- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #73.741
ay ne güzelmiş 6 saatAynen canım 45 günlük oldu kızım uyandirmiyorum 6 saat kadar uyanmiyor
bende humana içiyorum sanırım aynı şey senin yazdıklarının hepsini yapıyorum bende ama yine de kuzum tam doymuyo ağlıyoo sütümü sağıyorum maksimum 80 cc çıkıyo yeterli gelmiyo sanırsam hala anlayamıyorum 1 ay geçmesine rağmen
Pembedon ne komik insansin vesselam .seni taniyan yaslanmaz valla
Kizlar benim kiz devamli bi miril halinde uyurken bile oyle hic derin uyumuyo. Odu patliyo uyucam diye. Cok mizmiz bi kizim var ama cok tatli gece hic uyumuyorum ama yinede kizamiyorum babasi oflayip pofluyo bi sure sonra annelik boyle bisey heralde ki ben normalde cok rahatima duskun bi insanimdir suan perisan bi haldeyim valla
Bakin buda benim kucuk civcivim masallah alalim hatta felak nas okuyun kizima teyzeleri cok nazar aliyo.Eki Görüntüle 1770852 Eki Görüntüle 1770853
burnu tıkanmıs serum sıktım işe yaramadı
neyse uyuttum.. aradan zaman gectı uyandı emzırcem nefes alamıyor kı emsın
göğüs ucu cıkarıcıyla süt sagdım burnuna döktüm
15 -20 sanıye sonra aspıratörle cektım
gercekten sonuc harıka.. hatta bu zamana kadar hiç o kadar cıkmamıstı
bi müddet anne sütüyle yapıcam eger sonuc yıne aynı sekılde olursa serum almayacagım
hem onu kullanırken içim rahat etmıyor, aglıyor, huysuzlanıyor hep.. hem de pek işe yaramıyor.. onun işe yaraması için oldugu gibi buruna boca etmek gerek
yazık bebege yani..
bir de 10 tanesı 20 tl yuh yanii.
altı ustu tuzlu su
belkı de verme dıye yapıyo
@Umt2016
Yavrum bugün yine doktorda ydık...
Uyuz herif şu zaman geçer demiyo ki endişe lencek bişey yok artık ilk on beş günde beyin için tehlike kalktı zaten diyo.
Yine kan verdik 3 tüp. Kan gurubu zımbırtısıyla ilgisi olabilrimiş ona bakcak bu sefer de .
Vucudu Sarı mı sizinkinin..benim bacaklar bile sarı ya ..yemin ediyorum sarı renk görmek istemiyorum.
Bebeğimden kan alsınlar da istemiyorum. Vucytran bari sarılık gitsin içim rahat etsin.
Sen pes etmişsin ama olmaz ki... Kendini motive etmek zorundasın. Anne olarak yapmamız gereken ilk şey ruh sağlığımızı korumak. Onu yaptık mı kalan her şey olur. Bir kere anne olduk güçlü olmamız gerek ağlamayı bırakıp çözüm yollarına bakmak gerek. Bebiş çok ağlıyorsa 1 öğün takviye yap istersen. Düzelince sütün kesersin ben öyle yaptım. Bir ilaç gibi düşün. İyileşince bırakmak üzere verdiğin. Ben Golden Goat aldım. Gaz yapmama, sindirim kolaylığı, şekersiz olması gibi çok fazla artı yanı var. Diğer mamaların çoğunda şeker var ve çoğunda gaz ve sindirememe ile ilgili bir sürü şikayetler var. GDO konusuna girmek daha istemiyorum.bende kafama takmıyım diyorum ama olmuyo yaa çok üzülüyorum bende ağlıyorum bebişim ağladııkça hiç bu kadar pskolojik olarak zayıf olduğumu hatırlamıyorum
Kizlar benim kiz devamli bi miril halinde uyurken bile oyle hic derin uyumuyo. Odu patliyo uyucam diye. Cok mizmiz bi kizim var ama cok tatli gece hic uyumuyorum ama yinede kizamiyorum babasi oflayip pofluyo bi sure sonra annelik boyle bisey heralde ki ben normalde cok rahatima duskun bi insanimdir suan perisan bi haldeyim valla
Bakin buda benim kucuk civcivim masallah alalim hatta felak nas okuyun kizima teyzeleri cok nazar aliyo.Eki Görüntüle 1770852 Eki Görüntüle 1770853
İçeriğinde humanadan başka bitkiler de var.bende humana içiyorum sanırım aynı şey senin yazdıklarının hepsini yapıyorum bende ama yine de kuzum tam doymuyo ağlıyoo sütümü sağıyorum maksimum 80 cc çıkıyo yeterli gelmiyo sanırsam hala anlayamıyorum 1 ay geçmesine rağmen
aman ne takıyorsun kafana önerilenleri yap çoğalır inşallah... Benimkide geceler her saat emiyo yeter mi yetmez tabi... Ben yine de veriyorum... Yoksa da emzik gibi çekip duruyo... Napıcan yapcak bişey yok...bende kafama takmıyım diyorum ama olmuyo yaa çok üzülüyorum bende ağlıyorum bebişim ağladııkça hiç bu kadar pskolojik olarak zayıf olduğumu hatırlamıyorum
bende benimki mi çözdüm sayılır... Gündüz o kdr çok uyuyor ki gece ondan uyumuyor...Yaa kizLar yazdıklarınızi okuyormda çoğunuzn bebislerinizin uyumamasindan şikayetçi .
