- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #74.401
Wollex New York premium aldim. Travel sistem, çift yönlü olması ve satış sonrası hizmetler nedeniyle tercih ettim. Puseti evde ana kucağı gibi de kullanıyorum. :)lastikleri büyük bu nedenle kullanımı rahat. Ama arabaniz varsa bagajı küçükse sığmayabilir. Bana göre hafif. Dışarıda da kullandım. Sorun çıkarmadı. Katlaması rahat. Market bozuk yol toprak yol denemelerini yaptım :)kızlar bebek arabası hangi marka model aldınız biz daha almadık nasıl bişey alalım kullanıp memnun kalanlar yardımcı olur mu
Biz casual storm aldık. Baston travel sistem bizimki. Baston tercih etme sebebimiz bagajımızın küçük olması. Aynı zmnda travel olması da hoşuma gitti. Henüz dışarda arabasını deneyemedik. Bu yüzden bişey diyemiyorum..kızlar bebek arabası hangi marka model aldınız biz daha almadık nasıl bişey alalım kullanıp memnun kalanlar yardımcı olur mu
Hametan krem pişiğe çok iyi geliyor. Hemen iyileştirir. Geçmiş olsunKızlar gece 1 de başlayan mesaimiz annem gelince yeni sonlandı gaz gaz bitmeyen gaz çıkarması çok zor çıksa da yine kivraniyor bir de pisik oldu ne kullansam geçmiyor paşamin altı kızarık hic kiyamiyorum gözlerinden uyku akıyor omuzlarim AĞRIDI ama yeter ki o iyi olsun annelik kendini unutmakmis
Benimki dw pazar gidiyoValla ben de cumartesiden berki yalnizim. Pembedonun annesiz gunler yazisinin aynisini yasiyorum. Perisan oldum yorgunluktan..
Ben de aynı özelliklere sahip joie marka aldum.ama puset ve araba 300 dü ikisi aldığımızda temmuzda.şimdi 1000 lira olmuşWollex New York premium aldim. Travel sistem, çift yönlü olması ve satış sonrası hizmetler nedeniyle tercih ettim. Puseti evde ana kucağı gibi de kullanıyorum. :)lastikleri büyük bu nedenle kullanımı rahat. Ama arabaniz varsa bagajı küçükse sığmayabilir. Bana göre hafif. Dışarıda da kullandım. Sorun çıkarmadı. Katlaması rahat. Market bozuk yol toprak yol denemelerini yaptım :)
Formundasın yine pembeÇürüdünüz ,koktunuz be
Bırak sayfayı günlerdir sayfa ilerlememiş ...
Yazık
Yazık
Tembel pislik karı.eşekler
Doğuda nirdise güneş gece yarısı doğacak he..
Zamanında iiki siyah almışım yatak odasına yoğsa şimdik gözlerim kıp kıp kıp eder uuyku riske girerdi
Ülee istanbullular hey heyyyy
2 seneye muğlaya gidicem ülen hergün yüzücemvurucam kırbacı vurucam kırbacı hom hom hom
Bu minnoşun şu vakit sümük sesini dinliomnöbet nöbet ,hırlaması geçsin bi uyucam
Ayy berbat berbat bir kabus gördüm..eşimi uyandırdım sesini duyayım dedimde accık kendime geldimüff...rüyada minnoşundan ayrı düştüğünü gören var mı ne berbat bişidi arkadaş hala atamadım üzerimden..bu dünya mı rüya bilemedim he
Watsap güncelledim nası güzel ifade eklemişler
Bu minak ellerini oynatırken cok komik havada bişi tutmaya çalılır gibihey gidi beden eğitimi dersinde elma toplama ısınma hareketi gibi...
Aklıma bedenci geldiitolit...kızların popolarına bakardı gavur ...
Sonra şener şen geldi
Olamaz aklıma sürekli bişiler geliyiiiiiii
Helva
Çiş
Kurumuş çamaşırlar
Akşama ne yicaz
Müge cinayeti çözdü mü
Küçüklük plastik terliklerim
Mezure
Cisrik napar kı
Off
Sarı
Dut
Sıcak
Koku
Eeehhh adam hırlama be
Uyandırcam saat 07.00 dicem tutuşacakyaa böyle mesela 07.00 de uyancam da 06.50 de kendiliğinden uyanıp saate bakıyorsun ya sonra sinir olyyon bitmiş gitmiş gece..o 10 dk kendii mi sıkıyorum en kaliteli uyku uyucam diyede olmuyor o saaat çalmıyor mu
Offff offf
Fark ettiniz mişunun iki yanında aynı ifade var yok be biri iki elle diğeri twkmiş
Ne faydalı şeler yazdım bebaşlık atıcam tomrisin emzirme .......
Bebek benimiçgüdü benim
İstediğim gibi emziririm be
Biz oğluşumla her anne minnoş gibi özeliz
Hepi topu bir kaç yıl sonra ' hanne ya höpme ' dicek velet
Dünkü b......k
Vurucam kırbacı vurucam kırbacı
Sahi nerde sezercik filmleri be
Aman pek gevezelik etim
Hakkınıza girdim be
Muhterem dakikalarınız ziyan ziyan
Israrla bu satıra gelene ansızın bir yakını çeyrek taksın
Beklenilmeyen yerden gelen çeyrek altınlar mis misbizim dr adını yazsam şakkadanak nerde olduğum ortaya çıkar yolda geçerken tanırsınız beni gelirseniz o derece
Ama ya harika bir isim yaburdan giderken yaSam mı 2 yıl beni takip edin
Muglaya gelirsen goruselim pembisÇürüdünüz ,koktunuz be
Bırak sayfayı günlerdir sayfa ilerlememiş ...
