benim sütüm neden gelmesin gelecek elbet dedim ve geldi de.

Süt yollarının tıkalı olmadığına emin olmak gerek. Banyoda sıcak su tut tüm göğsüne masaj yap elinle her noktasını ovuştur. Eline yumru gibi bir şey gelirse Oraya bastırıp bol bol dağıt. Normal Zaman'da da ara ara göğsüne sıcak bez koy. Toparlanır hiç merak etme

bende kafama takmıyım diyorum ama olmuyo yaa çok üzülüyorum bende ağlıyorum bebişim ağladııkça hiç bu kadar pskolojik olarak zayıf olduğumu hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…