2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Oglusu olan ocak anneleri...Bebekken Sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz?
Ben 3 aylikken yaptirsam diyorum ama emin değilim.
Ben 7 gunlukken yaptrdim.hep uyudu aglamadi bile 2 gunde iyilesti.cok rahat oldu.iyiki yapmisim.cok iyi dedi doktorum.doktoruna sor.ankara golbasjnda sunnetcimiz var.eve gelip yapti adam.isjnin ehli hic bir sorun cikmadi cok guzel yspti 250 yaptik.ozel hadtaneler 800 istedj ayni yonteme

Ben yedinci gunde yaptrdim.ankara golbasinda cok memnunum.2 gunde gecti ve uyudu zaten hep hissetmedim bile.iyiki yapmisim.250 yaptrdik.ozeller 800 agzini acti.adam gelip evde yapti gitti.cok temiz yspti

Kızlar moralim sıfır kızım hasta sabahtan beri toplasam ancak 100 cc süt içti. .sabah normal kaka yaptı sonra sarı köpüklü kakalar yaptı neşesi yok aglamiyor ama uyuyor Dr a yarın randevu alabildik üzüntü den sütüm de azaldı ağlayıp duruyorum yavrumun başında

Canim kopuklu kaka gazdan oluyor. Korkma. Bebeklerin bi gunu digerini tutmuyo belki bugun sakin olmak istemistir senin yavrucuk

Canım niye bu kadar üzüyorsun kendini.ateşi yoksa belli bir sıkıntısı yoksa sade köpüklü kaka yapması hastalık belirtisi değil ki.uyumasi güzel dinleniyor kuzun.üzme kendini ve bebeğini

geçmiş olsun canım
Kizlar oglum uyurken inliyor arada hizli hizli nefes aliyo bi yerimi agriyo acaba
bizde de oluyor rüyasında yapıolar sanırım

1 ayda en az 500 gr almaları gerekiyormuş

bir ara tutar gibi olduda ağzından milyar kere çıktı..tutayım dedimde oda pek zor
Bakalım alır herhalde be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…