2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet cnm taş dolmuş

Benimde ilk kızımda doğumdan bi iki gün sonra sancılarım oluyodu ama önemsemiyodum sonra kızım bi aylıkken artık dayanamadım ve doktora gittim mideni üsütmüşsün,ülser olabilir falan filan derken kızım iki aylık olana kadar neredeyse hergün acile gittim teşhis yok...! Sonra özel doktora gittim taş oldugunu ameliyatla alacaklarını söylediler...bende kızım emiyo diye ameliyat olmadım çünkü cevremde taşı olanlar ""benimde taşım var yıllardır öylece duruyo arada agriyo okadar """dediler bende kızım biraz büyüyene kadar bekleyecektim...ama artık dayanamaz hale geldim geceleri özellikle cok agrı yapıyodu...bi sabah yeşil yeşil kusmaya başladım....hastahaneye zor yetiştik...safra kesemdeki taş safra kanalıma düşmüş ve pankreasım intehap yapmış agzımdan burnumdan hortumlar soktular 3 saat o taşı ordan çıkarmaya çalıştılar ama olmadı bağırsağımı kestiler taşı oraya düsürdüler....bağırsağima stent taktilar 18 gün yoğun bakımda kaldım ..ama sütüm kesilmesin diye Allah razı olsun kardeşim ve eşim beni pompa yardımıyla sağıp sütümü dökmüşler ...yani sütüm kesilmedi ama ben işkence çektim eger başta ameliyat olsaydım bu kadar çekmeyecektim...sonrasında kapalı ameliyat oldum sanada kapalı ameliyatı tavsiye ederim ertesi gün kendimi cok iyi hissediyordum ...cektigin acıları tahmin edebiliyorum ....bence hic bekleme ameliyat ol ...hergün sagarsan kesilmez ..yani benimki kesilmedi...ameliyat sonrasıda bi iki hafta sütümü döktük ama sonrasında kızıma vermek nasip oldu :)

kizlar kafam allak bullak insallah hayirlisi olur minnacik yavruyu sutten kesmeye kiyamiyorum ama tabi doktor dayanamazsan kapali degil acik ameliyat yapariz dedi ne demek istedi tam soramadim da
Canim gecmis olsun. Kesinlikle acik ameliyat olma, laporaskopik denen kapali ameliyattan ol. Acik ameliyatta bi suru dikis oluyor ve iyilesme sureci uzun, kapali 3 delik 1-2 dikis. Babam oldu bnm kapali cok sukur hemencecik toparladi.
Bazen ilac tedavisiyle rahatlatabiliyorlar, agrini falan azaltabilseler biraz zaman gecer, bebisde toparlanir hem.

Kızlar bebeğim çok kusuyo gaz çıkarıyoruz dik tutuyorum falan ama gene kusuyo bazen ağız dolusu iki üç kez peş peşe kusuyo çok üzülüyorum neden bu
Reflusu olabilir canim belki. Benimkide oyle, kusuyor ve oksuruyordu. Kusmasindan degilde oksurugunden cok korkmustum. Meger refluye bagliymis. Doktorun tavsiyesi; az az sık sık besle, enzirmeye baslamadan once 5 dk gaz cikar, tek memede emerken ara ver tekrar gaz cikar ve emme islemi bitince gazini cikar 20 dk yatirma. Benim boyle yapinca kusmalari bayagi azaldi. Cok zor oluyor tabi, bebisde az uyuyor hemen acikiyor ama yapcak bisiy yok. Bugun iki meme vermeyi denedim tekrar, belki gecmistir diye ama emme bitince hepsini cikartti. Az az beslemeye devam. 3 aydan sonra mide kapakcigi gelisiyormus o zaman duzelir insallah. Bu haline bende cok uzuluyorum, doyasiya emziremiyorum yavrumu.

Bayanlar hamilelikte yuzunuzde olusan lekeler dogumdan sonra gittimi benim 28 gun oldu hala gitmedi.40in cikinca dahada gitmez zaten dediler.siz yuzunuzdeki lekelerin yani sislerin gitmesi icin bisey yapiyomusunuz.lutfen bana bi akil verin yoksa kafayi yemek uzereyim..azda olsa hic bi acilma yok lekelerde

Benim esim kucaginda yikiyo bende su tutuyorum.kuveti birkackez yikadik

Bebek arabanızın markası ne arkadaşlar. Ben chicconun lite way baston hemde pusetle kullanılan arabasını aldım. 900 liraya.sonra sadece bu markanın baston arabalarınin fiyatına baktım. 300-350 lira arası. Benim arabanın aynısı sade puset koyma özelliği yok.çok şaşırdım. Sırf bu sistem var diye fiyat bu kadar değişir mi?
Zaten pusetli kısmına en fazla 6 ay biner.degermi dersiniz o kadar farka

çok sağol canım öneriler için bende reflüden şüpheleniyorum
ama emerken uyuyo ben uyandırıp gaz çıkaramıyorum
sonra kusma gelince uyanıyo öyle çıkarıyorum gaz öylede iş işten geçmiş oluyor
az az sık beslemeyi deneyim bide

Ben uzun araştırmalardan sonra wollex New York premium aldım puset aynı zamanda araba koltuğu. Lastiklerinin büyük olması kullanım rahatlığı sağlıyor. Teknik servis konusunu da araştırdım. Dünya para verip ufak arızada yenisini almak istemedim ya da serviste 1 ay beklemek!!! Bu nedenle satış sonrası destek konusuna da bakmak bence iyi olur. Arabası bozulup tekrar tekrar araba alan cok. Astarı yüzünden pahalı olmasın.

Rabbim asla kulunu terk etmez..kavuşacağız hep birbirimize ..
Bolca dua et...
Ağla ama babacığını üzme..o seni görüyor ve sen yalnızsın ,torunun yanında o..
Canım,için daralıp ateşin harladığında 3 fatiha oku babacığına ki bir yasin süresine eşittir..ferahlarsın..
Dünya bir 'âh' üzre kurulu işte...

Bişey soracağım analar hele Bi diyiverin... Benim kız emzik almadı... E bebekte indirim var bugün chicco nün emziği var tamamen yumuşak kauçuk onu alsam emermi ki...

Uz
Uzulmeyin kizlar benim bebis de kusuyo doktora goturdum fazlasini atiyo atmasa kac kilo olcak dedi kilosu iyiyse normalmis kusmasi hem kusan bebek gazli olmazmis

Uz

Uzulmeyin kizlar benim bebis de kusuyo doktora goturdum fazlasini atiyo atmasa kac kilo olcak dedi kilosu iyiyse normalmis kusmasi hem kusan bebek gazli olmazmis
Kızlar benim paşa da kusuyor doktor bana da fazlasını çıkarıyor dedi su gibi bazen de kopuk gibi kusuyor annem sen usutuyorsan bebege gecer diyor ondan da olabilir diyor kendime dikkat ediyorum bir de kakası bazen yeşil oluyor o neden bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…