Alın yavrzu ayağına sallayin arkadas sapkasiyla kaapayin gozlerini uykusuzluktan agliyolar bi sıkıntılarıyok merk etmeyin eeğer uykusunda mirildaniyosa bilinki gazı varrr. Bideneyin aglamasin minnaklaryaa.
Biz olayı cozduk biizim velet uyandıktan yarım saat gectikten sonra susmuyoo uyutmak icn yirtiniyorz insllah atlaticksiniz allah hepimize sabır versin
Bizim çok büyük gaz sıkıntımız var. Senin dediklerini yapacağım gaz için başka yaptığın bişey var m? Ve bunları içerken aç-tok farkediyor mu?Ben her gün düzenli 2 bardak kayısı form çayı (doktor tavsiyesi) 2 bardak rezene çayı ve 2 bardak anne çayı,Bol da su içiyorum bir de 1 kase gün kurusundan yapılmış komposto ve en az 4 tane hurma yiyiyorum. Bebişte gaz sorunumuz yok çok rahat gaz çıkarıyoruz ve günde 4 defa kakamızı yapıyoruz. Belki sizde de işe yarar. Bu içecekler aynı Zaman'da anne için süt yapımında faydalı ve kilo vermede. Her sabah 5 dilim ekmek yiyiyorum ki ömrümde 2 dilimden fazla yemezdim böyle olmasına rağmen ben de 14 kilodan fazla verdim 23 günde.
ben mama vermiyim diyorum ama eşimde kızıyo verelim diye olmadı vercem artık çok direndim ama yapacak bişey yok galiba sağol canım tavsiyelerin içinSen pes etmişsin ama olmaz ki... Kendini motive etmek zorundasın. Anne olarak yapmamız gereken ilk şey ruh sağlığımızı korumak. Onu yaptık mı kalan her şey olur. Bir kere anne olduk güçlü olmamız gerek ağlamayı bırakıp çözüm yollarına bakmak gerek. Bebiş çok ağlıyorsa 1 öğün takviye yap istersen. Düzelince sütün kesersin ben öyle yaptım. Bir ilaç gibi düşün. İyileşince bırakmak üzere verdiğin. Ben Golden Goat aldım. Gaz yapmama, sindirim kolaylığı, şekersiz olması gibi çok fazla artı yanı var. Diğer mamaların çoğunda şeker var ve çoğunda gaz ve sindirememe ile ilgili bir sürü şikayetler var. GDO konusuna girmek daha istemiyorum.
Beynini kandır bolcana. Çok sütüm geliyor, bugün arttı maşallah de. Ayrıca sağınca gelen miktara çok takılıyorsan bir sure sağmadan kendini telkin et. Rejim yaparken bir hafta teraziye çıkma dedikleri gibi. Motivasyonunu düşüren eylemlerden uzak dur :)
Allah tüm anaları evladına yetecek kadar yaratmış. Özel bir sağlık sorunun yoksa olur hiç merak etme
her saat emziriyorum bende emzik niyetine kullanıyo beni arada az uyusa bide diyolar ilk zamanlar bebekler sürekli uyur diye nerde o eski zaman bebekleriymiş galibaaman ne takıyorsun kafana önerilenleri yap çoğalır inşallah... Benimkide geceler her saat emiyo yeter mi yetmez tabi... Ben yine de veriyorum... Yoksa da emzik gibi çekip duruyo... Napıcan yapcak bişey yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?