- 25 Haziran 2015
- 576
- 464
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.081
Daha yeni toparlamaya başladık ve burdaki insanları üzmek istemedim. Biraz da ondan yazmadımNasilsin, neler yasadin, haber vermedin hic merak ettik seni
yok kanlı değil. kahverengımsıSor senin artık akintin gelmemesi lazım canım gerçi kanlı değilse sorun olmaz. Dr bana bir doğum kontrol hapı verdi kanama kesilsin diye benimki kendiliğinden kesildi kullanmadım. Emziren anneler kullanabilirmis
hem kestırmek ıstemıyorum, hem de yazın toplayıp kullanıyorum
Ajahajaj
Ahaaha
Kısım kısım ayırdım zor taradım...şu yaşıma geldim ilk defa bu kadar uzun...uçlarında kalan boya 9 ay ve öncesi dönemden ne renk belli değil ve kupkuru
Kestirmekte istemiyorumyaza planlarım var ama tokayı çıkardım topuz dağılmadı bile ..
üzerındekılerın hesabını yapmak cok mu zordu da soyundurdu cocugu.Adam bezi bile cikardi ya tartarken sinir oldum usudu cocuk5250 canim. Surrrr bu arada elektrikli pompa ile sutumu sagdiktan sonra iki elimin arasina alip memeyi parmaklarimla sikistirdim asagiya dogru ucuna dogru.. sut fiskiriyor resmen.. Sonra devam ettim asagiya dogru bildigin inek usulu ucuna dogru ite ite pompa ile 60cc cikardiktan sonra cam bi kavanoza bu sekilde 30-40 cc daha sagdim. Bi dene bak acayip ise yariyo meme oldu yumusacik, icindeki yumrular ortaya cikti
inş.sağol canım. aslında çok gerek o beşik dimi. hamağı var, beşiği var, ana kucağı oto koltuğu var bnmki ev yatak doldu almayalım onu dedi de tabi para b.k olsa alırdı kesininş szn de olur ev kaynanan alır da. bnm de pedercim yardım etti
çocun başını veya boynunu sabunlasan omzuna deger mutlakaAynen öyle dediler bilmiyorum sadece su burdakiler her şeyi biraz abartiyorlar...
e bebekte bez ındırımı yoktuYarına bezlerim ve mendillerim geliyo ..birde prima çantası
Tas ,su kaka tas su kaka tas su kaka devri bitiyor mu
Acıktım be..ne yorucu gündü ..
Yatağa attım kendimi sonunda bir kaç saate küçük adam uyanır...ben kaçarr
gel yüzüne süreyım dıyorum yanaşmıyorHergün şu herife de süt sağsam ...
Bu saatten sonra anne sütü zekasına katkı sağlar mı acaba ?
Karısüt ...
Amin canim beteri mastit iste... Mastit kadar agrisi acisi yok sikinca. Benim kiz bide yeni huylar cikardi, 10-15 dk kaliyo memede, o da kavga dovus, biberonda da yapiyo bazen aynisini, hani desem biberona alisti? O da degil... Biberonu icirince doydugunu biliyonda, meme sonrasi doydumu anlayamiyorum... Analik iste yiii cocugum yiiiüzerındekılerın hesabını yapmak cok mu zordu da soyundurdu cocugu.
elle acımaz mı ki? pompa tam boşaltmıyor evet
ben sagdıktan sonra cocugu emzırıyorum kalanla doyuyor resmen.
