- 26 Aralık 2015
- 92
- 83
- 3
- 39
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #73.761
benimde oldu kolumu kaldıramıyodum ağrıdan sıcak havlu koydum sık sık emzirdim sağdım 2 güne geçti geçmiş olsun inşalah çabucak geçerOteki memem sisti simdide.. Ates 39,5 gordum gece. simdi 37,5e dusurdumfindikda uyuyo... Sagdimda sagdim siktimda siktim.. Cok agrim var
Lohusalığında tek başına kalan varmı. Bugün 15 günüm doldu. Kayınvalide ve kayınpederden sıkıldım gitsinler istiyorum artık. Lohusa tek kalmaz diye beni korkutuyorlar. Bişey olur mu
Dogdugu gunu saymadim bebek takviminde de saymiyor. Memeyi veriyorum sut geliyor ama soyle birsey var hep mamayla takviye verdigimiz icin sanki sadece meme verince doymuyormus gibi geliyor. Sabahlari sut cok aksama kadar tukeniyor sabahki dolgunluk olmuyor sizde de oluyor mu oyle?dogdugu günle bu günü sayıyor musun?
memeyi süt gelmese de ver
emdıkce cogalır süt
Dogdugu gunu saymadim bebek takviminde de saymiyor. Memeyi veriyorum sut geliyor ama soyle birsey var hep mamayla takviye verdigimiz icin sanki sadece meme verince doymuyormus gibi geliyor. Sabahlari sut cok aksama kadar tukeniyor sabahki dolgunluk olmuyor sizde de oluyor mu oyle?
kızlar kaç numara bez kullanıyorsunuz, kaç kilo bebik?
Benimde öyle oluyor gece bi kere mama veriyorum uyuyoruz...simdi yine uyandi mesela emziriyorum...
Atomcum geçmiş olsun ...şu memelerin inşallah toplayacak kendini..minnoşunu kucağında rahat rahat emzirmeye çok minnak kaldıOteki memem sisti simdide.. Ates 39,5 gordum gece. simdi 37,5e dusurdumfindikda uyuyo... Sagdimda sagdim siktimda siktim.. Cok agrim var
Geçmiş olsun. Allah yardımcın olsunOteki memem sisti simdide.. Ates 39,5 gordum gece. simdi 37,5e dusurdumfindikda uyuyo... Sagdimda sagdim siktimda siktim.. Cok agrim var
Valla benim sütüm yetmiyor, özellikle akşamları veriyorum mamayı, doktor da hemşirede verme diyor da akşam çocuk açlıktan ağlıyor resmen , napayım yani, aç aç mı bırakayım, dediğin gibi zorlamanın bi anlamı yokkeşke bagırdıgı zaman tepkını gösterseydın
benım aklıma mama gelseydı her öğünde verdırırdım. sonradan geldı
afedersın ama b.k yesın onlar..
bu saçma zıhnıyetı anlamıyorum gercekten. olmuyorsa o an zorlamanın manası yok.
kendılerı aç kalmaya dayanamıyor el kadar bebegı aç bırakıyorlar
Dün ben gece havalandırırken bi çiş postası yedim valla, ilk defaydı , tabi gece üstünü değiştir falan derken baya uyutmadı biziben degıstırıyorum bır de 3-4 dk havalandırıyorum
Him anladim ben doktorumuzun soyledigi a,c,d,e vitamin karisimini veriyorum.saglik ocaginin verdigini kullanmadim hic.oyuzden bilemedim.Monovit zaten d vitamini. 3 damla veriyorum.
yok ya zamane bebekleri çok akıllı.., yada bizler bir bekken çok mu safmışız anlamadım 20 gündür Bi emziğe alıştırmadım... Anan baban emmiş sende alıver yani su emziği dimi... Yok anam yok...Bende
her saat emziriyorum bende emzik niyetine kullanıyo beni arada az uyusa bide diyolar ilk zamanlar bebekler sürekli uyur diye nerde o eski zaman bebekleriymiş galiba
yok ya zamane bebekleri çok akıllı.., yada bizler bir bekken çok mu safmışız anlamadım 20 gündür Bi emziğe alıştırmadım... Anan baban emmiş sende alıver yani su emziği dimi... Yok anam yok...
Geçmiş olsunOteki memem sisti simdide.. Ates 39,5 gordum gece. simdi 37,5e dusurdumfindikda uyuyo... Sagdimda sagdim siktimda siktim.. Cok agrim var
Kiz devamli okuyoruz sorma sagol teyzesi okudun kizimakıazzzzz çok esnedim ya ben viliiiiiğğğ...anaaaa ağzım yırtılacak...bi okut minnoşu...maşallah subanallah
Benimkide yapıyor onu bazen. Uyumuyor sürekli meme istiyor. Dediğin gibi arada kusuyor sonra yine istiyor. Emzik veriyorum. 5 dk emiyor sonra anlıyor uyanık. Onu atıp yine meme istiyorBenim kız deli gibi sürekli emmek istiyor... Sürekli memede... Tmm veriyorum... Bu seferde kusuyo... Yine meme istiyo... Fazlasını kusuyo... Ama yine meme istiyo...
Tatlım içini ferah tut... Sütünü çoğaltmanın tek yolu sık emzirmek... Bende panik olmuştum, "Tomris'in emzirme notları" nı oku çok faydalanacaksın... Nekadar emzirirsen beyine sinyal gönderiyorsun "süt yetmiyor, daha faZla üret"... Emzirdkten 1 saat sonrada sağ, artacak sütün emin olbende kafama takmıyım diyorum ama olmuyo yaa çok üzülüyorum bende ağlıyorum bebişim ağladııkça hiç bu kadar pskolojik olarak zayıf olduğumu hatırlamıyorum
çok akıllı gerçekten şimdiki bebeyok ya zamane bebekleri çok akıllı.., yada bizler bir bekken çok mu safmışız anlamadım 20 gündür Bi emziğe alıştırmadım... Anan baban emmiş sende alıver yani su emziği dimi... Yok anam yok...
bende ayağımda sallıyorum ama hiç banamısın demiyoYaa kizLar yazdıklarınızi okuyormda çoğunuzn bebislerinizin uyumamasindan şikayetçi .
Alın yavrzu ayağına sallayin arkadas sapkasiyla kaapayin gozlerini uykusuzluktan agliyolar bi sıkıntılarıyok merk etmeyin eeğer uykusunda mirildaniyosa bilinki gazı varrr. Bideneyin aglamasin minnaklaryaa.
Biz olayı cozduk biizim velet uyandıktan yarım saat gectikten sonra susmuyoo uyutmak icn yirtiniyorz insllah atlaticksiniz allah hepimize sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?