- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #74.301
Ben 7 gunlukken yaptrdim.hep uyudu aglamadi bile 2 gunde iyilesti.cok rahat oldu.iyiki yapmisim.cok iyi dedi doktorum.doktoruna sor.ankara golbasjnda sunnetcimiz var.eve gelip yapti adam.isjnin ehli hic bir sorun cikmadi cok guzel yspti 250 yaptik.ozel hadtaneler 800 istedj ayni yontemeOglusu olan ocak anneleri...Bebekken Sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz?
Ben 3 aylikken yaptirsam diyorum ama emin değilim.
500 gram bile yeterli dedi hemdireMasallah ne guzel almis. Insallah benimkide alir o kadar.
Ben yedinci gunde yaptrdim.ankara golbasinda cok memnunum.2 gunde gecti ve uyudu zaten hep hissetmedim bile.iyiki yapmisim.250 yaptrdik.ozeller 800 agzini acti.adam gelip evde yapti gitti.cok temiz ysptiÖncelikle bebeklerinize sağlıklı sıhhatliAllah uzun ömür versin, tebrik ediyorum herkesi :)
Sünneti doğumun hemen akabinde yaptıran var mı, varsa süreci paylaşırsa sevinirim, bakımı vs konularda sorun yaşadınız mı, iyileşme süresi ne kadar sürdü, canı yanar mı :/ ertelesekmi, doktorlar tavsiye ediyor ama kararsız kaldık...
Ben 7 gunlukken yaptrdim.cok iyi oldu.bence 7 gunlukken yaptr ama doktora sorOglusu olan ocak anneleri...Bebekken Sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz?
Ben 3 aylikken yaptirsam diyorum ama emin değilim.
YEsillik yedigindende olur.yada usutmussunKızlar benim paşa da kusuyor doktor bana da fazlasını çıkarıyor dedi su gibi bazen de kopuk gibi kusuyor annem sen usutuyorsan bebege gecer diyor ondan da olabilir diyor kendime dikkat ediyorum bir de kakası bazen yeşil oluyor o neden bilmiyorum
Canim kopuklu kaka gazdan oluyor. Korkma. Bebeklerin bi gunu digerini tutmuyo belki bugun sakin olmak istemistir senin yavrucukKızlar moralim sıfır kızım hasta sabahtan beri toplasam ancak 100 cc süt içti. .sabah normal kaka yaptı sonra sarı köpüklü kakalar yaptı neşesi yok aglamiyor ama uyuyor Dr a yarın randevu alabildik üzüntü den sütüm de azaldı ağlayıp duruyorum yavrumun başında
Aynısı benim ooğlumda da var ben de merak ediyorumKizlar oglum uyurken inliyor arada hizli hizli nefes aliyo bi yerimi agriyo acaba
Off bunu anladım ama çok geç oldu sörr.bence degmez. sonucta yatar pozısyona alıp bebegı o sekılde de koyabılırsın
çok vermıssın bence.
sezeryan cnm aynen. çişim geldiğini anlamıyorum açıkçasıSezeryan mi olmustun canm. Galiba sezeryan sirasinda mesaneyle oynamislar
Canım niye bu kadar üzüyorsun kendini.ateşi yoksa belli bir sıkıntısı yoksa sade köpüklü kaka yapması hastalık belirtisi değil ki.uyumasi güzel dinleniyor kuzun.üzme kendini ve bebeğiniKızlar moralim sıfır kızım hasta sabahtan beri toplasam ancak 100 cc süt içti. .sabah normal kaka yaptı sonra sarı köpüklü kakalar yaptı neşesi yok aglamiyor ama uyuyor Dr a yarın randevu alabildik üzüntü den sütüm de azaldı ağlayıp duruyorum yavrumun başında
Benimki duzeldi 3 gundur hissefiyorum yarin 30 gun olacaksezeryan cnm aynen. çişim geldiğini anlamıyorum açıkçası
senemtolga cnm bu arada 2 gundur tuvaletimi hissediyorum darisi sana
sıkıştığımı ben de hissetmiyorum ya noluyomuş ki öyle olunca
İnsallah caninBen hala hissetmiyorum kizlar bugun 33.gunama bugun cok tutmusum sanki biraz hisseder gibi oldum.
Ameliyatta mesaneye dokunduklari icin oluyomus canim kendi kendine duzelir dedi doktor 6 haftada.
geçmiş olsun canımKızlar moralim sıfır kızım hasta sabahtan beri toplasam ancak 100 cc süt içti. .sabah normal kaka yaptı sonra sarı köpüklü kakalar yaptı neşesi yok aglamiyor ama uyuyor Dr a yarın randevu alabildik üzüntü den sütüm de azaldı ağlayıp duruyorum yavrumun başında
bizde de oluyor rüyasında yapıolar sanırımKizlar oglum uyurken inliyor arada hizli hizli nefes aliyo bi yerimi agriyo acaba
1 ayda en az 500 gr almaları gerekiyormuşKizlar bebisleriniz 1.ay kontrolunde dogum kilosuna gore kac gr almisti?
Bizim 8 gun sonra kontrol var, oglum hic kilo almiyor gibi geliyor. Zaten kusuyor cogunlukla
15. Gun kontrolunde dogum kilosunun ustune 50 gr almisti sadece. Dr normal demisti.
Bide agzinda cok fazla tukuruk oluyor, sizinkilerde var mi boyle bisey
Sut sagmayi denedim,bebis emdikten sonra iki memeden 20 cc cikti sadece. Saganlar ne kadar sagiyor acaba, bugun 22 gunluk oglum.
bğyüdükç ihtiyaçları artıyor belki daha önce yetiodu artık yetmiyodur.bi de bazı sütler sulu oluyomuş doyurmuomuş.sorun süt değilse gazdır.bizimki kakasını yapamayınca da rahatsız oluyo çokSukur sutum iyi kiloda aliyo bilemedim valla
Benimkide emzik almiyodu 23 gunlukken burda nisan yagmuru arkadasimizin yazdigi yaziyi okuyup kolaylikla aldi emzigi.hemde evde oglumun kullanmadigi ondan kalan bi emzik vardi.emzigi verin arkasina tik tik elinizle vurun bi yandanda kulaginin dibinde poset fisirdatin.posetin sesine daliyo emzigi kolaylikla tutuyo.benfe deneyin cok ise yaradi bizde masallah.ilk oglumda alistiramadim ne yaptimsa .kizimda kolaylikla alistirdim.tabi 23 gun cok sikinti cektim.en son yaziyi okuyunca kolaylikla alistirdim cok sukur
50 gün oldu bnm hissetmiyom bütün gün gitmesem sıkışmıyomBenimki duzeldi 3 gundur hissefiyorum yarin 30 gun olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?