2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Netten alacam onun için görevliye sormak gibi bi avantajim yok malesef bu yuzden sizlere soruyorum. Nette dr . Browns yazınca iki çeşit çıkıyo geniş agiz dar agiz diye. Yorumlarda genisi öneren var ama raahat olurmu bilemedim sanki dar küçük bebişlere daha uygun gihi geliyor bana

Netten alacam onun için görevliye sormak gibi bi avantajim yok malesef bu yuzden sizlere soruyorum. Nette dr . Browns yazınca iki çeşit çıkıyo geniş agiz dar agiz diye. Yorumlarda genisi öneren var ama raahat olurmu bilemedim sanki dar küçük bebişlere daha uygun gihi geliyor bana

Bende aptamil kullaniyorum biberonum avent ama 3 4 ay olana kadsr bole olucak sanirim..peki mama ve anne sutunu ne sıklıkla veriyosun kac gunluksun cnm bide mama kaç olcek ogrenebilirmiym

Benimki de gerçek fön sesiyle sakinleşiyor. Teldeki uygulamalara kanmıyor. Bir de poşet sesi. Fön sesine hasta resmen. Sıcaklıkta verdin mi oh gaz falan hikaye.
ben ılk defa bugun gercek dınlettım
gercekten cok etkılı. ama alıstırmak ıstemıyorum gercegıne :=) nettekı kayıtlarda ne oldugu bellı olmuyor pek
ama elektrık supurgesı sesı bellı oluyor. onu dınletıyorum
oda sıcaklıgı ıyıyse soguk kısmını ayarla
bunalır bebik sıcaktan :=)

43 günlük 2.5-3 saatte bir önce emzirip sonra 50 cc mama veriyorum.arada miziklarsa da emziriyorum ama sutum zaten az o yüzden yalancı meme olarak kullanıyor
Bende aptamil kullaniyorum biberonum avent ama 3 4 ay olana kadsr bole olucak sanirim..peki mama ve anne sutunu ne sıklıkla veriyosun kac gunluksun cnm bide mama kaç olcek ogrenebilirmiym

Benimki resimdeki canim. Dogal akis yazsin, emzik nosuda 1 olcak. Bu 120 ml bide 250 ml olan var ama o ilerleyen zamnlarda lazim olabilir. Ebebekden alabilirsin

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-14-23-09-10-1.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar kuzenim geldi biraz gezelim dedik eve süt sagip bıraktım annem biberonla verdi biz disardayken evde olduğum saatlerde emzirdim tabi.bu gece kızım beni emmek istemedi iki memeyi de almadı çıldırdı adeta gazı da yok normalde aglamiyor tam meme vermek istiyorum ağlıyor hem de ne ağlamak. Ben de ağladım caresizlikten. Sonra eşim memene dut şurubu sür dedi surdum aldı emdi memeyi. Sanırım biberon kolayina geldi. .hâlâ ağlıyorum sinirden.

YEmeklere kimyon at ye.gaz ilaci var ama her cocuga etki etmiyor.bir arastr.bu gaz herkesin basinda

Mama yiyen cocukta daha fazla gaz oluyo canim.kimyon ye yemeklerde.gaz ilaci kullan

Kaç günlük senin bebis.durumumuz ayni.bende bitek benim böyle sorunum var sanıyordum süt ve mama konusunda.
bir aylık canım.yok yok emin ol çok yaşayan var.valla saldım artık napiim.benimki emmiyo bile artık beğenmiyo memeyi.ağlıyo meme verince.ben de sağıp veriyom.napiim üzüldüm üzüldüm şimdi kabullendim.gittiği yere kadar.hiç anne sütü alamayan bebekler var buna da şükür napalım sağlıklı olsunlar da...

benimki de almıyor artık maalesef biberona alıştı beğenmiyoe memeyi.çocuk da haklı doğru dürüst sütüm yok napsın.ben de sağıp veriyorum.zaten geneldw mama yiyor.gittiği yere kadar artık sütüm bitene kadar devam

benim 1 ay oldu hala nadiren sızı oluyo başlangıç bitiş yerlerinde ıslak bırakmamak gerek banyodan sonra iyi kurula bir de ben zeytinyağı sürdüm o baya bi yumuşattı

ben arasa yapıyorum iyi geliyor yarım su bardağı suya 1 çay kaşığı kimyon atıp bir taşım kaynatıoruz sonra çok az da şeker atıyorum 2 çay kaşığı kadar.sonra ılıtıp süzüp bir iki çay kaşığı içiriyorum bebeğe.geri kalanı da kendm içiyorum.adaçayı (acı elma)yağını d a tavsiye ederim çok rahatlatıyo bebeği.onu sürmeye başladığımızdan beri ayakları sıcacık.doktor da san simplex verdi onu da kullanmaya başladık arada sıkıntısı oluyor ama çok şükür öyle büyük bir gaz sorunumuz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…