2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yatağa attıık şükür kendimizi..ilerleyen saatleede uyanacaz
Kızam biz tekiz ,koştur koştur zâr ondandır verdik kilo....
Makinada çamaşır var serilecek..
Yüz çevirdim kapağı açtımda..

Yatağa atınca kendimi ayaklarım kollarım sızım sızım sızlıyor ...bi süre uyuyamıyırum
Ne ciğara çektim be

Gelsin ceyreklerrr ben 40dan sonra gelin dedim herkese haber saldim 4 bir yana. Asil bundan sonra baslayacak... Ama bekledigim ceyrekler gelmedi. yuksekken olani bozdurucam. Ceyrek mevzusuna nerden geldim bilemiyorum

Gelsin ceyreklerrr ben 40dan sonra gelin dedim herkese haber saldim 4 bir yana. Asil bundan sonra baslayacak... Ama bekledigim ceyrekler gelmedi. yuksekken olani bozdurucam. Ceyrek mevzusuna nerden geldim bilemiyorum
allah cezanı virmeye
Misafir dedik karı çeyrek dedi
Ben bozdurmucam

Bende taa ne zamandir superstar istiyom ama 300e kiyamiyom bebitonun rizkini ayakkabiya gommiyim diye...
Şu go walk 3 ler var ...bitiyorum..adama alcaz banada araya sıkıştırsam mı ne
Kıyafet almıyom daha geri dönmedi beden diye
Off ama minnoşuma oyuncak aldım e bebekten borç var borrrrrççççç pembe dooooonnnn bezzzzz parası bezzzzzz

bileziklerimi zate koccim yaptı ...
Takı paraları ortada yoktu..zarfla kapıda vermişlermiş.. aman gece vakti...nerde eymanta iki kaynanaya çektiği fırçaları desinde bende rahatlim
Bende firca konusunda fena sayilmam, esim, annem senle konusurken kelimelerini seciyo diyor tabi eymentanin eline su dokemem asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…