2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebek arabası hangi marka model aldınız biz daha almadık nasıl bişey alalım kullanıp memnun kalanlar yardımcı olur mu
Wollex New York premium aldim. Travel sistem, çift yönlü olması ve satış sonrası hizmetler nedeniyle tercih ettim. Puseti evde ana kucağı gibi de kullanıyorum. :)lastikleri büyük bu nedenle kullanımı rahat. Ama arabaniz varsa bagajı küçükse sığmayabilir. Bana göre hafif. Dışarıda da kullandım. Sorun çıkarmadı. Katlaması rahat. Market bozuk yol toprak yol denemelerini yaptım :)

kızlar bebek arabası hangi marka model aldınız biz daha almadık nasıl bişey alalım kullanıp memnun kalanlar yardımcı olur mu
Biz casual storm aldık. Baston travel sistem bizimki. Baston tercih etme sebebimiz bagajımızın küçük olması. Aynı zmnda travel olması da hoşuma gitti. Henüz dışarda arabasını deneyemedik. Bu yüzden bişey diyemiyorum..

Hametan krem pişiğe çok iyi geliyor. Hemen iyileştirir. Geçmiş olsun

E_s_r_a-59 canım miz kraft ım twist eco model arabasını aldık çok memnunum. Katlanması kolay, çift yönlü oluşu tercih sebebimizdi. Ön barının olmasıda önemli bi özellik bence. Çok ağır sayılmaz,ama çift yönlü arabalar diğerlerine göre daha ağır, bi çok markayı test ettim buna karar verdim.. Quinny marka arabanın bi modeli katlanınca ufacık kalıyor, çok hoşuma gitmişti ama o arabanında ön barı yoktu...

Çürüdünüz ,koktunuz be
Bırak sayfayı günlerdir sayfa ilerlememiş ...
Yazık
Yazık
Tembel pislik karı.eşekler
Doğuda nirdise güneş gece yarısı doğacak he..
Zamanında iiki siyah almışım yatak odasına yoğsa şimdik gözlerim kıp kıp kıp eder uuyku riske girerdi
Ülee istanbullular hey heyyyy
2 seneye muğlaya gidicem ülen hergün yüzücem vurucam kırbacı vurucam kırbacı hom hom hom
Bu minnoşun şu vakit sümük sesini dinliom nöbet nöbet ,hırlaması geçsin bi uyucam
Ayy berbat berbat bir kabus gördüm..eşimi uyandırdım sesini duyayım dedimde accık kendime geldim üff...rüyada minnoşundan ayrı düştüğünü gören var mı ne berbat bişidi arkadaş hala atamadım üzerimden..bu dünya mı rüya bilemedim he
Watsap güncelledim nası güzel ifade eklemişler
Bu minak ellerini oynatırken cok komik havada bişi tutmaya çalılır gibi hey gidi beden eğitimi dersinde elma toplama ısınma hareketi gibi...
Aklıma bedenci geldi itolit...kızların popolarına bakardı gavur ...
Sonra şener şen geldi
Olamaz aklıma sürekli bişiler geliyiiiiiii
Helva
Çiş
Kurumuş çamaşırlar
Akşama ne yicaz
Müge cinayeti çözdü mü
Küçüklük plastik terliklerim
Mezure
Cisrik napar kı
Off
Sarı
Dut
Sıcak
Koku

Eeehhh adam hırlama be
Uyandırcam saat 07.00 dicem tutuşacak yaa böyle mesela 07.00 de uyancam da 06.50 de kendiliğinden uyanıp saate bakıyorsun ya sonra sinir olyyon bitmiş gitmiş gece..o 10 dk kendii mi sıkıyorum en kaliteli uyku uyucam diyede olmuyor o saaat çalmıyor mu
Offff offf
Fark ettiniz mi şunun iki yanında aynı ifade var yok be biri iki elle diğeri twkmiş

Ne faydalı şeler yazdım be başlık atıcam tomrisin emzirme .......
Bebek benim içgüdü benim
İstediğim gibi emziririm be
Biz oğluşumla her anne minnoş gibi özeliz

Hepi topu bir kaç yıl sonra ' hanne ya höpme ' dicek velet
Dünkü b......k
Vurucam kırbacı vurucam kırbacı
Sahi nerde sezercik filmleri be
Aman pek gevezelik etim

