2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Elini emme benim minnoşta da var üç dört gündür açlıktan sanıyodum ben de
Yalancı Meme hiç vermedim ama elini şapır şapır götürüyo minnoş :)

Bu parmak ,el emme nedir yaa şap sup sapir şupur cuk cuk aç değildir herhalde. .elini emiyor ordan gözüne sokuyor Kaşi Kaşi

Canım çok geçmis olsun ya..nasıl minnos?takip edemedim.insallah hc bir sıkint cıkmaz..

Canım sarılık varsa sık emmesi gerekebilir. Bizim de ilk başlarda vardı sarılık. O zmnlar 2 saatte bir emziriyordum kesin.. Sen de ankaradasın glb. Hangi hastaneye götürüyorsun bebişi?

Bebislerinizin aglamasindan ne istediğini anlayabiliyormusunuz bugün garip ağlama kızma arası birşey yapıyor bizim minik ac mi gaz mi uyku mu hepsini denedim ama sonuç yok
gaz sancısı, açlık, can sıkıntısını anlıyorum :=)
gaz sancısı genelde uykuda yakalıyor ve basıyor çığlığı.
açlıkta da baya gıcık aglıyor, aşırı açsa kımse susturamıyor.
canı sıkıldıgında yalancı aglıyor, anlıyorsun yani yalandan agladını

Bu arada ankarada oturup ana Kucağı oto koltuğuna ihtiyaci plan varsa bende 2 tane var ve usa dan geldi çok az kullanıldı .uygun fiyata verebilirim

Sagol canim yarin belli olcak, insallah bisey cikmaz. Dualarinizi bekliyorum.
Bence ona kaka dan bulaştı. Ben o poşetler den takar len önce sildim Batı konla sonra yıkadım su ile sora taktım .ona rağmen benim Afacan hepsine hem piş hem kaka yaptı. Sonunda da sonda ile aldı Dr. Ins bişey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…