- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #73.821
Sen memurmusun canim.nasil aldin.rapor paradida aldinmi.Ben ikisini de aldim..
olsun o sekılde düşünme. en azından emınsın bişi olmadıgına.Bizim kaka da da mukus oluyor gaita tahlili yaptırdım bişey cikmadi boşuna yani
Mamanın içeriğinde şeker olmamasına dikkat etmek gerek. Bazı mamalar şeker içeriyor bu da çocuğun damak tadını değiştiriyor. Aynı Zaman'da kabız olmasına gaza neden oluyormus. Çocuğun sindirim sistemi tam gelişmediği için mamayı da uzun saatler sindiremiyormuş bu nedenle de daha uzun süre uyuyormuş. Yani mama seçimi çok hassas bir konu.Birkaç gün kaşıkla verdik baş edemedik biberonla veriyorum mecburen.sütten kesilecek diye de korkuyorum ama memede öyle bağır cagir anlayınca mecbur mama veriyoz.millet de verme diyo daha kötü oluyorum.ben çok mu memnunum sanki bu durumdan ama yetmiyo iste
eşim işte oldug geç geldıgı zamanlar cok oldu. ben de yalnız kaldım çokLohusalığında tek başına kalan varmı. Bugün 15 günüm doldu. Kayınvalide ve kayınpederden sıkıldım gitsinler istiyorum artık. Lohusa tek kalmaz diye beni korkutuyorlar. Bişey olur mu
yumusak meme olunca süt olmayan meme demek degılmiş. hem gercekten öyle olsaydı sütümüz yetmezdı emın olDogdugu gunu saymadim bebek takviminde de saymiyor. Memeyi veriyorum sut geliyor ama soyle birsey var hep mamayla takviye verdigimiz icin sanki sadece meme verince doymuyormus gibi geliyor. Sabahlari sut cok aksama kadar tukeniyor sabahki dolgunluk olmuyor sizde de oluyor mu oyle?
biz onu çok yaşıyoruz :=)Valla benim sütüm yetmiyor, özellikle akşamları veriyorum mamayı, doktor da hemşirede verme diyor da akşam çocuk açlıktan ağlıyor resmen , napayım yani, aç aç mı bırakayım, dediğin gibi zorlamanın bi anlamı yok
Dün ben gece havalandırırken bi çiş postası yedim valla, ilk defaydı , tabi gece üstünü değiştir falan derken baya uyutmadı bizi
geçmiş olsun canım. inşallah bi an önce düzelırOteki memem sisti simdide.. Ates 39,5 gordum gece. simdi 37,5e dusurdumfindikda uyuyo... Sagdimda sagdim siktimda siktim.. Cok agrim var
Kulak cubugu ile uyarmak cok yanlış bir bilgi arkadasım biran once bunu bırak. .bana inanmıyorsanda lütfen bir doktora danış bunun içinGaz için kimyon demleyip içiyorum 1 çay kaşığı da bebişe veriyorum.yoğurduma muskat rendeliyorum.yemeklere kimyon koyuyorum.yinede çok gazlıyız vesselam.ayak altına ve göbeğine acı elma yağı ilemasajda yapıyoruz.en faydalı olanı zeytınyaglı kulak çubugu ile uyarmak.kaka gaz ne varsa cıkartıyor
:) hahaha demek yalnız Değilim. ama bir fark var biz çok yaşamıyoruz her seferinde yasıyoruz. 5 bez değiştirdiğimi bile biliyorumbiz onu çok yaşıyoruz :=)
ben havalandırdıgım ve kakasını yapmasını bekledıgım için o an altındakı bezı tutuyorum:) hahaha demek yalnız Değilim. ama bir fark var biz çok yaşamıyoruz her seferinde yasıyoruz. 5 bez değiştirdiğimi bile biliyorum
iyi düşün iyi olsun. allahın izniyle gececek .Kızlar sarılık hala 10.8 onbeş gün önce de böyleydi..