Hakkınıza girdim be
Muhterem dakikalarınız ziyan ziyan
Israrla bu satıra gelene ansızın bir yakını çeyrek taksın
Beklenilmeyen yerden gelen çeyrek altınlar mis mis bizim dr adını yazsam şakkadanak nerde olduğum ortaya çıkar yolda geçerken tanırsınız beni gelirseniz o derece
Ama ya harika bir isim ya burdan giderken yaSam mı 2 yıl beni takip edin

karnım açmış benim be ..ondanmış
Ne yicem şimdi ya.
Adam salamları yedi tüketti
Offf ıfff ne yicammmm biriniz aperatif bişi diyin
Aaaa
Ekmek arası incir
Ekmek arası ııııııı ıııııı ııııııı ıııı ııııı
Ya ne koycam yaaa
Pissssboğaz ökküz adam ekmek arası salam kurtarıodu
Ben seni 07.25 de bi dürteyimde bi keyfin kaçsın

Ben de aynı özelliklere sahip joie marka aldum.ama puset ve araba 300 dü ikisi aldığımızda temmuzda.şimdi 1000 lira olmuş
Benimki de çift yönlü büyük tekerlekleti var ve travrl sistem

Formundasın yine pembe
Ben de uzun süre girmiyom girmiyom
Bi bakıyom hiç ilrlememiş
Hamilwyken daha çok şey paylsiıyoduk ne güzel

Hanımlar sorum cok basit gelebilir ama inanın bunda bile tereddüt ediyorum.
Siz bebislerinizi nasil yatiriyorsunuz? Yani yatağı nasıl altina baytaniye serdiniz mi üzerine neler örtüyorsunuz. Kundak yapoyomusunuz?

Ben ince bir battaniyeyle yarim kundak yapıyordum altına battaniye sermislerdi annemler uzerine de bir battaniye bi de elyaf yorgan örtüyorum uc gündür fena terliyor gece üstünü değiştirmek zorunda kaliyorum. Bugün kundagini çıkardım. Battaniyenin uzerine çarşaf serdim yatırdım. Umarim üşütmez. 43.gun oldu ilk zamanlar iki kat battaniye vardı hic terlemiyirdu. Bir haftadir terliyor özellikle de başı. Bu arada oda sıcakligi 23-24 dereceyi geçmiyor. Nem 60larda..

Pembedon5 sabah sabah iyi geldin sağol :) kız sen bu vakitleri nerde buluyosun acik de bağa ver

Su satırları sol elimle zorla yazıyorum bebişe mama verirken... o derece zaman kılığı yaşıyorum

Muglaya gelirsen goruselim pembis

Pembedon5 sabah sabah iyi geldin sağol :) kız sen bu vakitleri nerde buluyosun acik de bağa ver

Su satırları sol elimle zorla yazıyorum bebişe mama verirken... o derece zaman kılığı yaşıyorum
evi bok götürüyo gıaz ... Adam ha daa sabah dürttü ' pembedon he de bakem bana atlet kilot hiç kalmamış '
Git en temizi giy diyemedim..idareten eskilerden verdim..
Minnoş uyandı vs vs uyudu..şimdi tuvaletten bilditiyorum
Çamaşır atçem

Benimki dw pazar gidiyo
Sadecw bebişle uğraşmak süperdi
Şimdi ev işleri de girince hayat nasıl olacak bakaljm
Ahhahahaha
Bir hayat olmayacak ...sadece nefes alıp vereceksin hatta bazen unutacaksın
Kaka yaparken kapıları ara bırakacak hıhıhınınını sede kilodu çekip koşacaksın al sana hayat

Annem varken o üşür terler vs diye ayarlıyordu..valla kuşum ,ablamın doktor kendin nasılsan onu baz al demiş..yani ablam dedi sen bi tişörtmü giydin ona ince uzun giydir..örtüyorum sıcaksa el ayak tamam diyorum.başta bende örtecek miyim acacakmoyım bilemedimdi...şimdi sabaha karşı yatağa alıyorum sadece bizim yorgan altında üstelik eller hep dışarda
Eee tabi burun tıkanıklığı var emdikten sonra yoğun..orti bebe yapom.
Yatağında çarşaf üzerine yatıyor...çok sıcağı sevmezmiş minnoşlar...doktor kontrolüne gidince doktor soyuyor valla...kokrma üşümez dedi beb bakınca..içerisi 25.26 derece canım...çorba gibi yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…