senınde şu çektiğin nedır yaa, neyse allah beterınden korusun canım
Benimki meraktan tadina bakmistigel yüzüne süreyım dıyorum yanaşmıyor
kardeş oluruz dıyor
yüz kardeşi
Banyoda yapma ya ziyan olmasin gunahBende bazen elimle sagiyorm çok iyi geliyo hatta banyo yaparken sıcak suyla masaj yaparak sagiyorm bazen hiç öyle yumru felan kalmyo
Bütün kv ler böyle sikma canını bizimkide cocugu hirpalayarak seviyor canını acitmaya bayılıyor birşey olacak dediğimde 3 tane büyüttük diyorSur senin bebiş kaç günlük oldu konturole gittiğinde doktor beslenme konusunda bişey dedimi yok aynı devam mı edin dedi ben hala 3 saatte bir beslemeye devam ediyorum ama hala memeyi başta almıyor önce biberonla içiyor sonra memeyi alıyor Onuda içiyor birde sağ gözünün kanalı tıkalıymış dok antibiyotikli damla verdi 10 gündür kullanıyorum ama göz merceğine zarar verecek diye korkuyorum çünkü 3 ay kullan dedi çok saçma geldi bana bende bugün dünya göze götürmeye karAr verdimbugün 48 günlük olduk bende 2 numara beze geçtim... Ayrıca diğer sorunumuzda müzik olmadan uyumuyor sürekli başında müzik açık artık ortalıkta tin tin tinimini hanım diye dolanıyorum eğer açmazsam kıyameti koparıyor açtığım Zaman susuyor... Birde sen yastık kullanıyor musun? Ben kullanmıyorum ama kv gelince bir bakıyorum başının altına koca kırlenti koyu vermiş çıldırıyorum nolur yapma Allah aşkına diyorum inadına koyuyor çocuğu sürekli küfrederek seviyor edepsizin kızı eş.. Oğlu.. Eş.. Ö.k..z gb böle deme dedikçe üst üste 3-4 defa daha söylüyor çıldırıyorum
Sonra diyolar kayinvalideyi niye sevmez gelinler?... 3 saat acikmiyomu ne guzel ya... 1,5 saatte basliyor acikmaya, 2 saati buldurana kadar akla karayi seciyorum ben, gerci gunduz uyumuyo hic benimki ondanmi acaba, gece yiyemediginin acisini gunduzmu cikariyoSur senin bebiş kaç günlük oldu konturole gittiğinde doktor beslenme konusunda bişey dedimi yok aynı devam mı edin dedi ben hala 3 saatte bir beslemeye devam ediyorum ama hala memeyi başta almıyor önce biberonla içiyor sonra memeyi alıyor Onuda içiyor birde sağ gözünün kanalı tıkalıymış dok antibiyotikli damla verdi 10 gündür kullanıyorum ama göz merceğine zarar verecek diye korkuyorum çünkü 3 ay kullan dedi çok saçma geldi bana bende bugün dünya göze götürmeye karAr verdimbugün 48 günlük olduk bende 2 numara beze geçtim... Ayrıca diğer sorunumuzda müzik olmadan uyumuyor sürekli başında müzik açık artık ortalıkta tin tin tinimini hanım diye dolanıyorum eğer açmazsam kıyameti koparıyor açtığım Zaman susuyor... Birde sen yastık kullanıyor musun? Ben kullanmıyorum ama kv gelince bir bakıyorum başının altına koca kırlenti koyu vermiş çıldırıyorum nolur yapma Allah aşkına diyorum inadına koyuyor çocuğu sürekli küfrederek seviyor edepsizin kızı eş.. Oğlu.. Eş.. Ö.k..z gb böle deme dedikçe üst üste 3-4 defa daha söylüyor çıldırıyorum
Sagol sörrsen sor
bildiğim bir şeyse cevap verırım ben
Geçen ateslenince mecbur dusta sagdm ateşim dussun diye girmstm ya benimki emmeyi beceremyo doymuyo onun için sagp verince çok.güzel uyuyo ama emince uyanuyo dkka basiBanyoda yapma ya ziyan olmasin gunah
Sagol sörrpembis okusunda catlasin
Şubat ayında idi ya %29 indirimdi..baby me de indirimde idi %45 Dİ galba..ee çanta 9 tl idie bebekte bez ındırımı yoktusadece net için miydi yoksa bitti mi kampanya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?