2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım inşallah önemsiz birşeydir

evet evet cogu bebekte oluyor bizim yanaklarinda olusan kizarukliklar vardi meger yumurta alerjisi varmis ben kek bile yesem hop yanaklar alerji
rabbim dermansiz hastalik vb vermesin yasanacak seyler ama anne olmak cok baska dedigin gibi ufacik seylerde moral.sifir hep en kotu senorya ole ole onlar buyuyor onlar buyudukce annelikte tecrube kazaniyor

sizede cok gecmis olsun uzamis sarilik heralde anne sutu diyeti denediler mi hic kk dq boyle.birsey duymustum.uzamis.sarilikta

yumurtaya oldugunu nerden anladın?

yumurta alerjisini nası anladın benim oğlanda ergenliğe girmiş gibi

yumurtaya oldugunu nerden anladın?
dr umuz en cok alerji yapabilcek besinleri 5 gun sure denememi.istedi yumurta yedigim ve yemedigim zamanki durumlari degerlendirdik yedigim zaman cildi cok fena olur ken yemedigimde hersey yolunda gitti yumurta ve yumurta iceren yicekleri biraktigim zaman ise mukuslu kaka tamamen ortadan kalkti

Canım lenf nodunu nasıl fark ettin dışardan görünüyor mu ki çok dikkatlisin gerçekten. Küçüklerde lenf nodu olur boyunda diye biliyorum.

Şu mukuslu kaka ne ola ki?.. Bi foto çekip atabilir mi birisi? Benim tosunun da değişik değişik olabiliyor, ama mukuslu mubilmiyorum :/
Mukus da iyi bir şey değil heralde...

ben havalandırdıgım ve kakasını yapmasını bekledıgım için o an altındakı bezı tutuyorum
:=) iş bitince yenısı gelıyor.
Valla eşimle birlikte baya yöntem denedik. Ama farketmedi tercihimiz illa temiz beze yapmak. :) avunma yöntemimiz kaka çiş nöbeti tutturacağına bez kirletsin şükür oluyor

Canım lenf nodunu nasıl fark ettin dışardan görünüyor mu ki çok dikkatlisin gerçekten. Küçüklerde lenf nodu olur boyunda diye biliyorum.
boynunun sağ ile solu farklı gelıyordu
sol biraz daha tombuldu.. yok canım doktor bıle göremedı dısardan
elledı ele gelen bişi var mı dıye hiçbişi gelmıyor elime dedi. tedbırlı olmak açısından usg ye yolladı
iyi ki söylemısım doktora. benden başka kimse görmedı. radyolojı uzmanına bile parmagımla gösterdım yerini düşün..
halbukı çok dikkatlı bakan biri o hafıf tombullugu görebılır gibime gelıyor.
evet, bebeklerde sık görülürmüş.

usg de o kadar yırttı kı kendını uzun süredir uyuyor
halbukı o jel bıraz ılık olsa emınım sesı cıkmayacktı. paraladı kendını resmen. poşet ıstedık ses yaptık bıraz sakınlestı
sonra uyudu

Arkadaslar hepinizi sanki gercekten taniyor gibiyim,oyle seviyorum.o yuzdenpaylasip sizden dua bekliyorum. Babami kaybetmisiz dun.. Yuregim cok fena,cok kotuyum,daha 2gun once yazistik..yasi vardi ama whatsappta yaziyordu,merak salmisti..oglumun fotolarini attik esimle..en guzel dileklerini diledi bizler icin..dogumdan sonra konustugmda cocuk gbi heycanla ve aglayarak konusmustu benimle.gidemiyorum uzaktayim,seyahat yasak..aglama yipratma daha 9gunluk bebegin var..tek teselli olmese cok kotu seyler yasayacagiymis..su an yaziyorum ama aglaya aglaya..deli gbi oldum ama dua ediyorum..mekani cennet olsun..bizim icin dua edinn

allah rahmet eylesın, mekanı cennet olsun. 2 gercek var; dogum ve ölüm
bunlardan asla kaçış yok. ne zor insan olmak.. bir yerımızde agrımız olur, kımımiz kanser olur, kımimiz kaza sonucu, kimimiz birden ölürüz.. ölen için kolay da kalan için çok zor...
ne zor dimi insanın canından bi parçasını bır daha asla göremeyecek olması..
bazen diyorum keşke insan olmak yerıne bir kuş, bi ağaç, bilinmez aklı olmayan olsaydım...
üzülme, ağlama demeyecegım ateş düştüğü yerı yakar.
topragı bol olsun.. allah sabır versin kalanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…