2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimdr
Oteki memem sisti simdide.. Ates 39,5 gordum gece. simdi 37,5e dusurdum findikda uyuyo... Sagdimda sagdim siktimda siktim.. Cok agrim var
benimde oldu kolumu kaldıramıyodum ağrıdan sıcak havlu koydum sık sık emzirdim sağdım 2 güne geçti geçmiş olsun inşalah çabucak geçer

Lohusalığında tek başına kalan varmı. Bugün 15 günüm doldu. Kayınvalide ve kayınpederden sıkıldım gitsinler istiyorum artık. Lohusa tek kalmaz diye beni korkutuyorlar. Bişey olur mu

Ben 10 gün kaynanamlarda kaldım işkence gibiydi evime dönebildim cok şükuŕ 5 gündürde yalnızım birşey oldugu yok :) ilk bebegimde de yalniz kalmıstim ...hurafe bunlar inanma canim

dogdugu günle bu günü sayıyor musun?
memeyi süt gelmese de ver
emdıkce cogalır süt
Dogdugu gunu saymadim bebek takviminde de saymiyor. Memeyi veriyorum sut geliyor ama soyle birsey var hep mamayla takviye verdigimiz icin sanki sadece meme verince doymuyormus gibi geliyor. Sabahlari sut cok aksama kadar tukeniyor sabahki dolgunluk olmuyor sizde de oluyor mu oyle?

Benimde öyle oluyor gece bi kere mama veriyorum uyuyoruz...simdi yine uyandi mesela emziriyorum...

Benimde öyle oluyor gece bi kere mama veriyorum uyuyoruz...simdi yine uyandi mesela emziriyorum...

Ben artik gece mama vermiyorum. Emiyor memeyi kendi biraktigi icin koyuyorum uyuyor. Ben de şimdi emzirdim. Bi de benimki erken dogdu kilosu 2770ten 2570 oldu bir ayda3100 ancak yapabildik yavas kilo aliyor mama takviyesi oldugu halde. Bakalim bu ay kac kilo olacak.

Valla benim sütüm yetmiyor, özellikle akşamları veriyorum mamayı, doktor da hemşirede verme diyor da akşam çocuk açlıktan ağlıyor resmen , napayım yani, aç aç mı bırakayım, dediğin gibi zorlamanın bi anlamı yok

ben degıstırıyorum bır de 3-4 dk havalandırıyorum
Dün ben gece havalandırırken bi çiş postası yedim valla, ilk defaydı , tabi gece üstünü değiştir falan derken baya uyutmadı bizi

Bende

her saat emziriyorum bende emzik niyetine kullanıyo beni arada az uyusa bide diyolar ilk zamanlar bebekler sürekli uyur diye nerde o eski zaman bebekleriymiş galiba
yok ya zamane bebekleri çok akıllı.., yada bizler bir bekken çok mu safmışız anlamadım 20 gündür Bi emziğe alıştırmadım... Anan baban emmiş sende alıver yani su emziği dimi... Yok anam yok...

yok ya zamane bebekleri çok akıllı.., yada bizler bir bekken çok mu safmışız anlamadım 20 gündür Bi emziğe alıştırmadım... Anan baban emmiş sende alıver yani su emziği dimi... Yok anam yok...

Benm hayalimde de vermemek vardi,hemsiremin de oyle..ama baktik ki gogsumu emzikniyetine kullaniyor ve hicdurmuyor 2.gunden vermek zorunda kaldik.aldi hemencecik ama biliyo kerata yaa,versen de az alio sonra ya unutuyo emzigi ya da gercek meme istiyo..canavar bunlar vallahi masallah,dedign gbi akililar bence,bizleri parmaklarinda oynaatiolar

Günaydın kızlar gece nobetimiz nihayet bitti memeyle bitişik bir gece geçirdik gözünden uyku akıyor ama bizim pasa hala cin gibi bakıyor ama çok tatlı pasamibuyurken bile özlüyorum annelik baskaymis kayınvalide gitmiyor bugün yarin derken kalıyor bebegimle tek kalmak istiyorum artik yaaa kendi evime yabancı gibi oldum sabir sabir nereye kadar

Benim kız deli gibi sürekli emmek istiyor... Sürekli memede... Tmm veriyorum... Bu seferde kusuyo... Yine meme istiyo... Fazlasını kusuyo... Ama yine meme istiyo...
Benimkide yapıyor onu bazen. Uyumuyor sürekli meme istiyor. Dediğin gibi arada kusuyor sonra yine istiyor. Emzik veriyorum. 5 dk emiyor sonra anlıyor uyanık. Onu atıp yine meme istiyor

bende kafama takmıyım diyorum ama olmuyo yaa çok üzülüyorum bende ağlıyorum bebişim ağladııkça hiç bu kadar pskolojik olarak zayıf olduğumu hatırlamıyorum
Tatlım içini ferah tut... Sütünü çoğaltmanın tek yolu sık emzirmek... Bende panik olmuştum, "Tomris'in emzirme notları" nı oku çok faydalanacaksın... Nekadar emzirirsen beyine sinyal gönderiyorsun "süt yetmiyor, daha faZla üret"... Emzirdkten 1 saat sonrada sağ, artacak sütün emin ol panik olmak yoooookkkkkkk

Aynen
çok akıllı gerçekten şimdiki bebe
bende ayağımda sallıyorum ama hiç banamısın demiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…