- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #75.281
Canım benim bebekte de uzwywn sarılık var genel olarak sakin paşam ben de sariliktan diyorum doktor 2 aya kadar gecercdedi kan verdik o da temiz çıktı inşallah geçer gaz sorunu var ama şuan ilaç ya da bir şey kullanmadım benKızlar bebeği sakin olan var mi
Canım benim bebekte de uzwywn sarılık var genel olarak sakin paşam ben de sariliktan diyorum doktor 2 aya kadar gecercdedi kan verdik o da temiz çıktı inşallah geçer gaz sorunu var ama şuan ilaç ya da bir şey kullanmadım ben[/QUOTE
Biz 55 günlük olduk sen benden sonra doğum yaptin diye hatırlıyorm bize de 3 aya kadar dedi peki bebeğinin gece 4-5 saat uyudugu oluyor mu kendim uyanamamisim çocukta uyumus da
Ay nisan değil mart 14 de bitiyo iznim 32 de ayrılmıştım rapor alasım var da nerden alacağımı bilmiyorum.keyfi rapır istemek çok zor geliyo doktorlrdanLollapollosaa Nisanda okula baslayacak misin? Heyet mi alacaksin? Benim vakit daraldi . Strese girdim..
Ay inşallah bdn de veririm kolaycaDarisi basina lollacim bol bol su ic sut artiyomus hemBiri birine bebege emzik olmussun gibi bisey soylemis yada ima etmis ustune alinmis mevzular mevzular ay evde yapamadigim giybeti burda yapiyom bende
Tahtalara vurayım bennnKızlar bebeği sakin olan var mi
Canım be
Canim benim bebis 27 günlük kilo alimi gayet iyi ben mama vermedim hic 3700 doğdu dun 4300 geldi doktor iki aya geçer endişelenmeyiniz sarılık için bol bol emzir dedi canım gece 2 saatae bir kesin uyanıyor gündüz de en fazla 3 saat uyuyor uyanmazsa ben uyandı diyorum canım gece de saat kuruyorum ama uyanıyor zaten 5 saat çok fazla canım uyandır sen bebisi inşallah hepimizin geçer ya sarılık
Canım be
Canim benim bebis 27 günlük kilo alimi gayet iyi ben mama vermedim hic 3700 doğdu dun 4300 geldi doktor iki aya geçer endişelenmeyiniz sarılık için bol bol emzir dedi canım gece 2 saatae bir kesin uyanıyor gündüz de en fazla 3 saat uyuyor uyanmazsa ben uyandı diyorum canım gece de saat kuruyorum ama uyanıyor zaten 5 saat çok fazla canım uyandır sen bebisi inşallah hepimizin geçer ya sarılık
altın feci yükselmişBende kararsizim aslinda ama ev alirken nikahtaki altinlari bozdururken kar edemedim hep icimde kaldisimdi bozdurayim bankaya parasini koyayim diyorum
2 kere kestım.. emzırırken kesıyorumBebislerinizin tırnaklarını kestiniz mi kestiyseniz nasil kestiniz ben korkuyorum kesmeye kesmemde lazım eldivenle bile yüzünü cizmis
nasıl bebik çok ağladı mı? biz de pazartesı olucazBiz 2. Ay aşılarıni olmaya gıdıyoruz inş ateş yapmaz yavrularimiza. .Bu mübarek cuma günü bısmıllah deyip çıkalım yola bakalım
Asil atari gormediadamı sütüm kesilecek diye mi korkutuyon sende ilk 3 ay düşük tehlikesi idii ,hamişlikti,lohusalıktı,emziriyom bak ha dönemiydi....
Lan buda bitince ne boğ yicez
Simdi allah icin bizimkinin patronuda kaale deger sekilde yardimi dokunuyo. Arabasini degistirdi benim adam, 6 bin hibe etti sadece gecen ay.. Ama bizimkide hak ediyo yani, pazar gunu bile ise gittigi oluyoAyni durumdayiz .. Ev kredimiz var.. Ama minnosumun sansina kocama cok iyi zam geldi yilbasinda nerdeyse 1 maas kadar.
