- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #73.781
Bizim çok büyük gaz sıkıntımız var. Senin dediklerini yapacağım gaz için başka yaptığın bişey var m? Ve bunları içerken aç-tok farkediyor mu?
:) ne güzel işte. Süt yapımını uyarır sürekli. Ayrıca sütün de yetiyor demek ki. Benim sıpa da yapıyor ben hiç takmıyorum. :)Benim kız deli gibi sürekli emmek istiyor... Sürekli memede... Tmm veriyorum... Bu seferde kusuyo... Yine meme istiyo... Fazlasını kusuyo... Ama yine meme istiyo...
sıkmıyor mu bacakları?
Dua et bana pembe nolurAtomcum geçmiş olsun ...şu memelerin inşallah toplayacak kendini..minnoşunu kucağında rahat rahat emzirmeye çok minnak kaldı
çok şükür mama falan vermedim... Ben çok güçsüz duşıyorum... Emmesi çok şükür iyi...:) ne güzel işte. Süt yapımını uyarır sürekli. Ayrıca sütün de yetiyor demek ki. Benim sıpa da yapıyor ben hiç takmıyorum. :)
Benimdr
benimde oldu kolumu kaldıramıyodum ağrıdan sıcak havlu koydum sık sık emzirdim sağdım 2 güne geçti geçmiş olsun inşalah çabucak geçer
Geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun
Tesekkur ederim allah razi olsun....Geçmiş olsun
Doktor bizede oyle bisey yazmisti aldimda ama kullanmadim, 13-14 danla oldugu icin bi tereddut ettim vermekte o yuzden saglik ocagindan verdiklerini kullaniyodum ama gaz yapiyo falanda diyolar, bir daha doktora gittigimde sorucaktim bendeH
Him anladim ben doktorumuzun soyledigi a,c,d,e vitamin karisimini veriyorum.saglik ocaginin verdigini kullanmadim hic.oyuzden bilemedim.
Saol canim. Aynen benimde aklima geldi allahtan annem getirmisti taktim boynuma yeni... Cumartesi gelecekler vardi haftaya aticam zaten mecbur...
Ben ikisini de aldim..Kizlar emzirme odenigi.memurlar alamiyomus.125 liraymis.bide rapor parasi var.siz ne yaptiniz
bizde sarılık değeri 5.3 aslında görüntüde de çok sarı diil ama vücuttan çıkmadığı için tahlil yapıldı, tahliller de temiz çıktı çok şükğr. Gündrn güne azalıyo sankii sizden de bi an önce gidrr inşallahhUmt2016
Yavrum bugün yine doktorda ydık...
Uyuz herif şu zaman geçer demiyo ki endişe lencek bişey yok artık ilk on beş günde beyin için tehlike kalktı zaten diyo.
Yine kan verdik 3 tüp. Kan gurubu zımbırtısıyla ilgisi olabilrimiş ona bakcak bu sefer de .
Vucudu Sarı mı sizinkinin..benim bacaklar bile sarı ya ..yemin ediyorum sarı renk görmek istemiyorum.
Bebeğimden kan alsınlar da istemiyorum. Vucytran bari sarılık gitsin içim rahat etsin.
eee ne almış enişte bey...Esim bu yil ki tüm özel günleri kapsayan bi hediye almış.. Doğum hediyesi+14 şubat+gelecek ay doğum günüm .. Benden bu yıl bisey bekleme dedi
Cnm benim kullandigim telefonu araba ezmisti bundan 9 ay once. Ondan sonra Cok cok eski bi telfon kullaniordum kamerasi bile yoktueee ne almış enişte bey...
Gaz için yaptığım başka bir şey yok. Unutmamak gereken en önemli şey ruh sağlığı. Bizim her türlü stresimiz bebeğe geçiyor. Kendimizi rahatlatmamız gerekiyor ki Bebek'te de stres olmasın. Benim de hayatımda stres kaynakları oluyor bakıyorum sinirleniyorum hemen uzaklaşıyorum onlardan. Biri geldi rahatsız mıyım ondan çocuğu emzirme bahanesi ile alıyorum uzaklaşıyorum ya da alt açma vs. Bahane çok :) bazen belli kişilerden 5 dakika bile uzak dursan ilaç geliyor
Açlık tokluk konusunda özellikle seçimim yok ama rezenenin 1 bardağını kahvaltıdan sonra bir bardağını da akşam yatacağıma yakın içiyorum kesin. Kompostoyu akşam yemeğinde yiyiyorum. Hurma yanımda duruyor aklıma estikçe yiyiyorum. Kayısı çayının 1 bardağını öğle yemeğinde içiyorum. 2. Bardak ne Zaman eserse. Anne çayını keyif çayı gibi düşünüyorum. Tv karşısına oturduğumda içiyorum. Çayı şekersiz tükettiğim için Demir nedeniyle az içiyorum. Gaz yaptığı bariz bilinen gıdalar dışında her gediğim için gaz yapar mı diye önden bakmıyorum. Bu beni strese sokar ve yorar diye düşünüyorum.
Her emzirmeden sonra bebişi göğsüme yatırıp sırtını ovuyorum. Zaten koca gün göğsümde uyumayı seviyor. İşe başlayınca yapamayacağım o nedenle şimdi keyfini sürüyorum.
Belki işe başlayacağım için her anın keyfini çıkarmaya odaklıyım. Bir sorunla karşılaştığımda dert etmek yerine sağlıklıyız şükür deyip ilk anneliğim acemiliğim normal, bebeğimin kendini ifade şeklini öğreneyim kısmındayım. Mesela benim bebiş altı pis ise ve aynı anda aç ise altı temizlenmeden hayatta emmez. Memeyi ısrarla emmiyorsa diyorum altı pis. Altı temizlenince saldırıyor memeye. Motor gelişimini yavaşlattığı için eldiven kullanmıyorum. Eller kollar özgür değilse ağlıyor :) bunun gibi şeyleri sürekli takip edip neyi seviyor neyi sevmiyor onlara odaklıyım.
Ne düşünürsen o olurmuş. Bir kere bile gazı mı var gazını çıkarsın diye sırtını sıvazlamadım. Göğsüme yatırdığımda sırtını sıvazlarken anne karnında hep karnımı ovaladım şimdi onun sırtını ovuyorum o günlerdeki gibi hisseder diyorum.
Belki mesleğim insanları analiz etmek ve sorunlarını çözmek olduğu için mesleki alışkanlıklarımı sürdürüyorumdur
Dua et bana pembe nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?