Bugün o kadar yogun ve koşuşturmalı geçti ki ..45 günlüğüz kilo boy normal.
Vucut hala sarı . Doktorun biri beyaz kan hücresi ya da down sendromu olabilir dedi.
Nasıl hissetipimi soyelmeye gerek yok.
Bi diğeri rahatlatıo yolladı .inşallah gececek üç ayı kontrollu bekliycez.
yok cnm değilim.. 37. haftadan doğuma kadar olan günlerin parasını aldımSen memurmusun canim.nasil aldin.rapor paradida aldinmi.
selam surrender goz atarken denk geldim hep ayni tarafa yatirmaktan benim oglumjn kafasi resmen yamulmustu ole boylede degil nasil kizmistim kendime oysaki buyukler hep der sagli sollu yatirin diye neyseki uzun sure dikkat ederek gecti lenf noduna gelince oglumdada olmustu dr enfeksiyon ile savas sirasinda olur normal dedi ve kendi takibinde aldi zamanla kaybolduselan kızlar, nasıslsınız? hanı mınnoş hep tek tarafa yatıyor dıyordum ya? sol taraf sag taraftan bıraz şişik gibi gelıyordu bana ve benden başka kimse gördüğümü göremedı, doktor bile.
bugun muayeneye gıttık durumdan bahsettım
hem boyun kenarından hem sümüksü kakadan... kaka için bi ara tahlıl yaptırın dedi.
boyun ıcın usg istedi her 2 tarafta da 12*4 mm lenf nodu saptandı
doktora göstermedık daha.. inşallah basit bi enfeksıyondan kaynaklı bir şeydir
Canim uzun süredir yazmak istiyorum sna bebisten fırsat olmadı benim bebeğim 34+2 de doğdu yanı prematüre 2 gün sonra sarılık olduk en fazla 14 oldu fetoterapi aldık 3 gün taburcu olurken 5 e inmişti 2 gün sonra tekrardan 14 oldu ben farketmistim kızım baya bi sariydi sonra tekrardan düşüşe geçti bu dönemde küçük olduğu için önce emzurdim sonra biberonla anne sütü verdim doktor böyle böyle atacak dedi şimdi tam 2.5 aylık ve gözlerimizin akı hala tam beyazlamadi bende ilk zamanlar çok takiyordum ama geçti sen bol bol emzir canım idrarla kakayla atacak inş şimdi kimle konuşsam bebeği sarılık geçirmiş çok doğal yani yasadigimiz
Biz kurtulduk gibi bisey sukur kac gunluktu senin bebis bide degeri kac cikti
selam canım,selam surrender goz atarken denk geldim hep ayni tarafa yatirmaktan benim oglumjn kafasi resmen yamulmustu ole boylede degil nasil kizmistim kendime oysaki buyukler hep der sagli sollu yatirin diye neyseki uzun sure dikkat ederek gecti lenf noduna gelince oglumdada olmustu dr enfeksiyon ile savas sirasinda olur normal dedi ve kendi takibinde aldi zamanla kayboldu
kaka olayina gelince genelde tahlilde birsey cikmaz fakat alerjik bebeklerde gorulebiliyor alerjiye dahil bir belirti varmi?
bizim ilk zamanlar 11 diAllah razı olsun canım. Değeri miz hala 10.8
Vucudu aarı yavrumun. Anne sütü olabilir dedi . Tıp fakültesi doktoru. Her zaman kötü değildir sarılık diğer hastalıkları bile engellediği üzerine calismalar var attık dedi.
Inşallah Rabbimin bi bildpş vardır. Yoksa bizi vok korkuttu diper bi doktor.
45 günlük canım değer 10.8 maalesef
Sağ ol sür evet bugün 3 doktora gittik . Çok şükür bişey yok gecer dedi ikisiiyi düşün iyi olsun. allahın izniyle gececek .
başka doktora da mı göturdun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?