2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selan kızlar, nasıslsınız? hanı mınnoş hep tek tarafa yatıyor dıyordum ya? sol taraf sag taraftan bıraz şişik gibi gelıyordu bana ve benden başka kimse gördüğümü göremedı, doktor bile.
bugun muayeneye gıttık durumdan bahsettım
hem boyun kenarından hem sümüksü kakadan... kaka için bi ara tahlıl yaptırın dedi.
boyun ıcın usg istedi her 2 tarafta da 12*4 mm lenf nodu saptandı
doktora göstermedık daha.. inşallah basit bi enfeksıyondan kaynaklı bir şeydir

Mamanın içeriğinde şeker olmamasına dikkat etmek gerek. Bazı mamalar şeker içeriyor bu da çocuğun damak tadını değiştiriyor. Aynı Zaman'da kabız olmasına gaza neden oluyormus. Çocuğun sindirim sistemi tam gelişmediği için mamayı da uzun saatler sindiremiyormuş bu nedenle de daha uzun süre uyuyormuş. Yani mama seçimi çok hassas bir konu.

Ben 3 gün takviye kullandım. Golden Goat aldım. Normal mamaların yaklaşık 2 katı fiyatı ama şekersiz olması sindiriminin kolay olması vb bir sürü artı özelliği var.

Ayrıca koca insanlar o kadar stok varken aç uyuyamıyoruz çocuk Nasıl uyusun. İnternette tomrisin emzirme notları var. Emzirme kampı mıydı neydi adı öyle bir program yazmış. Ona da bakabilirsin. Belki faydası olur.

Lohusalığında tek başına kalan varmı. Bugün 15 günüm doldu. Kayınvalide ve kayınpederden sıkıldım gitsinler istiyorum artık. Lohusa tek kalmaz diye beni korkutuyorlar. Bişey olur mu
eşim işte oldug geç geldıgı zamanlar cok oldu. ben de yalnız kaldım çok
inanma öyle seylere

yumusak meme olunca süt olmayan meme demek degılmiş. hem gercekten öyle olsaydı sütümüz yetmezdı emın ol

biz onu çok yaşıyoruz :=)

Kulak cubugu ile uyarmak cok yanlış bir bilgi arkadasım biran once bunu bırak. .bana inanmıyorsanda lütfen bir doktora danış bunun için

Kızlar sarılık hala 10.8 onbeş gün önce de böyleydi..

Bugün o kadar yogun ve koşuşturmalı geçti ki ..45 günlüğüz kilo boy normal.

Vucut hala sarı . Doktorun biri beyaz kan hücresi ya da down sendromu olabilir dedi.

Nasıl hissetipimi soyelmeye gerek yok.

Bi diğeri rahatlatıo yolladı .inşallah gececek üç ayı kontrollu bekliycez.

iyi düşün iyi olsun. allahın izniyle gececek .
başka doktora da mı göturdun?

selam surrender goz atarken denk geldim hep ayni tarafa yatirmaktan benim oglumjn kafasi resmen yamulmustu ole boylede degil nasil kizmistim kendime oysaki buyukler hep der sagli sollu yatirin diye neyseki uzun sure dikkat ederek gecti lenf noduna gelince oglumdada olmustu dr enfeksiyon ile savas sirasinda olur normal dedi ve kendi takibinde aldi zamanla kayboldu
kaka olayina gelince genelde tahlilde birsey cikmaz fakat alerjik bebeklerde gorulebiliyor alerjiye dahil bir belirti varmi?

Allah razı olsun canım. Değeri miz hala 10.8

Vucudu aarı yavrumun. Anne sütü olabilir dedi . Tıp fakültesi doktoru. Her zaman kötü değildir sarılık diğer hastalıkları bile engellediği üzerine calismalar var attık dedi.

Inşallah Rabbimin bi bildpş vardır. Yoksa bizi vok korkuttu diper bi doktor.

Biz kurtulduk gibi bisey sukur kac gunluktu senin bebis bide degeri kac cikti

45 günlük canım değer 10.8 maalesef

selam canım,
inşallah bızımkı de zamanla kaybolur. alerjıye dair bir şey yok sanırım, varsa da ben anlamadım dıyebılırım.
sadece kafasının yan taraflarında mınık sıvılceler var, o da çogu bebekte oluyor dıye bılıyorum.
insanın bebegınde azıcık bişi olsa moral sıfırlanıyor
allah evlatlarımızı bize bagıslasın, saglıklı ve huzurlu bi ömür nasip etsın inşallah

bizim ilk zamanlar 11 di
doktor emzır dedı sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…