2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Başın sağolsun canım yaşlı da olsa baba kaybı çok zor ben hamile iken kaybettim duygularını doya doya yasa içine atma

Merhabalar,benim oğlumda ikili testte riskli çıkmıştı,şimdi 35 günlük ve sarılık devam ediyor,sarılıkla down sendromunun ne alakası varmış,bununla ilgili bişey dedimi doktor,,doktorlar down yok desede ben takmış vaziyetteyim

Kan uyuşmazlığı var mı canım eşinle aranızda yada dediğin gibi sarılık anne sütü kaynaklı olabilir bu gibi durumlarda anne sütünü bir gün kesip yine değer kontrolü yapılıyor. Tamamen beyazlamasi zaman alabilir canım ama sen daha iyi gozlemlersin sarılık derecesi vücutta ilk bastakine göre nasıl birde vücudunun tamamımı sari

Basin saolsun allah sabir versin canim...

Canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ...sana da sabırlar diliyorum ...çok zor bir durum metanetli olmaya çalış canım çok üzüldüm...

Basın sağolsun canım . Allah sabır versin

Down sendromlu cocuklar yüzünden felan Belli olur arkadaşlar .onların tipleri farklı yüz şekilleri burun yapısı felan

Sör çok geçmiş olsun canım..Allah acil şifalar versin ...
Minnoşumda poposundan yukarda bir et parçası var silerken kasıyordu..siiil gibi birşey bizde gideceğiz doktora...
Annelik ne zor...
Allah şifasız dert vermesin..
Öpüyorum cimcim minnoşunu...

Başın sağ olsun, Allah ömrünü sana ve evladına bağışlasın. Kolay değil elbette, bence de tutma içinde, ağlamak da bir rahatlama yöntemi. Çok içine atıp kendini sıkarsan Allah esirgesin ama sütün azalabilir, bebeğini de düşün.

Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin.

Tatlım tatlım...
Felaket tellalı doktorlardan mı?
Ay sinir oldum bak akşam akşam..
ALLAH IM buğranı korusun canım renklim..ne olur sakin ol ..bolca öp kokla...
Buğranın hiçbirşeyi yok annesi..sadece geçmesi zaman alacak..ben hiç öyle şeyler hissetmiyorum..emzirmeye devam et..kimi gribi 1 ayda anca atlatıyor kimi 3 günde..bünye ile alakı bence..minnoş gelişim gösteriyor renklim..lütfen üzülme bolbol dua edeceğim..sonunda adetimde bitti 40 gün boyunca azlı coklu kanamam ardından..şimdi banyomu yaptım..gece namaz kılıp,yasin okuyacağım minnoşlarımıza..korkma renkli korkma

Down sendromlu cocuklar yüzünden felan Belli olur arkadaşlar .onların tipleri farklı yüz şekilleri burun yapısı felan
Evet görünürde bişey yok ama ben hamileliğimden beri bunun stresiyle beklediğim için durup durup oğluma bakıyorum down varmı yokmu diye,arada diyorum kesin var,kafayı yemiş vaziyetteyim,şimdide uzamış sarılık var renklişemsiye arkadaşımızda bununla ilgili yazınca aha dedim bi belirti daha,mozaik downlu belkide diyırum şimdide,mozaik downda belirti vermeyebilirmiş,kromozon analizi yaptırdım,3 hafta sonra çıkıcak,nasıl bekliycem bilmiyorum,çevresinde hiç mozaik downlu gören varmı bu arada,çok uzattım,teşekkürler ilgşnize

sağ ol canım amin.
aynen ne kadar zormus annelık. sacının telıne bişi olsa insanın gözü bişi görmuyor o an.
siğil mi acaba?

Mama veriyomusun buz bi kac olcek verdik dene derim

Bitanem..mekanı cennet olsun ..Allah peygamberleri ile dost kılsın canım cisriğim..seni içime kadar anlayabiliyorum..bende babamı kaybettim henüz yıl olmadı..kanser teşhisi kondu (tüm kemiklerinde) ve biz bunu aslaaa asla söylemedik..bebeğim ağla ağla ağla...şuan bende ağlıyorum çünkü çok özlüyorum..sıkıca alpişkona sarıl sıkıca olur mu?
Sözlerin hiçbir tesiri olmuyor şuan..ama sana söyleyeceğim tek haikat huzurlu olduğu..inan biz bilemiyoruz ama her daim bizi görüyorlar..bu ağır cuma günü hürmetine rabbim çatlayan göğsünü genişletsin bitanem...yanan bağrını zemzemle yıkasın..
Seni bende çok seviyorum..
Sana sıkıca sarıldım cisrik..
Sımsıkı ...
Acımız aynı cisrik..gönlümüz yanık..
ALLAH VERDİ ALLAH ALDI...
Rabbim babacığının sırrını takdis etsin..ruhu şad olsun..
Allah sabır versin bitanem..

yumurtayı bulman ne güzel benimde oğlumun yüzü pütür pütür ve kızarık doktor iki aya geçmezse alerjil olabilir dedi bakalım artık

sizede cok gecmis olsun uzamis sarilik heralde anne sutu diyeti denediler mi hic kk dq boyle.birsey duymustum.uzamis.sarilikta
Anne sütü diyeti nasıl oluyor? Bizde de uzamış sarılık var değer 5.3 ama çıkamadı bi türlü

yumurta alerjisini nası anladın benim oğlanda ergenliğe girmiş gibi
Benimoğlan da ergenlüğe girmiş gibi

surrendere cevapladim bizim yanaklarda fenaydi ben opulmekten hassasiyetten sanmistim baslarda taki dr gorene kadar
Doktor ne dedi? Ben mustela kullanıyorum o mu alerji yaptı diye düşünmüyor da değilim banyodan sonra da kızarık oluyo bazen

Canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun... Rabbim kalanlara hayırlı ömür nasip etsin

Biberonla vermek zorunda kalırsanız yavaş akıtan biberon seçmek daha iyi. Bu bile sadece biberona odaklanmalarını geciktirir. Biberondan rahat akıyorsa neden meme ile uğraşsın ki :) biberonla da uğraşsın
Evet canım ben de öyle yaptım ama bu da problemli. Anne memesi gibi olan biberondan aldık chicconun ama emerken nasıl akıyor bir bilsen yakında çıldırıcağım... Biberon akıtmıyor haaa benim bebişin ağzından akıyor. Ağzına doldurup birden yutmaya çalıştığında bir kısmı çıkıyor. En az 10 ml üstü yiyor desem yeridir. Klasik biberona geçmem an meselesi yoksa kafayı yiycem.

Cnm hangi biberonu kullanıyorsun akıtma sorunun varmı. Ben aventi de chiccoyu da denedim nafilr emerken bebeğin ağzından bir kısmı çıkıyor. Napmam gerekiyor hiç bir fikrim yok bütün sabrımı biberona tüketiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…