2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hanimlar kalca cikikligina kaç günlükken bakıyorlar burda verem aşısını yaptıranlar çok mu zorluyor bebisi ateş ağrı falan

Biz

Darisi basina lollacim bol bol su ic sut artiyomus hem Biri birine bebege emzik olmussun gibi bisey soylemis yada ima etmis ustune alinmis mevzular mevzular ay evde yapamadigim giybeti burda yapiyom bende
Ay inşallah bdn de veririm kolayca
Suyu içiyorum valla bol bol sütüm de iyi şimdilik.hiç mama vermddm çok şükür :)

Canım be
Canim benim bebis 27 günlük kilo alimi gayet iyi ben mama vermedim hic 3700 doğdu dun 4300 geldi doktor iki aya geçer endişelenmeyiniz sarılık için bol bol emzir dedi canım gece 2 saatae bir kesin uyanıyor gündüz de en fazla 3 saat uyuyor uyanmazsa ben uyandı diyorum canım gece de saat kuruyorum ama uyanıyor zaten 5 saat çok fazla canım uyandır sen bebisi inşallah hepimizin geçer ya sarılık

Canım be
Canim benim bebis 27 günlük kilo alimi gayet iyi ben mama vermedim hic 3700 doğdu dun 4300 geldi doktor iki aya geçer endişelenmeyiniz sarılık için bol bol emzir dedi canım gece 2 saatae bir kesin uyanıyor gündüz de en fazla 3 saat uyuyor uyanmazsa ben uyandı diyorum canım gece de saat kuruyorum ama uyanıyor zaten 5 saat çok fazla canım uyandır sen bebisi inşallah hepimizin geçer ya sarılık

Ayni durumdayiz .. Ev kredimiz var.. Ama minnosumun sansina kocama cok iyi zam geldi yilbasinda nerdeyse 1 maas kadar.
Simdi allah icin bizimkinin patronuda kaale deger sekilde yardimi dokunuyo. Arabasini degistirdi benim adam, 6 bin hibe etti sadece gecen ay.. Ama bizimkide hak ediyo yani, pazar gunu bile ise gittigi oluyo

Kirkdan sonrada veriyosun canim merak etme. Ben bu sabah anladimki yaptigim yuruyusun illaki faydasi vardir ama asil mevzu sutte.. Sabah tartiya baktim tekrar 59.6 idi. Sonra bebegi emzirdim, sutu sagdim tekrar baktim 58.8 e dustu bide fazla ac kaliyorum sanirim daha yeni kahvalti yapiyorum suan saat 3. Benim memeler cok fena, kilo versem ne olacak, ustten hicbisey olmuyo

altın feci yükselmiş
bozduracagın varsa bozdur
Altın Yüksek ya bozdurtmaya gelince çoğu almıyor, alsa da düşük fiyat veriyor, mırın kırın yapmAları da cabası...

Acıkmıyor Musun Can'ım ya benim sabah 7 gibi midem kAzınıyor resmen, annemlerin yanına gidince bende başlıcam yürüyüşlere

Ay inşallah bdn de veririm kolayca
Suyu içiyorum valla bol bol sütüm de iyi şimdilik.hiç mama vermddm çok şükür :)
Ya bende 1600 cc sut birikti buzlukta hergunde kaldirmaya devam ediyorum buzluga. bu gidisle ziyan olacak. Ihtiyaci olan bi anne varsa vermek istiyorum aslinda, cope gidecek bu gidisle yazik gunah

Kayınvaldem yatılı gelip torununa bakmak istiyor, yerler mi bu numarayı yemezler Doğum yaptığımda çeşitli bahanelerle hiç bişi yapmamıştı her şeyi anneme yüklemişti... Şimdi gelip yardım etmek istiyormuş, yardım dediği de kucağında taşımak... Geçen geldiğinde uyuyan çocuğun başında bekleyip el işi yapıp tv izleyip delirtmişti beni Çok yorgun olsam da, zombi gibi dolaşsam da kendim bakacam çocuğuma Bedenen yorgun uykusuz olsam da kafam rahat olur

Acikmiyorum pek, acikincada vakit bulamiyorum .. Sabah 7den beri bir fiil sut sagiyorum bebegi emziriyorum sonra anneme veriyorum. sagmaya devam ediyorum, sagi solu sismis gene, uyucam sut olacak diye odum kopuyo artik, bosaltabilme umidi ile yemegi kaale almiyorum bu sefer... Bide yesem ne olacak hic bilmiyorum... Annem olmasa ne olurdu, onu hic bilmiyorum

Ne yuzsuzmus gecen kovmadinmi sen onu

Canım boşver kayinvalideni tek kal eşine şöyle ben bakarım de benimki de 12 gün kaldı her isi yaptı ama her şeye soylrnmekten bunaktti beni yani gidince öyle rahatladim ki anlatamam kayinvalide amwliyat olacak simdiden diyor evde sikildin bizde kal diyor esime dedim gidemem ben bebege nazar deger gelen giden olur dedim bebek küçük kalamayiz paşam ne olur orda bkalim ne yapacaz annem geliyor iki uç güne bir isimi yapıp gidiyor anne gibisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…