2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar kendi kocaman bi kupa lactamil yaptim.benim 3 yasindaki oglan aldi hepsini icti bisey olurmu sizce

Aşimizi olduk biz....sadece iğne girerken ağladı biraz hemen sustu oglus....ateş düşürücü ateşi cikmadan verme dedi hemşire ....şimdiye kadar şükür ateslenmedi ama bundan sonra ateslenir mi acaba.....
Bizimde yarın olacak korkuyorumpeki iğne giren yer sonrasında agriyor mu çünkü kas içine yaptıklarını duydum

Bizimde yarın olacak korkuyorumpeki iğne giren yer sonrasında agriyor mu çünkü kas içine yaptıklarını duydum
Verem aşısı için yapar dediler o da koldan yapılıyor...3 gün banyo yaptırma 6 ayda o koluna bi şey degdirme dediler şampuan lif sürme dediler...

Kizlar sutum nerdeyse hic yok 32 gunluk olduk doktorlara kalirsa mamayi birak diyo bebegim acliktan aglio soramiyorum kimseye mama verenler ne sıklikta ve kac olcek veriyosunuz

Biz de uyandirmiyoruz zaten bak doğruyu yapıyoruz. .minnoşun çok güzel kilo almış sarılığı da geçmiş maşallah annesi

csyrc

Sıcak bir bardak çay içiyorum şuan...yanıma aldım cik cik kuşu sallaya sallaya çay içiyorum

Afiyet olsun sinirlari zorlaya zorlaya iciyosun su an hehehe :) babasi cay istedi-klasik aksam sefasi cayi-getirdm ztn oglan uyumuyor saatlerdir..adam kac bardak icti ben en son yatirdm da icebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…