2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hey...

nuna pepp bebek arabası ve nuna pipa oto koltuğu 800 tl buluyor..kafam çok karışık yaaa...
bi el atıverin bana...oto koltuğuda lazım bize bebek arabasıda
ucuz olanlar rahat olmayacak...
araba çok guzel bi model. ben alıcaktım ama
çift yönlü değil miydi, arkasının kumasını mı ince bulmustum
hatırlayamadım.

Bende sinir hastasi olucam elindeki eldiveni yiyor

Sarılık tan dolayi yaptırıyor san ancak bebekte bi sıkıntı görüyorsanız memesi felan normal se poşetle de vermediy sen sonda taktırma çok ağlıyor. .ben eşimi ikna edemedim ..hadi bişey varsa dedi durdu..inş poşet e yapar

Bebekte sıkıntı gör mu yor san .em mesi normal se yaptırma en azından sonda ile aldırma yazacaktım .saçma sapan T9 gibi yazmış duzeltmis

Bende sinir hastasi olucam elindeki eldiveni yiyor

Açlıktan sanıyordum ama değil yani napicaz peki.eldiveni de yiyor evet. Arti eldiven takmayin diyorlar serbest birakilmaliymis eller. Baş parmagini kesfederse bu sefer baş parmagini emcek ve bırakması zormuş diye duydum etraftan. Sen emzik veriyor musun peki

Cok sik degil, mumkun oldugu kadar vermeyeye calisiyorum emzik, bazen kendi almadigida oluyor. Eller konusu benimde kafami kurcaliyor, ama tirnagini bugun kessen yarin uzuyor, kisayken bile yuzu yirtiliyor eller hep yuzde, gozde. Elini tutuyorum parmaklariyla oynuyorum yuzume dokunduruyorum vs. Ama acik birakamiyorum.

Canım biz de idrar tahlili yaptiricaz3nasil aldılar idrari benim bebeğim kız
Canim ben kendim evde hallettim, esimde hastaneye goturdu hemen. Idrar torbasini taktim, mesanesinin ustune dogru bastirdim hemencecik yapti cisini. kiz bebeklere ayri torba veriyorlar, biraz daha zor olabilir senin alman ama yapabilirsin bence. Onemli olan idrari almadan once o bolgeyi duzgunce temizlemen ve ornegi hemen hastaneye ulastirmaniz

Günaydın kızlar bugün bebisim 12-5 arası uyudu hic uyanmadi ben sürekli baktım şaşırdım en fazla 3 saat uyurdu açıkmadı mi anlamadım uyandı öyle çok da emmedi siz 2 ayda boyle çok uyuyor diyorsunuz benim bebis bugün 38 günlük

hey...

nuna pepp bebek arabası ve nuna pipa oto koltuğu 800 tl buluyor..kafam çok karışık yaaa...
bi el atıverin bana...oto koltuğuda lazım bize bebek arabasıda
ucuz olanlar rahat olmayacak...
Çok sık kullanacaksan bence iyi bir şey al. Ben baya gezdim, manevralarına baktım. Tekerleklerinin bozulma durumunda servis durumları ne onlara baktım. Wollex New York premiuma karar verdim. Çok kişi bir araba alıp bir kaç ay sonra 1 tane daha alıyor sorunları nedeniyle. 3 yıldan fazla kullanacağın bir şey bu. Ben bu süreçte bir kaç defa araba alacak kadar zengin Değilim diyenlerdenim. 1 defada alabileceğinin en iyisini almak en iyisi. Çünkü iyinin sınırı yok. 6000 liraya bile var

İlk 2 ay 3 saatte bir beslemek gerekiyor uyusa bile uyandirip hemşireler tembih etmişti. Yoksa kan şekeri düşer dediler. Size bu konuda birsey demediler mi

İlk 2 ay 3 saatte bir beslemek gerekiyor uyusa bile uyandirip hemşireler tembih etmişti. Yoksa kan şekeri düşer dediler. Size bu konuda birsey demediler mi
Biliyorum söylediler ilk defa bu kadar çok uyudu dun gündüz ve aksam uyumadi yoruldu mu bilmiyorum uyandırmaya calistim emsin diye ama yok gözlerini açmadı 5 de kendi uyandı emdi oyle

Kızlar bebeğin 1.ay aşısınndan sonra banyo yaptırılıyor mu? Bugün aşı olduk yaptırsam bitşey olur mu?
bizim ebe birşey olmaz dedi. bende yıkadım. bişey de olmadı şükür. geçen haftaydı aşımız. ikinci ay aşıda 3 gün yıkama yok dedi.

ben uyandırıyorum. bizimki de zor uyanıyor ama biz pes etmiyoruz. uyandırıyoruz.. emerken uyursa hemen ya burun ya çene ya ayak dürtülüyor. bazen memeyi çekiyor gibi yapuyorum hemen emmeye devam ediyor.
ben hala iki saatte falan emziriyorum. kilo alımı iyi ama yinede öyle devam ediyorum. bazı günler kendi iki saat dolunca uyanıyor. şaşırıyorum. :)
bu arada bizde 39 günlüğüz bugün itibariyle.

Bizim de hastaneden çıkarken söylemişlerdi. Ama ben bebiş ne Zaman isterse o zaman emzirdim. Biz 00:30 da yatıyoruz. 04:30 da bazen uyanıyor bazen uyanmıyor. Sonra 7 gibi kalkıyor emiyor.

Böyle olmasına rağmen 2 aydan kısa sürede 2,5 kilodan fazla kilo aldı. Açken susmazlar kesin kalkarlar. :)

Ben 1 kere uyandırmak için çok uğraştım. Onda da 10 saat uyumuştu. Banyoya sokup uyandırdım

Uyusun cnm masallah..bnmki de cok uyumazdi dun baya uyudu ve aksam 10dan 2ye kadar uyudu,onu da benuyandirdim altini alayim karnini doyurayim diye.bizm icin de bi ilkti yani onemli olan arada degil daha duzenli olmasi bu uykularin

37 gunde 7,1 idi
37 gunlukken nezleydi kizim, kontorolu vardi doktor o ara sariligi 5-6 falandir demisti gozuyle. Belkide 7. Idi bilemeyiz. 37 gunlukken uzamis sarilik denilemez bence. Doktorda demisti 55gunden sonra kontrol etmek lazim. Daha erken canim uzamis demek icin. Gonlunu ferah tut. Ben daha yeni baktirdim kaninda 60-61 gunluktu bakildiginda 3du degeri hala sifirlanmamis dusun yani... bi daha baktirmam zaten. Cok ustune dussem belki bende idrarda bu tarz biseyle karsilasabilirdim belkide tahlil istemis olsalardi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…