2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki 2600 doğdu aşıya gittigimizde 3000 kilo olmuştu şimdi 3,5 olmuştur belki. Gece gündüz ben bakıyorum sen şanslıymişsın
evet valla şanslıyım ama nisanda gidecek annem o zaman naparım bilmiyorum.biz 4100 olmuşuz maşallah.doktor emzirmeyi arttır dedi uğraş dedi yok anacım emmiyor işte boşuna bağırtıom çocuğu

yuh gari suç ve cezalara karıştın gittin
Benimde leğenim var
Kaynar suyu dolduruyorum ..çeşmede arındırıp içine cuuuppp...orda onlar temizleniyor

bende çok severim .rus edebiyatınıda

Kızlar aranızda kanguru kullanan var mı? Bizim minnak 38 günlük acaba kullansam gelişimi için bir sakıncası olur kalça gelininin bozulmasından korkuyorum birde bizim bebişin sağ gözü sürekli çapaklanıyor ve akıyor doktor damla verdi kullandım ama geçmiyor bende göz doktoruna götürmeyi düşünüyorum böyle bir sorun yaşayan varmı göz masajı yapıyorum ama nafile

Canım benim kızımın da gözü sürekli çapaklanıyor ve akıyor. Netira diye bi damla kullandık. Azalttı ama geçmedi yine devam ediyor. Ben de masaj yapıyorum. Bebeklerde göz yaşı kanalı tıkalı olabiliyormuş. Masaj yapmak lazım, bir yaşına kadar normale döner büyük ihtimalle dedi doktor bize

Eldivenleri attım bende tırnakları sürekli kontrol ediyorum..dokunma duyusu gelişsin..hem içinde tam açamıyor elleri sinir oldum onunkide can...yakında altınıda açıcam kıyamayıp
Altını benim de çok açasım var da ne zaman bez değiştirsem arada kesin yapıyor cırt cırt. Babası zaten alt açmaya verilen parayı gereksiz buluyor, her çöpe gidişinde kendinden geçiyor adam

Benim oglumun surekli oluyordu kaynamos ilitilmis suyla sildim. Bi kullandigim pamugu bi daha kullanmadim sil at sil at. 10 gundur yok cok sukur

Kızlar bebillerinizin elleri açıkmı? Ben çıkardım epey oldu ama gözüne götürüyor pamağını sokuvercek napsam ki biraz daha mı büyümeli? 45 günlüğüZ
Canim ben dogdugundan beri takmiyorum. Birkac gun cizdi, sonra oda bitti. Beyin gelişimi icin elleri acikta olmali. Baska hangi duyu ya da organını kullanıyor ki yeni dogan bebekler? Nasil taniyacaklar dünyayı? Beyin gelisimini yüzündeki çiziklerden daha cok önemsiyorum ben.
Saglikla buyusun tum bebisler..

yüzünde olsa iyi
gözlerini ovuşturuyor sureklı. gözüne gırecek parmak

yuh gari suç ve cezalara karıştın gittin
Benimde leğenim var
Kaynar suyu dolduruyorum ..çeşmede arındırıp içine cuuuppp...orda onlar temizleniyor
aaa olmazsa olmaz redıngot
bende aynen oyle yapıyorum. bazen sirke atıyorum. bazen kaynatıyorum
genelde içine biberon ve emzık temızleyıcısı var ondan döküyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…