2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim bebis in tam Kaşlarını n ortasında sarı sivilceler var kabuk bağlıyor arkadaş lar konak dediler ama var mı bu konuda bilgisi olan ? Konak sa nasıl gecer

Öncelikle bebeklerinize sağlıklı sıhhatliAllah uzun ömür versin, tebrik ediyorum herkesi :)
Sünneti doğumun hemen akabinde yaptıran var mı, varsa süreci paylaşırsa sevinirim, bakımı vs konularda sorun yaşadınız mı, iyileşme süresi ne kadar sürdü, canı yanar mı :/ ertelesekmi, doktorlar tavsiye ediyor ama kararsız kaldık...

annem 10 sene öncedoğum yapmıştı hala geçmedi

bence degmez. sonucta yatar pozısyona alıp bebegı o sekılde de koyabılırsın
çok vermıssın bence.

hangimizinki emzik aldı ki..
Benimkide emzik almiyodu 23 gunlukken burda nisan yagmuru arkadasimizin yazdigi yaziyi okuyup kolaylikla aldi emzigi.hemde evde oglumun kullanmadigi ondan kalan bi emzik vardi.emzigi verin arkasina tik tik elinizle vurun bi yandanda kulaginin dibinde poset fisirdatin.posetin sesine daliyo emzigi kolaylikla tutuyo.benfe deneyin cok ise yaradi bizde masallah.ilk oglumda alistiramadim ne yaptimsa .kizimda kolaylikla alistirdim.tabi 23 gun cok sikinti cektim.en son yaziyi okuyunca kolaylikla alistirdim cok sukur

Kizlar bebisleriniz 1.ay kontrolunde dogum kilosuna gore kac gr almisti?
Bizim 8 gun sonra kontrol var, oglum hic kilo almiyor gibi geliyor. Zaten kusuyor cogunlukla
15. Gun kontrolunde dogum kilosunun ustune 50 gr almisti sadece. Dr normal demisti.
Bide agzinda cok fazla tukuruk oluyor, sizinkilerde var mi boyle bisey
Sut sagmayi denedim,bebis emdikten sonra iki memeden 20 cc cikti sadece. Saganlar ne kadar sagiyor acaba, bugun 22 gunluk oglum.

benimki çok küçük ve zayıf doğdu.
bende kilosunu çok merak ediyordum. hala minik. elbiselerin içinde kayboluyor. bugün gittim sağlık ocağına kilosuna baktırdım. gayet iyi kilo almiş. çok şükür. bizde 19 günlüğüz.

birde sizi 15. gün doktor mu çağırdı? bizi bir ay sonra çağırdı ilk kontrolden sonra.

Benimki 1 kilo aldi.bizimkide kusuyodu banada kilo almiyo geliyodu ama almis.seninkide almistr

Masallah canim ne guzel. Kiyafetleri dedigin gibi doldurmuyor hala
Evet doktorun rutin kontrolu oylemis, ilk hafta, 15.gun ve 1 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…