- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.041
Sariligini merak etmesen goturmicektim aslinda. 1-2 sira beklerken bile ordaki cocuklardan hastalik falan kapar diye odum kopuyo. Hastaneye gitmeyi hic hic hic sevmiyorum.Aman bi bildikleri tart, boyunu baş çevresini ölç karnını cigerini dinle hadi Güle güle 90 tl
Melek subasiŞiiiiiit
Çaktırma ...
Yolu yokuş
Hıııı...aynen doldurup doldurup içiyor...sanki ayak uzatıp içioz...minnoşu koltuga aramıza alıoz..çay sephada al bi yudum hooppp çamaşır at al bi yudum git ser al bi yudum gaz cıkar ....Afiyet olsun sinirlari zorlaya zorlaya iciyosun su an hehehe :) babasi cay istedi-klasik aksam sefasi cayi-getirdm ztn oglan uyumuyor saatlerdir..adam kac bardak icti ben en son yatirdm da icebildim
Melek subasi
NananahahanahaannAman bi bildikleri tart, boyunu baş çevresini ölç karnını cigerini dinle hadi Güle güle 90 tl
Melek subasi
evet rengi altın sarısı olur genelde.Rengi sarı olması gerektiği gbi yanı
bende yenı fark ettım aslında. yenıdogan dıyordum hep1 numara deniliyordu dimi cahilligim ortaya cikti
bu beşik eve de bedelvalla yeni ev aldık cnm ondan pek harcama yapamıyoz
4.5 iken benımki hep 3 e gecmek istedi bacakları sıktıgı için.Bende geri donucem kalin bide molfix prima inceydi Bebiş 4.5kilo 57 cm kaç numara alsam
bence 3 e geçEvet ikiye geçtik ama yakında üçe grçmem gerekicek 5300 oldu benim minnoş
amma uyumus. keyfi yerındeyse sorun yokKızım gece 10.30 da uyudu sabah 6.30 da uyandı çok uyudu hiç emmeye kalmadı keyfi de yerinde aç mi kaldı ki ya
sen sorAsk olsun ya cok mu soru soruyomki pembissanki soruyomda her soruma cevapmi veriyosunuz
benımde42 gunluguz hala kahverengi akintim geliyo yaa
bizim gözümüzde büyüttüğümüz seyler normal belkıde :=)Bir iki baska doktor deniyorum miy miyin birine denk geldim bu sefer, ama bebek saga yatiyodu devamli ben ceviriyodum o gene saga donuyodu, ben demeden farketti kireclenme olmasin diye bi merhem verdi boynuna masaj yaparak hareket ettirecekmisim 1 ay sonra goreyim dedi, herseyi not almistim soracaklarimi sordum cevap alabildimmi dogru duzgun? Yok... Artik uyandirmayabilirsin dedi beslemek icin. Zaten uyandirmiyodum dedim. Anne sutu 2 aydan sonra dahada yaglanmaya basladigi icin, 5 dk bile emse doyabilecegini oyle cc hesabi olmadigini soyledi. Saatle ilgili de bisey soylemedi. Kusmasiyla ilgili de bisey soylemedi kilo alimi iyi oldugu icin. cok karni gurulduyo dedim gaz icin bisey veriyomusun diye sordu ara sira zinco veriyorum dedim. Kusmasi icinde bi urun var bebelacin anne sutu kivam artirici gunde 1 kere onu kullaniyorum. Ne oldugunu bile bilmiyo mama sandi. Herhangi bisey kullanma dedi. Heee ne anladin sen bu muayene isinden? Derseniz, allaha sukur kilosunun iyi oldugu 1100 gram almis. Ve sariliginin devam etmedigini (yine kan verdik, 3'e dusmus) anlamis oldum... @panikannecik
6 ay koluna bişi sürme mi? hadi canım :=)Verem aşısı için yapar dediler o da koldan yapılıyor...3 gün banyo yaptırma 6 ayda o koluna bi şey degdirme dediler şampuan lif sürme dediler...
benım saçın arkası bob marley gibi rastalı oldu sayılırKaç banyodur jet hızı ile yıkanıyorum ...
Saçlarımı zor taradım bugüntopuz yap topuz yap topuz yap yap gao haısospnclsğsöxlcşdğğsşsğşsşdşsşşdldlöcöcö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?