- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.821
ilk aldıgımda ilgisini çekmedi. bugun altını orda actım baya durdu halıda. oyuncaklara bakıp bakıp güldü zilli .
http://www.e-bebek.com/baby-toys-sevimli-zurafa-oyun-halisi_BYT-JJ8824
bunu aldım müzikli. fiyatı yuksek olanlar beşik boyunda resmen. halının ortasına serıp oynatıcaksın
Şiii sör küçükizlerden ayak el şeysi aldık yaptık...bu sefer beşiğe koymadım. agzına emzık verdım, youtubeden de elektrık süpürgesı sesı actım. öyle tavana bakıyor agzını yediğimin şekeri
çok zekaalı kız canııım, anasına cekmıs
Bu minoşlar fena ya fenaŞiii sör küçükizlerden ayak el şeysi aldık yaptık...bekliyoz kalıbı çıkarcaz...eli dondu içinde bakakaldı
Vıy ben angarada deilimBu arada ankarada oturup ana Kucağı oto koltuğuna ihtiyaci plan varsa bende 2 tane var ve usa dan geldi çok az kullanıldı .uygun fiyata verebilirimEki Görüntüle 1791415
yerım onun minnoş elınıŞiii sör küçükizlerden ayak el şeysi aldık yaptık...bekliyoz kalıbı çıkarcaz...eli dondu içinde bakakaldı
0 13 kilo .90 uygun mudur sana ? Hangi ilcedesinKaç kilo arası? Ne kadara vermeyi düşünüonbana lazım
Ben hiç vermeme taraftarıydim yada ev de verelim dedim eşim getir goturle uğraşamam öğlen e kadar izin alabildim deyince taktırdı k .uyuyor du beni çıkardılar bas bas bağırdı yavrucuk bende ağladım .yalnız yine piş yaparken kakada yapmış yani ben evde zaten sadece pişi ni alamazdım .biz ilk ay her bezimız kakali ydiuzak mıydınız hastaneye? keşke evde yaptırıp yetıstırseydınız. ya da en yakın yere verseydınız.
bız kakayı öyle yaptık.
yerım onu ben sonda takılırken canı nasıl yanmıstır. ben korkudan narkozdan sonra taktırmıstım.
Sağlık olsun .ben de angaraya alışmış deilim .hele ki istanbul Beşiktaş tan sonraVıy ben angarada deilim
Güzelmiş Güle güle kullanın bende bakam bakim uygun fiyata bende alan 11 inde 2 aylık olcez gariiaynısı bende
Ortadaki yüzüne gelince bezden kuşu bağladım..sör o yandaki çıtçıt ne? Borunun girdiği yerdeki...atıveriyo bazen
çok geçmiş olsun .Ben hiç vermeme taraftarıydim yada ev de verelim dedim eşim getir goturle uğraşamam öğlen e kadar izin alabildim deyince taktırdı k .uyuyor du beni çıkardılar bas bas bağırdı yavrucuk bende ağladım .yalnız yine piş yaparken kakada yapmış yani ben evde zaten sadece pişi ni alamazdım .biz ilk ay her bezimız kakali ydi
0 13 kilo .90 uygun mudur sana ? Hangi ilcedesin
Sağol .banada doğumda takmış lar .elimde 2 tane damar yolu .belde bi sinyali serum alttan sonda takmış lar di .epey yy hortum lu y dum.3 çocuk epey zor olduçok geçmiş olsun .
Yapma yaa off...üzüntü bizi yiyip biticekBen hiç vermeme taraftarıydim yada ev de verelim dedim eşim getir goturle uğraşamam öğlen e kadar izin alabildim deyince taktırdı k .uyuyor du beni çıkardılar bas bas bağırdı yavrucuk bende ağladım .yalnız yine piş yaparken kakada yapmış yani ben evde zaten sadece pişi ni alamazdım .biz ilk ay her bezimız kakali ydi
Evenflo markası dayton Ohai dan Niagara ya gitmişilgimız var beybi ile....
E fena fiyat değil ..şimdi bide kargomuştayımm yahu...ankaranın kıymetini bil
Muşşşşş yolu yokuuuşşşş
Kargo kaç tutarki ? Hesap edip kocişe sorsam...e ne peki markası minnoş rahat eder mi? Muştan izmire giderken
Canım sen yine bir doktora görün beNormal dogum yapan arkadaslara sorayim,benim uc dikisim vardi ortadakidusmus ama ustteki ve alttaki duruyor. Acima yapmiyor zorlarsam anca ama ustteki dikisin etrafinda bosluk var..yani et simsiki sarmalamamis..o dikis dusse o kisimkaynar mi acaba kafama takildi cok..oyle kontrol de etmiyordum duzenli..sanki dikis dusunce orasi acik kalcakmis gbi bi his olustu..
Canım evet azaldı ama var hala sarılık inşallah geçer evet canım ankaradayim ben doğumu memorialda yaptım doğumdan sonra da oraya gittim çok iyi doktorlar hastane ama çok pahalı geldi şuan doktor arıyorum ama bulamadım henüz sen canım nereye gidiyorsunCanım sarılık varsa sık emmesi gerekebilir. Bizim de ilk başlarda vardı sarılık. O zmnlar 2 saatte bir emziriyordum kesin.. Sen de ankaradasın glb. Hangi hastaneye götürüyorsun bebişi?
Bende vakti zamanında batman daydim.dayton dan batman a geçmek 3.dünya ülkesine gitmek gibi attan inip esere binmek gibi oldu ama napa can işte....
E fena fiyat değil ..şimdi bide kargomuştayımm yahu...ankaranın kıymetini bil
Muşşşşş yolu yokuuuşşşş
Kargo kaç tutarki ? Hesap edip kocişe sorsam...e ne peki markası minnoş rahat eder mi? Muştan izmire giderken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?