Kirkdan sonrada veriyosun canim merak etme. Ben bu sabah anladimki yaptigim yuruyusun illaki faydasi vardir ama asil mevzu sutte.. Sabah tartiya baktim tekrar 59.6 idi. Sonra bebegi emzirdim, sutu sagdim tekrar baktim 58.8 e dustuAtom heart mother naptın sen ya, kalmamış kilo hiç, ben hala 68 lerdeyim, 82 ile girmiştim doğuma... Tabi kilolu hamile kalınca böyle oldu 59 falan olsam çok iyi de daha anca yaza inerim o kiloya Tabi senin sütünde çok daha fazla kalori harcıyordur vücudun
Bi de daha kırkımız çıkmadı, Ankara'da Havalarda kötü , yürüyüş falan yok yani...
Altın Yüksek ya bozdurtmaya gelince çoğu almıyor, alsa da düşük fiyat veriyor, mırın kırın yapmAları da cabası...altın feci yükselmiş
bozduracagın varsa bozdur
Acıkmıyor Musun Can'ım ya benim sabah 7 gibi midem kAzınıyor resmen, annemlerin yanına gidince bende başlıcam yürüyüşlereKirkdan sonrada veriyosun canim merak etme. Ben bu sabah anladimki yaptigim yuruyusun illaki faydasi vardir ama asil mevzu sutte.. Sabah tartiya baktim tekrar 59.6 idi. Sonra bebegi emzirdim, sutu sagdim tekrar baktim 58.8 e dustubide fazla ac kaliyorum sanirim daha yeni kahvalti yapiyorum suan saat 3.
Ya bende 1600 cc sut birikti buzlukta hergunde kaldirmaya devam ediyorum buzluga. bu gidisle ziyan olacak. Ihtiyaci olan bi anne varsa vermek istiyorum aslinda, cope gidecek bu gidisle yazik gunahAy inşallah bdn de veririm kolayca
Suyu içiyorum valla bol bol sütüm de iyi şimdilik.hiç mama vermddm çok şükür :)
Acikmiyorum pek, acikincada vakit bulamiyorum .. Sabah 7den beri bir fiil sut sagiyorum bebegi emziriyorum sonra anneme veriyorum. sagmaya devam ediyorum, sagi solu sismis gene, uyucam sut olacak diye odum kopuyo artik, bosaltabilme umidi ile yemegi kaale almiyorum bu sefer... Bide yesem ne olacak hic bilmiyorum...Altın Yüksek ya bozdurtmaya gelince çoğu almıyor, alsa da düşük fiyat veriyor, mırın kırın yapmAları da cabası...
Acıkmıyor Musun Can'ım ya benim sabah 7 gibi midem kAzınıyor resmen, annemlerin yanına gidince bende başlıcam yürüyüşlere
Ne yuzsuzmus gecen kovmadinmi sen onuKayınvaldem yatılı gelip torununa bakmak istiyor, yerler mi bu numarayı yemezler Doğum yaptığımda çeşitli bahanelerle hiç bişi yapmamıştı her şeyi anneme yüklemişti... Şimdi gelip yardım etmek istiyormuş, yardım dediği de kucağında taşımak... Geçen geldiğinde uyuyan çocuğun başında bekleyip el işi yapıp tv izleyip delirtmişti beni Çok yorgun olsam da, zombi gibi dolaşsam da kendim bakacam çocuğuma Bedenen yorgun uykusuz olsam da kafam rahat olur
Canım boşver kayinvalideni tek kal eşine şöyle ben bakarım de benimki de 12 gün kaldı her isi yaptı ama her şeye soylrnmekten bunaktti beni yani gidince öyle rahatladim ki anlatamam kayinvalide amwliyat olacak simdiden diyor evde sikildin bizde kal diyor esime dedim gidemem ben bebege nazar deger gelen giden olur dedim bebek küçük kalamayiz paşam ne olur orda bkalim ne yapacazKayınvaldem yatılı gelip torununa bakmak istiyor, yerler mi bu numarayı yemezler Doğum yaptığımda çeşitli bahanelerle hiç bişi yapmamıştı her şeyi anneme yüklemişti... Şimdi gelip yardım etmek istiyormuş, yardım dediği de kucağında taşımak... Geçen geldiğinde uyuyan çocuğun başında bekleyip el işi yapıp tv izleyip delirtmişti beni Çok yorgun olsam da, zombi gibi dolaşsam da kendim bakacam çocuğuma Bedenen yorgun uykusuz olsam da kafam rahat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?