- 1 Mart 2013
- 271
- 289
- 103
- 36
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #74.261
Evet cnm taş dolmuş
Canim gecmis olsun. Kesinlikle acik ameliyat olma, laporaskopik denen kapali ameliyattan ol. Acik ameliyatta bi suru dikis oluyor ve iyilesme sureci uzun, kapali 3 delik 1-2 dikis. Babam oldu bnm kapali cok sukur hemencecik toparladi.kizlar kafam allak bullak insallah hayirlisi olur minnacik yavruyu sutten kesmeye kiyamiyorum ama tabi doktor dayanamazsan kapali degil acik ameliyat yapariz dedi ne demek istedi tam soramadim da
Reflusu olabilir canim belki. Benimkide oyle, kusuyor ve oksuruyordu. Kusmasindan degilde oksurugunden cok korkmustum. Meger refluye bagliymis. Doktorun tavsiyesi; az az sık sık besle, enzirmeye baslamadan once 5 dk gaz cikar, tek memede emerken ara ver tekrar gaz cikar ve emme islemi bitince gazini cikar 20 dk yatirma. Benim boyle yapinca kusmalari bayagi azaldi. Cok zor oluyor tabi, bebisde az uyuyor hemen acikiyor ama yapcak bisiy yok. Bugun iki meme vermeyi denedim tekrar, belki gecmistir diye ama emme bitince hepsini cikartti. Az az beslemeye devam. 3 aydan sonra mide kapakcigi gelisiyormus o zaman duzelir insallah. Bu haline bende cok uzuluyorum, doyasiya emziremiyorum yavrumu.Kızlar bebeğim çok kusuyo gaz çıkarıyoruz dik tutuyorum falan ama gene kusuyo bazen ağız dolusu iki üç kez peş peşe kusuyo çok üzülüyorum neden bu
Benim esim kucaginda yikiyo bende su tutuyorum.kuveti birkackez yikadikKızlar bebekle birlikte duşa giren var mı? Biz ilk haftalar küvetinde yıkıyorduk bebeği oturma odasında ama son bir kac kez duşa bebişle birlikte girdim, hic aglamadı. Eşimin yardımı gerekiyor tabi yalnız başıma korkuyorum kayarız falan Allah korusun.
Internette baktık biraz pek bisey bulamadım tek başına duşta yıkayabilen vr mı? Nasıl yapıyorsunuz?
Benimde 2 gundur boyle.benimde aciyoBenim bebis memeden ayrilmak istemiyo 4 gun gundur goguslerim cok aciyo artik basta boyle degildi böyle olan varmi
Annem cevsen koydu yatagina.kucuk kuran varsa onuda koy.korkuyorlarmisMerhaba kızlar
27 günlük kızım uykusunda gülüyor daha sonra dudagini buzuyor içini çekiyor yüzü beyaz oluyor korktuğunda böyle olan varmı aranızda çok üzülüyorum hatta Ağlıyorum korkuyor diye
Ay biximde var martta 3 tane olacakmisDoktor fitil verdi bakalim. Asi oldu o agladi ben agladim cok kotuyum hala kendime gelemedim
Reflusu olabilir canim belki. Benimkide oyle, kusuyor ve oksuruyordu. Kusmasindan degilde oksurugunden cok korkmustum. Meger refluye bagliymis. Doktorun tavsiyesi; az az sık sık besle, enzirmeye baslamadan once 5 dk gaz cikar, tek memede emerken ara ver tekrar gaz cikar ve emme islemi bitince gazini cikar 20 dk yatirma. Benim boyle yapinca kusmalari bayagi azaldi. Cok zor oluyor tabi, bebisde az uyuyor hemen acikiyor ama yapcak bisiy yok. Bugun iki meme vermeyi denedim tekrar, belki gecmistir diye ama emme bitince hepsini cikartti. Az az beslemeye devam. 3 aydan sonra mide kapakcigi gelisiyormus o zaman duzelir insallah. Bu haline bende cok uzuluyorum, doyasiya emziremiyorum yavrumu.
Bebek arabanızın markası ne arkadaşlar. Ben chicconun lite way baston hemde pusetle kullanılan arabasını aldım. 900 liraya.sonra sadece bu markanın baston arabalarınin fiyatına baktım. 300-350 lira arası. Benim arabanın aynısı sade puset koyma özelliği yok.çok şaşırdım. Sırf bu sistem var diye fiyat bu kadar değişir mi?
Zaten pusetli kısmına en fazla 6 ay biner.degermi dersiniz o kadar farka
Rabbim asla kulunu terk etmez..kavuşacağız hep birbirimize ..Pembism iyi olmaya sakin kalmaya calisiyorum..sadece bebek icin..varligi rahatlatiyor biraz ama ic acisi bu,icimden aklimdan hic cikmiyor..birden bebegime gulerken aniden agliyorum..bizmkilerle surekli haberlesiyoruz onlarin akli bende tekim diye,bnmki onlarda hastalar mi diye..boyle boyle Allah sabrini veriyor sanki..
Ben hiç emzik vermedim henüz gündaşım :)Bişey soracağım analar hele Bi diyiverin... Benim kız emzik almadı... E bebekte indirim var bugün chicco nün emziği var tamamen yumuşak kauçuk onu alsam emermi ki...
Uzulmeyin kizlar benim bebis de kusuyo doktora goturdum fazlasini atiyo atmasa kac kilo olcak dedi kilosu iyiyse normalmis kusmasi hem kusan bebek gazli olmazmisReflusu olabilir canim belki. Benimkide oyle, kusuyor ve oksuruyordu. Kusmasindan degilde oksurugunden cok korkmustum. Meger refluye bagliymis. Doktorun tavsiyesi; az az sık sık besle, enzirmeye baslamadan once 5 dk gaz cikar, tek memede emerken ara ver tekrar gaz cikar ve emme islemi bitince gazini cikar 20 dk yatirma. Benim boyle yapinca kusmalari bayagi azaldi. Cok zor oluyor tabi, bebisde az uyuyor hemen acikiyor ama yapcak bisiy yok. Bugun iki meme vermeyi denedim tekrar, belki gecmistir diye ama emme bitince hepsini cikartti. Az az beslemeye devam. 3 aydan sonra mide kapakcigi gelisiyormus o zaman duzelir insallah. Bu haline bende cok uzuluyorum, doyasiya emziremiyorum yavrumu.
B
Benimde 2 gundur boyle.benimde aciyo cozum bol sivi tujetnek bben uzum hosafi yapiyorum kiyuyorum surahiye gunde 2 su bardagi
Benim çocuklarımın ıkısıde farklı emzkler denedım almadılar.son numarama da sureklı gğsumde drduunndan bunu aldım fakat kabul etmedı sıpam..evet yumuşacık.bıberonun ucuyla aynı belkı senın bebeğin alır belli olmaz...Emzik bu
Kızlar benim paşa da kusuyor doktor bana da fazlasını çıkarıyor dedi su gibi bazen de kopuk gibi kusuyor annem sen usutuyorsan bebege gecer diyor ondan da olabilir diyor kendime dikkat ediyorum bir de kakası bazen yeşil oluyor o neden bilmiyorumUz
Uzulmeyin kizlar benim bebis de kusuyo doktora goturdum fazlasini atiyo atmasa kac kilo olcak dedi kilosu iyiyse normalmis kusmasi hem kusan bebek gazli olmazmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?