- 5 Haziran 2014
- 926
- 376
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.021
Nasilsin, neler yasadin, haber vermedin hic merak ettik seniUzun bir aradan sonra herkese merhaba
Bizimde yarın olacak korkuyorumAşimizi olduk biz....sadece iğne girerken ağladı biraz hemen sustu oglus....ateş düşürücü ateşi cikmadan verme dedi hemşire ....şimdiye kadar şükür ateslenmedi ama bundan sonra ateslenir mi acaba.....
Verem aşısı için yapar dediler o da koldan yapılıyor...3 gün banyo yaptırma 6 ayda o koluna bi şey degdirme dediler şampuan lif sürme dediler...Bizimde yarın olacak korkuyorumpeki iğne giren yer sonrasında agriyor mu çünkü kas içine yaptıklarını duydum
Kizlar kendi kocaman bi kupa lactamil yaptim.benim 3 yasindaki oglan aldi hepsini icti bisey olurmu sizce
İçi vitamin dolu ....Kizlar kendi kocaman bi kupa lactamil yaptim.benim 3 yasindaki oglan aldi hepsini icti bisey olurmu sizce
Masallahkeske benim olsa
Anladım umarım bizimde sorunsuz geçerVerem aşısı için yapar dediler o da koldan yapılıyor...3 gün banyo yaptırma 6 ayda o koluna bi şey degdirme dediler şampuan lif sürme dediler...
Sorma... Paramla rezil olmak deniliyo benim durumumada.daktıra minnoşu ücretle seviyor be...para ile miinnoş sevdiriyoz
Biz de uyandirmiyoruz zaten bak doğruyu yapıyoruz. .minnoşun çok güzel kilo almış sarılığı da geçmiş maşallah annesiBir iki baska doktor deniyorum miy miyin birine denk geldim bu sefer, ama bebek saga yatiyodu devamli ben ceviriyodum o gene saga donuyodu, ben demeden farketti kireclenme olmasin diye bi merhem verdi boynuna masaj yaparak hareket ettirecekmisim 1 ay sonra goreyim dedi, herseyi not almistim soracaklarimi sordum cevap alabildimmi dogru duzgun? Yok... Artik uyandirmayabilirsin dedi beslemek icin. Zaten uyandirmiyodum dedim. Anne sutu 2 aydan sonra dahada yaglanmaya basladigi icin, 5 dk bile emse doyabilecegini oyle cc hesabi olmadigini soyledi. Saatle ilgili de bisey soylemedi. Kusmasiyla ilgili de bisey soylemedi kilo alimi iyi oldugu icin. cok karni gurulduyo dedim gaz icin bisey veriyomusun diye sordu ara sira zinco veriyorum dedim. Kusmasi icinde bi urun var bebelacin anne sutu kivam artirici gunde 1 kere onu kullaniyorum. Ne oldugunu bile bilmiyo mama sandi. Herhangi bisey kullanma dedi. Heee ne anladin sen bu muayene isinden? Derseniz, allaha sukur kilosunun iyi oldugu 1100 gram almis. Ve sariliginin devam etmedigini (yine kan verdik, 3'e dusmus) anlamis oldum... P panikannecik
Canım benim 50 gün bitti hiç korkma arkadaşımın 55 gün bitti ben de stres yapmıştım boşuna. .rahat ol42 gunluguz hala kahverengi akintim geliyo yaa
Aman bi bildikleri tart, boyunu baş çevresini ölç karnını cigerini dinle hadi Güle güle 90 tlSorma... Paramla rezil olmak deniliyo benim durumumada.
Emen çocuk pek ishal olmazmis canım onu Dr bile görerek ayiramiyor ancak kaka tahlilinde mikrop çıkarsa anlasilirEmziren anneler bebginizin ishal olduğunu nasil anlıyorsunuz malum civik olduğu için hiç anlayamıyorum
Allaha sukur canim...Biz de uyandirmiyoruz zaten bak doğruyu yapıyoruz. .minnoşun çok güzel kilo almış sarılığı da geçmiş maşallah annesi
Şiiiiiit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?