Yazık
Yazık
Tembel pislik karı.eşekler
Doğuda nirdise güneş gece yarısı doğacak he..
Zamanında iiki siyah almışım yatak odasına yoğsa şimdik gözlerim kıp kıp kıp eder uuyku riske girerdi
Ülee istanbullular hey heyyyy
2 seneye muğlaya gidicem ülen hergün yüzücemvurucam kırbacı vurucam kırbacı hom hom hom
Bu minnoşun şu vakit sümük sesini dinliomnöbet nöbet ,hırlaması geçsin bi uyucam
Ayy berbat berbat bir kabus gördüm..eşimi uyandırdım sesini duyayım dedimde accık kendime geldimüff...rüyada minnoşundan ayrı düştüğünü gören var mı ne berbat bişidi arkadaş hala atamadım üzerimden..bu dünya mı rüya bilemedim he
Watsap güncelledim nası güzel ifade eklemişler
Bu minak ellerini oynatırken cok komik havada bişi tutmaya çalılır gibihey gidi beden eğitimi dersinde elma toplama ısınma hareketi gibi...
Aklıma bedenci geldiitolit...kızların popolarına bakardı gavur ...
Sonra şener şen geldi
Olamaz aklıma sürekli bişiler geliyiiiiiii
Helva
Çiş
Kurumuş çamaşırlar
Akşama ne yicaz
Müge cinayeti çözdü mü
Küçüklük plastik terliklerim
Mezure
Cisrik napar kı
Off
Sarı
Dut
Sıcak
Koku
Eeehhh adam hırlama be
Uyandırcam saat 07.00 dicem tutuşacakyaa böyle mesela 07.00 de uyancam da 06.50 de kendiliğinden uyanıp saate bakıyorsun ya sonra sinir olyyon bitmiş gitmiş gece..o 10 dk kendii mi sıkıyorum en kaliteli uyku uyucam diyede olmuyor o saaat çalmıyor mu
Offff offf
Fark ettiniz mişunun iki yanında aynı ifade var yok be biri iki elle diğeri twkmiş
Ne faydalı şeler yazdım bebaşlık atıcam tomrisin emzirme .......
Bebek benimiçgüdü benim
İstediğim gibi emziririm be
Biz oğluşumla her anne minnoş gibi özeliz
Hepi topu bir kaç yıl sonra ' hanne ya höpme ' dicek velet
Dünkü b......k
Vurucam kırbacı vurucam kırbacı
Sahi nerde sezercik filmleri be
Aman pek gevezelik etim
Hakkınıza girdim be
Muhterem dakikalarınız ziyan ziyan
Israrla bu satıra gelene ansızın bir yakını çeyrek taksın
Beklenilmeyen yerden gelen çeyrek altınlar mis misbizim dr adını yazsam şakkadanak nerde olduğum ortaya çıkar yolda geçerken tanırsınız beni gelirseniz o derece
Ama ya harika bir isim yaburdan giderken yaSam mı 2 yıl beni takip edin
Pembedon5 sabah sabah iyi geldin sağol :) kız sen bu vakitleri nerde buluyosun acik de bağa ver
Su satırları sol elimle zorla yazıyorum bebişe mama verirken... o derece zaman kılığı yaşıyorum
AhhahahahaBenimki dw pazar gidiyo
Sadecw bebişle uğraşmak süperdi
Şimdi ev işleri de girince hayat nasıl olacak bakaljm
Dua et gıazMuglaya gelirsen goruselim pembis
Annem varken o üşür terler vs diye ayarlıyordu..valla kuşum ,ablamın doktor kendin nasılsan onu baz al demiş..yani ablam dedi sen bi tişörtmü giydin ona ince uzun giydir..örtüyorum sıcaksa el ayak tamam diyorum.başta bende örtecek miyim acacakmoyım bilemedimdi...şimdi sabaha karşı yatağa alıyorum sadece bizim yorgan altında üstelik eller hep dışardaHanımlar sorum cok basit gelebilir ama inanın bunda bile tereddüt ediyorum.
Siz bebislerinizi nasil yatiriyorsunuz? Yani yatağı nasıl altina baytaniye serdiniz mi üzerine neler örtüyorsunuz. Kundak yapoyomusunuz?
Ben ince bir battaniyeyle yarim kundak yapıyordum altına battaniye sermislerdi annemler uzerine de bir battaniye bi de elyaf yorgan örtüyorum uc gündür fena terliyor gece üstünü değiştirmek zorunda kaliyorum. Bugün kundagini çıkardım. Battaniyenin uzerine çarşaf serdim yatırdım. Umarim üşütmez. 43.gun oldu ilk zamanlar iki kat battaniye vardı hic terlemiyirdu. Bir haftadir terliyor özellikle de başı. Bu arada oda sıcakligi 23-24 dereceyi geçmiyor. Nem 60larda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?