2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kilo alımı iyiyse sorun yapma.benimde 80-100 arası maksimum ama bebeğim güzel kilo alıyor maşallah. Doktor yeterli sütün dedi.

Allah nazardan saklasın maşallah kuzuya çok tatlı. Tam bir prenses.

minnoşun emdiği sütü burnundan getirdin yani

annişşşşş...anniişşşş...sakin ol ..geçecek hepsi ama anneyiz evham yapacağız tabi..yanındayım kuzu...say söv rahatla
Minnoşlar Allaha emanet ...korkma..tevekkül et...
Hem bir ara hz.mevlanaya götür oğluşu

bende kafama takmıyım diyorum ama olmuyo yaa çok üzülüyorum bende ağlıyorum bebişim ağladııkça hiç bu kadar pskolojik olarak zayıf olduğumu hatırlamıyorum
Sen pes etmişsin ama olmaz ki... Kendini motive etmek zorundasın. Anne olarak yapmamız gereken ilk şey ruh sağlığımızı korumak. Onu yaptık mı kalan her şey olur. Bir kere anne olduk güçlü olmamız gerek ağlamayı bırakıp çözüm yollarına bakmak gerek. Bebiş çok ağlıyorsa 1 öğün takviye yap istersen. Düzelince sütün kesersin ben öyle yaptım. Bir ilaç gibi düşün. İyileşince bırakmak üzere verdiğin. Ben Golden Goat aldım. Gaz yapmama, sindirim kolaylığı, şekersiz olması gibi çok fazla artı yanı var. Diğer mamaların çoğunda şeker var ve çoğunda gaz ve sindirememe ile ilgili bir sürü şikayetler var. GDO konusuna girmek daha istemiyorum.

Beynini kandır bolcana. Çok sütüm geliyor, bugün arttı maşallah de. Ayrıca sağınca gelen miktara çok takılıyorsan bir sure sağmadan kendini telkin et. Rejim yaparken bir hafta teraziye çıkma dedikleri gibi. Motivasyonunu düşüren eylemlerden uzak dur :)

Allah tüm anaları evladına yetecek kadar yaratmış. Özel bir sağlık sorunun yoksa olur hiç merak etme

kıazzzzz çok esnedim ya ben viliiiiiğğğ...anaaaa ağzım yırtılacak...bi okut minnoşu...maşallah subanallah

İçeriğinde humanadan başka bitkiler de var.

Çemen otu, Rezene, Keçi Sedefi otu, Mine Çiçeği, Amber Çiçeği, Rooibos, Ağaç Çileği, Vitamin C, Sukroz, Maltodekstrin içerir.

Çemen otu, Keçi Sedefi otu, Rezene ve Mine Çiçeği yüzyıllardan beri bilinen en önemli galaktogoglardır. Mamsel Still-Tee, içeriğindeki bu bitkiler sayesinde emzirme dönemi boyunca düzenli kullanıldığında süt bezlerini uyararak süt yapımının hızlanmasına ve sütün artmasına yardımcı olur. Amber Çiçeği, Ağaç Çileği ve Rooibos; çaya doğal renk, tat ve aroma vermek amacıyla ilave edilmiştir.

bende kafama takmıyım diyorum ama olmuyo yaa çok üzülüyorum bende ağlıyorum bebişim ağladııkça hiç bu kadar pskolojik olarak zayıf olduğumu hatırlamıyorum
aman ne takıyorsun kafana önerilenleri yap çoğalır inşallah... Benimkide geceler her saat emiyo yeter mi yetmez tabi... Ben yine de veriyorum... Yoksa da emzik gibi çekip duruyo... Napıcan yapcak bişey yok...

Yaa kizLar yazdıklarınızi okuyormda çoğunuzn bebislerinizin uyumamasindan şikayetçi .
Alın yavrzu ayağına sallayin arkadas sapkasiyla kaapayin gozlerini uykusuzluktan agliyolar bi sıkıntılarıyok merk etmeyin eeğer uykusunda mirildaniyosa bilinki gazı varrr. Bideneyin aglamasin minnaklaryaa.
Biz olayı cozduk biizim velet uyandıktan yarım saat gectikten sonra susmuyoo uyutmak icn yirtiniyorz insllah atlaticksiniz allah hepimize sabır versin

Hee bide bi arkadaş yazmıştı adını şuan hatırlayamadım poposuna maydanoz diye...

Kulak pamuguna zeytinyağ batir öyle popusunu uyar insllah o zamn yapar

bende benimki mi çözdüm sayılır... Gündüz o kdr çok uyuyor ki gece ondan uyumuyor...

Bizim çok büyük gaz sıkıntımız var. Senin dediklerini yapacağım gaz için başka yaptığın bişey var m? Ve bunları içerken aç-tok farkediyor mu?

Ya
ben mama vermiyim diyorum ama eşimde kızıyo verelim diye olmadı vercem artık çok direndim ama yapacak bişey yok galiba sağol canım tavsiyelerin için

Bende
aman ne takıyorsun kafana önerilenleri yap çoğalır inşallah... Benimkide geceler her saat emiyo yeter mi yetmez tabi... Ben yine de veriyorum... Yoksa da emzik gibi çekip duruyo... Napıcan yapcak bişey yok...
her saat emziriyorum bende emzik niyetine kullanıyo beni arada az uyusa bide diyolar ilk zamanlar bebekler sürekli uyur diye nerde o eski zaman bebekleriymiş galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…