2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hem kestırmek ıstemıyorum, hem de yazın toplayıp kullanıyorum
bak o dagılmayan topuzun kıymetını bil. kuaför bıle yapamaz onu

üzerındekılerın hesabını yapmak cok mu zordu da soyundurdu cocugu.
elle acımaz mı ki? pompa tam boşaltmıyor evet
ben sagdıktan sonra cocugu emzırıyorum kalanla doyuyor resmen.
senınde şu çektiğin nedır yaa, neyse allah beterınden korusun canım

inş.
keşke biz her seyden önce onu alsaydık da ev aynen senın dedıgın gibi dolmasaydı
sadece o olaydı yetermiş şimdilik.
benımkıde almsmak için çok dırendı
sonra '' ıyı ki almışız, neydi o yaşadılarımız '' dedı..

e bebekte bez ındırımı yoktu sadece net için miydi yoksa bitti mi kampanya

Sur senin bebiş kaç günlük oldu konturole gittiğinde doktor beslenme konusunda bişey dedimi yok aynı devam mı edin dedi ben hala 3 saatte bir beslemeye devam ediyorum ama hala memeyi başta almıyor önce biberonla içiyor sonra memeyi alıyor Onuda içiyor birde sağ gözünün kanalı tıkalıymış dok antibiyotikli damla verdi 10 gündür kullanıyorum ama göz merceğine zarar verecek diye korkuyorum çünkü 3 ay kullan dedi çok saçma geldi bana bende bugün dünya göze götürmeye karAr verdim bugün 48 günlük olduk bende 2 numara beze geçtim... Ayrıca diğer sorunumuzda müzik olmadan uyumuyor sürekli başında müzik açık artık ortalıkta tin tin tinimini hanım diye dolanıyorum eğer açmazsam kıyameti koparıyor açtığım Zaman susuyor... Birde sen yastık kullanıyor musun? Ben kullanmıyorum ama kv gelince bir bakıyorum başının altına koca kırlenti koyu vermiş çıldırıyorum nolur yapma Allah aşkına diyorum inadına koyuyor çocuğu sürekli küfrederek seviyor edepsizin kızı eş.. Oğlu.. Eş.. Ö.k..z gb böle deme dedikçe üst üste 3-4 defa daha söylüyor çıldırıyorum

Amin canim beteri mastit iste... Mastit kadar agrisi acisi yok sikinca. Benim kiz bide yeni huylar cikardi, 10-15 dk kaliyo memede, o da kavga dovus, biberonda da yapiyo bazen aynisini, hani desem biberona alisti? O da degil... Biberonu icirince doydugunu biliyonda, meme sonrasi doydumu anlayamiyorum... Analik iste yiii cocugum yiii

Bütün kv ler böyle sikma canını bizimkide cocugu hirpalayarak seviyor canını acitmaya bayılıyor birşey olacak dediğimde 3 tane büyüttük diyor

Sonra diyolar kayinvalideyi niye sevmez gelinler?... 3 saat acikmiyomu ne guzel ya... 1,5 saatte basliyor acikmaya, 2 saati buldurana kadar akla karayi seciyorum ben, gerci gunduz uyumuyo hic benimki ondanmi acaba, gece yiyemediginin acisini gunduzmu cikariyo ikinmasi bitmiyo cocugun bi yandan uyurken azina geliyo yedigi aslinda cocuk uyuyacakda devamli bi sikintisi var. benim kiz icinde boynunun sag tarafi ile ilgili kireclenme zedelenme gibi bisey dedi doktor, krem verdi masaj ve hareket dedi. 1 ay sonra gecmezse fizik tedaviye yonlendirecegim dedi ama cok evhamlanmadim nedense... Bende senin gibi bi baska doktora gotursemmi acaba ben ince bi yastik kullaniyorum mecburen, devamli azina geliyo cocugun ictigi sut o yuzden kullaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…