2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Süperstarın tabanı düz kız..yürüyüş için bak bence... tam yürüşe bi alıştım converse ler giyince sinir oluyorum..hafif ayakkabı lazım ... corcs mu alsak acep
Bende gecen sene almistim go walk 3 yuruyus icin. Gercekten mukemmel rahat. Ayaginda yok gibi. Ama Cok kaba ayakkabi gunluk kullanamiyorum onu. Sekkilll icin superstar diyorum yoksa yuruyuste ayagini mahveder

Benim adamda hergun eve para para diye geliyodu, dun isyan ettim en sonunda germe beni bak sutum gider diye... Tek calisan olunca bide ev kredisi odenince gercekten cok zor oluyomus... Allah yardim etsin hepimize ya...

Benim adamda hergun eve para para diye geliyodu, dun isyan ettim en sonunda germe beni bak sutum gider diye... Tek calisan olunca bide ev kredisi odenince gercekten cok zor oluyomus... Allah yardim etsin hepimize ya...
adamı sütüm kesilecek diye mi korkutuyon sende ilk 3 ay düşük tehlikesi idii ,hamişlikti,lohusalıktı,emziriyom bak ha dönemiydi....
Lan buda bitince ne boğ yicez

Ayni durumdayiz .. Ev kredimiz var.. Ama minnosumun sansina kocama cok iyi zam geldi yilbasinda nerdeyse 1 maas kadar.

Bebislerinizin tırnaklarını kestiniz mi kestiyseniz nasil kestiniz ben korkuyorum kesmeye kesmemde lazım eldivenle bile yüzünü cizmis

Sakinlik mi
Biz litaruturimizden o kelimeyi kaldirdik.daha az once bi saat sallantidan sonra.bagira cigira zor uyudu (
Yaaa benim bebegimde sarılık var ve çok sakin bi bebek sariliktan mi diye korkuyorm da sarılık olmayip sakin olan yok mu acep ben bu dediklerini hiç yasamadim 55 gündür aZcik gaz olunca bağırıyor o kadar

Atom heart mother naptın sen ya, kalmamış kilo hiç, ben hala 68 lerdeyim, 82 ile girmiştim doğuma... Tabi kilolu hamile kalınca böyle oldu 59 falan olsam çok iyi de daha anca yaza inerim o kiloya Tabi senin sütünde çok daha fazla kalori harcıyordur vücudun
Bi de daha kırkımız çıkmadı, Ankara'da Havalarda kötü , yürüyüş falan yok yani...

Evet zaten durmayan bi oğlum var, bir de babamız hasta oldu tam evlere şenliğiz , neyseki yarın annemin yanına memlekete gidiyorum, azıcık da orda büyüteyim oğlanı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…