- 24 Ekim 2015
- 1.248
- 2.046
- 48
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #74.821
evet valla şanslıyım ama nisanda gidecek annem o zaman naparım bilmiyorum.biz 4100 olmuşuz maşallah.doktor emzirmeyi arttır dedi uğraş dedi yok anacım emmiyor işte boşuna bağırtıom çocuğuBenimki 2600 doğdu aşıya gittigimizde 3000 kilo olmuştu şimdi 3,5 olmuştur belki. Gece gündüz ben bakıyorum sen şanslıymişsın
Bugün minnoşumla yalnız ilk günüm tasvir ettiğin sahnenin bi kısmını hamileykrn yaşardım şimdi minnoşla düşünemiyorum günün sonunda sehpanın fotosjnu atarım
selamlar, minnoş uyandı direndım biraz daha uyumak ıcın
en son yırttı kendını öyle aldım
yanıma koydum emzırdım.. artık sabahları yatarak emıyoruzemsin dursun işte kafasına göre
bana dokunmasın
1 hafta sonra gelmesıne ragmen yıne tozludan sıparıs verdım
napım yaa hem fiyat uygun hem tunik çeşit çok
zaten şunun şurasında kilolar gıdene kadar idare etsın yeter ..
yoksa tunık tayt sürekli gıyılır mı yaa
kotu özledım kotu
''kotu'' deyınce aklıma redınkotu ( redingot) geldıraskolnikov un redingotu
redingot da çok severım hee
Ay uyuyo benimki ama elim gitmiyo ,popm kalkmıyo iş yapmayaat at müge bitti daha toplayamadım..minnoş şekerleme yaparken artık..yada kalsın akşama devam ederiz
selamlar, minnoş uyandı direndım biraz daha uyumak ıcın
en son yırttı kendını öyle aldım
yanıma koydum emzırdım.. artık sabahları yatarak emıyoruzemsin dursun işte kafasına göre
bana dokunmasın
1 hafta sonra gelmesıne ragmen yıne tozludan sıparıs verdım
napım yaa hem fiyat uygun hem tunik çeşit çok
zaten şunun şurasında kilolar gıdene kadar idare etsın yeter ..
yoksa tunık tayt sürekli gıyılır mı yaa
kotu özledım kotu
''kotu'' deyınce aklıma redınkotu ( redingot) geldıraskolnikov un redingotu
redingot da çok severım hee
Kaç günlük kızın? Benimkinin bugün 20. Günü. Altını her açtığımda yapmış oluyor az ve sıvı şekilde. Doktor normal demişti geçen hafta gittiğimizde.Kızım sabahtan beri 4 kez kaka yaptı acaba ishal mi
Canım benim kızımın da gözü sürekli çapaklanıyor ve akıyor. Netira diye bi damla kullandık. Azalttı ama geçmedi yine devam ediyor. Ben de masaj yapıyorum. Bebeklerde göz yaşı kanalı tıkalı olabiliyormuş. Masaj yapmak lazım, bir yaşına kadar normale döner büyük ihtimalle dedi doktor bizeKızlar aranızda kanguru kullanan var mı? Bizim minnak 38 günlük acaba kullansam gelişimi için bir sakıncası olur kalça gelininin bozulmasından korkuyorum birde bizim bebişin sağ gözü sürekli çapaklanıyor ve akıyor doktor damla verdi kullandım ama geçmiyor bende göz doktoruna götürmeyi düşünüyorum böyle bir sorun yaşayan varmı göz masajı yapıyorum ama nafile
Ben Philips avent in sterilazörünü kullanıyorum. İnanılmaz rahat. Bu hafta sehir dışına gideceğim. Onu da alacağım yanıma. Kaynatma derdi yokbüyük bi legenım var.. her seyı yıkadıktan sonra onun içine koyuyorum.
her aparatı ayrı yıkıyorum
aynen bi hal oldum :=)
Altını benim de çok açasım var da ne zaman bez değiştirsem arada kesin yapıyor cırt cırt. Babası zaten alt açmaya verilen parayı gereksiz buluyor, her çöpe gidişinde kendinden geçiyor adamEldivenleri attım bendetırnakları sürekli kontrol ediyorum..dokunma duyusu gelişsin..hem içinde tam açamıyor elleri sinir oldum onunkide can...yakında altınıda açıcam kıyamayıp
Benim oglumun surekli oluyordu kaynamos ilitilmis suyla sildim. Bi kullandigim pamugu bi daha kullanmadim sil at sil at. 10 gundur yok cok sukurKızlar aranızda kanguru kullanan var mı? Bizim minnak 38 günlük acaba kullansam gelişimi için bir sakıncası olur kalça gelininin bozulmasından korkuyorum birde bizim bebişin sağ gözü sürekli çapaklanıyor ve akıyor doktor damla verdi kullandım ama geçmiyor bende göz doktoruna götürmeyi düşünüyorum böyle bir sorun yaşayan varmı göz masajı yapıyorum ama nafile
Canim ben dogdugundan beri takmiyorum. Birkac gun cizdi, sonra oda bitti. Beyin gelişimi icin elleri acikta olmali. Baska hangi duyu ya da organını kullanıyor ki yeni dogan bebekler? Nasil taniyacaklar dünyayı? Beyin gelisimini yüzündeki çiziklerden daha cok önemsiyorum ben.Kızlar bebillerinizin elleri açıkmı? Ben çıkardım epey oldu ama gözüne götürüyor pamağını sokuvercek napsam ki biraz daha mı büyümeli? 45 günlüğüZ
Kader arkadaşım...evet valla şanslıyım ama nisanda gidecek annem o zaman naparım bilmiyorum.biz 4100 olmuşuz maşallah.doktor emzirmeyi arttır dedi uğraş dedi yok anacım emmiyor işte boşuna bağırtıom çocuğu
yüzünde olsa iyiBen bi haftadır çıkardım mama yedirirken zor oluyo önlüğünü çekiştiriyor bi de elini yüzüne götürüor elimde biberon tutamıyorum da.. tırnakları da çabuk uzuyor bugünü de atlatayım geri giydirecem kabul ederse tabi
aaa olmazsa olmaz redıngotyuh gari suç ve cezalara karıştın gittin
Benimde leğenim var
Kaynar suyu dolduruyorum ..çeşmede arındırıp içine cuuuppp...orda onlar temizleniyor
hepımız aynı durumdayızRaskalnikov dedin ya venim de aklıma psikolojimin ne kadar bozuk olduğu geldi evden çıkma, kot bile giyememe
bi redıngotum olmadı.. ne kadar bi redıngot heee söyleyın ne kadarbende çok severim .rus edebiyatınıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?