- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #73.841
inşallah.Sağ ol sür evet bugün 3 doktora gittik . Çok şükür bişey yok gecer dedi ikisi
Yine de kontrol edelim tabi haftaya inş bişey çıkmayacak
geçmiş olsun canım inşallah önemsiz birşeydirselan kızlar, nasıslsınız? hanı mınnoş hep tek tarafa yatıyor dıyordum ya? sol taraf sag taraftan bıraz şişik gibi gelıyordu bana ve benden başka kimse gördüğümü göremedı, doktor bile.
bugun muayeneye gıttık durumdan bahsettım
hem boyun kenarından hem sümüksü kakadan... kaka için bi ara tahlıl yaptırın dedi.
boyun ıcın usg istedi her 2 tarafta da 12*4 mm lenf nodu saptandı
doktora göstermedık daha.. inşallah basit bi enfeksıyondan kaynaklı bir şeydir
evet evet cogu bebekte oluyor bizim yanaklarinda olusan kizarukliklar vardi meger yumurta alerjisi varmis ben kek bile yesem hop yanaklar alerjiselam canım,
inşallah bızımkı de zamanla kaybolur. alerjıye dair bir şey yok sanırım, varsa da ben anlamadım dıyebılırım.
sadece kafasının yan taraflarında mınık sıvılceler var, o da çogu bebekte oluyor dıye bılıyorum.
insanın bebegınde azıcık bişi olsa moral sıfırlanıyor
allah evlatlarımızı bize bagıslasın, saglıklı ve huzurlu bi ömür nasip etsın inşallah
sizede cok gecmis olsun uzamis sarilik heralde anne sutu diyeti denediler mi hic kk dq boyle.birsey duymustum.uzamis.sariliktaKızlar sarılık hala 10.8 onbeş gün önce de böyleydi..
Bugün o kadar yogun ve koşuşturmalı geçti ki ..45 günlüğüz kilo boy normal.
Vucut hala sarı . Doktorun biri beyaz kan hücresi ya da down sendromu olabilir dedi.
Nasıl hissetipimi soyelmeye gerek yok.
Bi diğeri rahatlatıo yolladı .inşallah gececek üç ayı kontrollu bekliycez.
yumurtaya oldugunu nerden anladın?evet evet cogu bebekte oluyor bizim yanaklarinda olusan kizarukliklar vardi meger yumurta alerjisi varmis ben kek bile yesem hop yanaklar alerji
rabbim dermansiz hastalik vb vermesin yasanacak seyler ama anne olmak cok baska dedigin gibi ufacik seylerde moral.sifir hep en kotu senorya ole ole onlar buyuyor onlar buyudukce annelikte tecrube kazaniyor
yumurta alerjisini nası anladın benim oğlanda ergenliğe girmiş gibievet evet cogu bebekte oluyor bizim yanaklarinda olusan kizarukliklar vardi meger yumurta alerjisi varmis ben kek bile yesem hop yanaklar alerji
rabbim dermansiz hastalik vb vermesin yasanacak seyler ama anne olmak cok baska dedigin gibi ufacik seylerde moral.sifir hep en kotu senorya ole ole onlar buyuyor onlar buyudukce annelikte tecrube kazaniyor
dr umuz en cok alerji yapabilcek besinleri 5 gun sure denememi.istedi yumurta yedigim ve yemedigim zamanki durumlari degerlendirdik yedigim zaman cildi cok fena olur ken yemedigimde hersey yolunda gitti yumurta ve yumurta iceren yicekleri biraktigim zaman ise mukuslu kaka tamamen ortadan kalktiyumurtaya oldugunu nerden anladın?
surrendere cevapladim bizim yanaklarda fenaydi ben opulmekten hassasiyetten sanmistim baslarda taki dr gorene kadaryumurta alerjisini nası anladın benim oğlanda ergenliğe girmiş gibi
Canım lenf nodunu nasıl fark ettin dışardan görünüyor mu ki çok dikkatlisin gerçekten. Küçüklerde lenf nodu olur boyunda diye biliyorum.selan kızlar, nasıslsınız? hanı mınnoş hep tek tarafa yatıyor dıyordum ya? sol taraf sag taraftan bıraz şişik gibi gelıyordu bana ve benden başka kimse gördüğümü göremedı, doktor bile.
bugun muayeneye gıttık durumdan bahsettım
hem boyun kenarından hem sümüksü kakadan... kaka için bi ara tahlıl yaptırın dedi.
boyun ıcın usg istedi her 2 tarafta da 12*4 mm lenf nodu saptandı
doktora göstermedık daha.. inşallah basit bi enfeksıyondan kaynaklı bir şeydir
canım afedersin ama sümüksü yapışkan oluyorŞu mukuslu kaka ne ola ki?.. Bi foto çekip atabilir mi birisi? Benim tosunun da değişik değişik olabiliyor, ama mukuslu mubilmiyorum :/
Mukus da iyi bir şey değil heralde...
Valla eşimle birlikte baya yöntem denedik. Ama farketmedi tercihimiz illa temiz beze yapmak. :) avunma yöntemimiz kaka çiş nöbeti tutturacağına bez kirletsin şükür oluyorben havalandırdıgım ve kakasını yapmasını bekledıgım için o an altındakı bezı tutuyorum
:=) iş bitince yenısı gelıyor.
Saol surgeçmiş olsun canım. inşallah bi an önce düzelır
aynen. onlar yapsın da bez önemlı degılValla eşimle birlikte baya yöntem denedik. Ama farketmedi tercihimiz illa temiz beze yapmak. :) avunma yöntemimiz kaka çiş nöbeti tutturacağına bez kirletsin şükür oluyor
boynunun sağ ile solu farklı gelıyorduCanım lenf nodunu nasıl fark ettin dışardan görünüyor mu ki çok dikkatlisin gerçekten. Küçüklerde lenf nodu olur boyunda diye biliyorum.
bende merak edıyordumŞu mukuslu kaka ne ola ki?.. Bi foto çekip atabilir mi birisi? Benim tosunun da değişik değişik olabiliyor, ama mukuslu mubilmiyorum :/
Mukus da iyi bir şey değil heralde...
allah rahmet eylesın, mekanı cennet olsun. 2 gercek var; dogum ve ölümArkadaslar hepinizi sanki gercekten taniyor gibiyim,oyle seviyorum.o yuzdenpaylasip sizden dua bekliyorum. Babami kaybetmisiz dun.. Yuregim cok fena,cok kotuyum,daha 2gun once yazistik..yasi vardi ama whatsappta yaziyordu,merak salmisti..oglumun fotolarini attik esimle..en guzel dileklerini diledi bizler icin..dogumdan sonra konustugmda cocuk gbi heycanla ve aglayarak konusmustu benimle.gidemiyorum uzaktayim,seyahat yasak..aglama yipratma daha 9gunluk bebegin var..tek teselli olmese cok kotu seyler yasayacagiymis..su an yaziyorum ama aglaya aglaya..deli gbi oldum ama dua ediyorum..mekani cennet olsun..bizim icin dua edinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?