2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benım saçın arkası bob marley gibi rastalı oldu sayılır
saç kremı olmasa nasıl acılacak bu saç

Ajahajaj
Ahaaha

Kısım kısım ayırdım zor taradım...şu yaşıma geldim ilk defa bu kadar uzun...uçlarında kalan boya 9 ay ve öncesi dönemden ne renk belli değil ve kupkuru
Kestirmekte istemiyorum yaza planlarım var ama tokayı çıkardım topuz dağılmadı bile ..

Yarına bezlerim ve mendillerim geliyo ..birde prima çantası
Tas ,su kaka tas su kaka tas su kaka devri bitiyor mu
Acıktım be..ne yorucu gündü ..
Yatağa attım kendimi sonunda bir kaç saate küçük adam uyanır...ben kaçarr

bizim gözümüzde büyüttüğümüz seyler normal belkıde :=)
benımkının de ara sıra guruldar karnı
kaç kg oldu minnoş?
Adam bezi bile cikardi ya tartarken sinir oldum usudu cocuk 5250 canim. Surrrr bu arada elektrikli pompa ile sutumu sagdiktan sonra iki elimin arasina alip memeyi parmaklarimla sikistirdim asagiya dogru ucuna dogru.. sut fiskiriyor resmen.. Sonra devam ettim asagiya dogru bildigin inek usulu ucuna dogru ite ite pompa ile 60cc cikardiktan sonra cam bi kavanoza bu sekilde 30-40 cc daha sagdim. Bi dene bak acayip ise yariyo meme oldu yumusacik, icindeki yumrular ortaya cikti

Canım ben hep senin değin gb sağıyorum çocuğu doyurabilmek uğruna o şekilde keşfettim sonra eşim beni gördü o halimi şimdi Sütaş reklamı çıkınca beni çağırıyor hatun seninkiler çıktı diye :)

bu beşik eve de bedel
elimiz ayagımız .. beşik ve kirli ses ( fön sesi) ayrılmaz ikili

hayırlı olsun evınız. inşallah k. valıde bize de alıcak diğer evı satılırsa
sağol canım. aslında çok gerek o beşik dimi. hamağı var, beşiği var, ana kucağı oto koltuğu var bnmki ev yatak doldu almayalım onu dedi de tabi para b.k olsa alırdı kesin inş szn de olur ev kaynanan alır da. bnm de pedercim yardım etti

bnmki bi düzen oluşturdu artık gece 2 den aşağı uyumuyo, biz uyuttuk sanıp yatırıyoz beşiğe iki dk sonra kıçını yırtıyo ta ki gece 2 ye kadar. bazen geçiyo ikiyi. sonra ikişer saat uyuyup emiyo geri uyuyo. bu olay gündüz 12 ye kadar devam ediyo ve gündüz toplasan bi saat uyuyo onar dk uyuyıp uyanıyo kuş gbi ta gece uyuyo 2 den sonra bi da. ne ka az uyuyo yaf

Babaannem tarif etmisti banada, hi hi demistim, tesadufen farkettim. Sagdim normal pompa ile, hala tas gibiydi. Azcik masaj yapayim dedim, ana bi baktim fiskiye gibi, devam ettim hala cikiyo gittim kavanoz aldim geldim mutfaktan sagdim sagdim... 240 cc sagdim iki memeden. Kendime geldim. Rahatladim. Bileydim hic pompa almazdim 200 teaaleaaa

Bende bazen elimle sagiyorm çok iyi geliyo hatta banyo yaparken sıcak suyla masaj yaparak sagiyorm bazen hiç öyle yumru felan kalmyo

Benim de var canım lekelenme gibi 38 gün oldu normaldir takma kafana :)
Bu arada ben 40 ondan sonra adet olunca adetin 4.günü gidip RIA taktırdım.Dr um smear alamadı onu da bu ay gidip verecegim hem de RIA yi kontrol edecek .ilk ay yine de korunun dedi.kendimi çok sıktım takılır ken aslında çok can yakan bişey degil

Anneler bebisde pisi k oldu .primanin ekonomisi vardı onu bitirelim sonra Hughi es alayım dedim.pişige Johns baby ile desitin kar etmedi Sudokrem geçirdi .bundan sonra Sudokrem kullanacagim

bence 3 e geç
benımkı de 5265 g dün 3 e geçtim
Eşim gitmiş geçe
Ben de taktırmsya karar vrdim ama korkuyorum ne yalan söyliyim.muayenden korkmuyorım normaldr ama bu korkutuyo nedense

Eşim gitmiş geçe

Ben de taktırmsya karar vrdim ama korkuyorum ne yalan söyliyim.muayenden korkmuyorım normaldr ama bu korkutuyo nedense
Ağrı kesici içip gittim sakin olayım diye bi ara hemsire iyimisin titriyosun dedi kendimi bi sıkmisi m kalktığında hala bacaklarım titriyor du .adet ağrısı gibi bi sancı sadece. ancak korkuyor sun işte nedensiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…