2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Şiii sör küçükizlerden ayak el şeysi aldık yaptık... bekliyoz kalıbı çıkarcaz...eli dondu içinde bakakaldı

Gayet güzel ve yeterli .Tiny love gym i ni y maymun adası almıştım 2.kızıma çok pahalı ya gelmişti oynama di da doğru düzgün bende yarı fiyatına sattım .satmasaymisim iyiydi .şimdi yeniden alinacak

Ben hiç vermeme taraftarıydim yada ev de verelim dedim eşim getir goturle uğraşamam öğlen e kadar izin alabildim deyince taktırdı k .uyuyor du beni çıkardılar bas bas bağırdı yavrucuk bende ağladım .yalnız yine piş yaparken kakada yapmış yani ben evde zaten sadece pişi ni alamazdım .biz ilk ay her bezimız kakali ydi

çok geçmiş olsun .

0 13 kilo .90 uygun mudur sana ? Hangi ilcedesin
....
E fena fiyat değil ..şimdi bide kargo muştayımm yahu...ankaranın kıymetini bil
Muşşşşş yolu yokuuuşşşş
Kargo kaç tutarki ? Hesap edip kocişe sorsam...e ne peki markası minnoş rahat eder mi? Muştan izmire giderken

Yapma yaa off...üzüntü bizi yiyip biticek
Geçmiş olsun of bu veletler dertleri aşıları

Evenflo markası dayton Ohai dan Niagara ya gitmişilgimız var beybi ile
Kargo ile gider mi ki bi soranm bakam

Canım sen yine bir doktora görün be
Canım sarılık varsa sık emmesi gerekebilir. Bizim de ilk başlarda vardı sarılık. O zmnlar 2 saatte bir emziriyordum kesin.. Sen de ankaradasın glb. Hangi hastaneye götürüyorsun bebişi?
Canım evet azaldı ama var hala sarılık inşallah geçer evet canım ankaradayim ben doğumu memorialda yaptım doğumdan sonra da oraya gittim çok iyi doktorlar hastane ama çok pahalı geldi şuan doktor arıyorum ama bulamadım henüz sen canım nereye gidiyorsun

dayanmadım cepten girdim.
Ödesin bizim haşmetli
Oğluşa tosun paşa diyor ..sinir oldum herkeş öle diğiii
Kumru paşa o izmirin simgesi

Bende vakti zamanında batman daydim.dayton dan batman a geçmek 3.dünya ülkesine gitmek gibi attan inip esere binmek gibi oldu ama napa can işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…