2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

csyrc aklım hep sende tatlım...

Pembism iyi olmaya sakin kalmaya calisiyorum..sadece bebek icin..varligi rahatlatiyor biraz ama ic acisi bu,icimden aklimdan hic cikmiyor..birden bebegime gulerken aniden agliyorum..bizmkilerle surekli haberlesiyoruz onlarin akli bende tekim diye,bnmki onlarda hastalar mi diye..boyle boyle Allah sabrini veriyor sanki..

Canım Allah rahmet eylesin seni çok iyi anlıyorum şuan aglayarak yazıyorum ben de acısi hiç gecmiyor ama daha az aklina geliyor zamanla. Dünya fani. Inşallah ölüm ona kurtuluş olmuştur ben de babami kaybettim yazın. Tek tesellim bu oldu kurtuldu dedik. Mekânı cennet olsun inşallah. Ben hamileydim cok saldım kendimi bak senin bebegin var emziriyosun dikkat et kendine. Bebeğin için.

Csyrc yeni gördüm canım benim basın sağolsun mekanı cennet olur inşallah canım olum hepimize çok yakin üzülmemek elde degil tabiki heleki anneyiz biz artik insan daha çok anlıyor anne babanin değerini ama sen bebegin için güçlü olmak zorundasın kendini bırakma brbegini dusun o sana rabbimin emaneti sabret dua et Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah dualarım. seninle

doktora sordum. doydugunda bırakır kendı dedı
ben de kendım yönlendırıyorum sütünü. ne kadarlık, kaç cc verıyosun?
İki saatte bir 60 ml veriyorum. Toplamda 10 11 öğünü buluyor... 40 günlük bebişim. kilosu da 3-3.5 civarı... haa bu arada biberon akıtıyor yedirirken bi 10 ml önlük yiyor diyebilirim öyle boşa gidiyor.
(Bebeğin ağzından çıkıyor mamanın bir kısmı)

kızlar doktordan geldim doktor ameliyat dedi ama 1 ay içinde 2 defa anestezi almak benim için çok riskli olurmuş.. sütümün kesilip kesilmeyeceğine garanti veremedi. 3 ay geçsin en az dedi.. ilaç verdi. ama dayanamayacam artık alın dersen alırım dedi

Merhaba kızlar

27 günlük kızım uykusunda gülüyor daha sonra dudagini buzuyor içini çekiyor yüzü beyaz oluyor korktuğunda böyle olan varmı aranızda çok üzülüyorum hatta Ağlıyorum korkuyor diye

Canim benim ya nerden cikti bu is kiyamam baska doktorada sorsan tek doktorla kalma.. insallah bi an once iyilesirsin

1 numara degıl mı ucu neden akıtıyor kı o kadar? ben verırken kafasına dikmiyorum bıberonu
o sekılde de deneyebılırsın.

odada yıkıyoruz :=)

ne yapmayı düşünüyorsun peki?
allah şifa versın

Canim benim ya nerden cikti bu is kiyamam baska doktorada sorsan tek doktorla kalma.. insallah bi an once iyilesirsin

ne yapmayı düşünüyorsun peki?
allah şifa versın
kizlar kafam allak bullak insallah hayirlisi olur minnacik yavruyu sutten kesmeye kiyamiyorum ama tabi doktor dayanamazsan kapali degil acik ameliyat yapariz dedi ne demek istedi tam soramadim da

kizlar kafam allak bullak insallah hayirlisi olur minnacik yavruyu sutten kesmeye kiyamiyorum ama tabi doktor dayanamazsan kapali degil acik ameliyat yapariz dedi ne demek istedi tam soramadim da
Kapalı ameliyatı lazerler yapılar annemde olmuştu göbeğinin 4 yerinden deliyorlar hiç belli olmuyo açık ameliyat bildiğimiz kesip açıyorlar çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…