2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Afiyet olsun sinirlari zorlaya zorlaya iciyosun su an hehehe :) babasi cay istedi-klasik aksam sefasi cayi-getirdm ztn oglan uyumuyor saatlerdir..adam kac bardak icti ben en son yatirdm da icebildim
Hıııı...aynen doldurup doldurup içiyor...sanki ayak uzatıp içioz...minnoşu koltuga aramıza alıoz..çay sephada al bi yudum hooppp çamaşır at al bi yudum git ser al bi yudum gaz cıkar ....

Kaç banyodur jet hızı ile yıkanıyorum ...
Saçlarımı zor taradım bugün topuz yap topuz yap topuz yap yap gao haısospnclsğsöxlcşdğğsşsğşsşdşsşşdldlöcöcö

Kızlar benim bebis de öğlenden beri uyumadi gaz uyutmuyir pasama kıvranıp duruyor birde yuzu kizardi annem sicaktn diyor ama botle sivilce gibi sizce neden kizlar aksam oldu dayanamadım ben yine annemi cagirdim banyo yaptırdık 8 den beri uyuyor uyandı bir emzirdim uyuyor bakalım bense yorgun bitkin banyo yaptım jet hızıyla çıktım saclwrim çok uzadı kaslarim çok fena catlaklar ayri aynaya bakmak istemiyorum dediğimiz gibi ben de sıcak bir cay hasret kaldım yarin da misafirim gelecek kek pasta yaptım çamaşır utu şuan pilim bitti sanırım her şeye rağmen anne olmak çok güzel paşam bir tane çok tatli

Bende geri donucem kalin bide molfix prima inceydi Bebiş 4.5kilo 57 cm kaç numara alsam
4.5 iken benımki hep 3 e gecmek istedi bacakları sıktıgı için.
belı her türlü ayarlanır önemlı olan bacak bana göre.
markette kalmamıs pampers 3 aldı eşim. belı sankı hiç değişmemiş gibi dar
care'nin 3 ü bence daha geniştir.
istersen 1 hafta daha 2 kullan, sonra 3 e geç

bizim gözümüzde büyüttüğümüz seyler normal belkıde :=)
benımkının de ara sıra guruldar karnı
kaç kg oldu minnoş?

Kaç banyodur jet hızı ile yıkanıyorum ...
Saçlarımı zor taradım bugün topuz yap topuz yap topuz yap yap gao haısospnclsğsöxlcşdğğsşsğşsşdşsşşdldlöcöcö
benım saçın arkası bob marley gibi rastalı oldu sayılır
saç kremı olmasa nasıl acılacak bu saç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…