2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ben de okumafım ne zamandır onlarıen son bıraktığımda kaynana çrkiştiriyolardı birinin de kocası fışfış istiyodu kırkı çıkmadan bu arada kilonu kıskandım
Darisi basina lollacim bol bol su ic sut artiyomus hem Biri birine bebege emzik olmussun gibi bisey soylemis yada ima etmis ustune alinmis mevzular mevzular ay evde yapamadigim giybeti burda yapiyom bende

Evde star tv acik, muhtesem yuzyil kosem oynuyor, kosemin bebegi var sut anneleri var bi yandan. Kendi bebegini kendi emzirmis, kayinvalidesi diyorki; 'bana sormadan nasil boyle bisey yapar' o ne demekki ? Yengem geldi gecen gun, o da dediki islama gore annenin bebegi emzirme gibi bir zorunlulugu yokmus

A
ayy gerçekten Allah herkese yardım etsin bizimki hiç kendisi çkartamıyo bacak hareketleri ile çıkartıyo ama bitmiyo tabi artık fön mak sesinden beynim sulandı uykudan sıçrayarak uyanıyo ıkınıyo kendimi çok çaresiz hissediyorum onun kıvranmalarona dayanamıyorum

Aranizda otomatik sallanan ana kucagi kullanan var mi acaba.
Bizimki sallamadan uyumuyo.uykuya dalunca yerine aliyorum.hemen gozlerini aciyor.basinda durmaktan uyudugunda ne ben uyuyabiliyorum nede ev isi yapabiliyorum.on bes dakikalik yemegi bile odata gidip gelmekten uc saate yaptigim oluyor.ocagi ac kapa ac kapa.sallanmayi seviyor.biliyorum uzun sure kullanilmiyo ebat sebebiyle ama alti aya kadar idare etmesi bile guzel.graco sweet peace diye bir model var cok saglam gorunuyor ama trde satisi yok.buna benzer farkki bi marka var o da biraz tuzlu joie serina.bu da kaliteli gibi duruyo.ebebekte satiliyo.diger modeller dandik gibi sanki kraft prego vs.

Aynennn
Benimkide oyleee.uyurken bile o bacaklar surekli maratondan.kipkirmizi bi surat aci aci ikinma.icim sizliyo ama eldende bisey gelmiyo bi noktadan sonra.gazi olan bebek oyle kasilirmis ki eline yilan gecse bogabilecek kuvvette oluyormus.ben bunu cok hissediyorum.bazen oyle kas kati kesiyor ki kucagima bile alamiyorum.kafasini ve ayaklarini geri cekio kasilmaktan ((

Gideyim de bi tost yapiyim içim Kıyıldı açlıktan.
Nasıl olsa kilo verdiğim yok,öyle bir gayrertimde yok.
Misafir vardi dün bugün sabah akşam beynim sulandi.
Yarinda var.doğru düzgün ne bebekle ilgilenebiliyorum ne kendime bakabiliyorum.
Bitse artık şu gelen giden yaa

gına geldi ha misolardan amma geleniniz çokmuş

Goturrr yarasin Bende canim bisey isteyince kisitlamiyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…