- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.801
belkı canı sıkılıyordurBebislerinizin aglamasindan ne istediğini anlayabiliyormusunuz bugün garip ağlama kızma arası birşey yapıyor bizim minik ac mi gaz mi uyku mu hepsini denedim ama sonuç yok
Elini emme benim minnoşta da var üç dört gündür açlıktan sanıyodum ben deselamlar, kadınlar günümüz kutlu olsun
el emme mevzusu açılmış, çok normal bunlar açlıktan falan degıl
bu aylarda başlıyorlar emmeye
kiminde kalıcı oluyor, kiminde geçici.. aynen bende baş parmagını emmesınden korkuyorum.
yumruk yapıp emıyor ama bazen parmaklarını denıyor, sonra mıdesı bulanır..daha sonra gözlerini ovuşurmaya başlıyor, ardı arkası bir türlü kesilmiyor. parmakları bazen gözüne gelıyor, içine gircek diye korkuyorum
allah korusun. valla nasıl olacak bu iş bılmıyorum
gözetım altında ellerını açıyorum artık
kapatınca hemen nemlenıp koku yapıyor arası pamuklandıgı için.
çok fazla gözlerini ovusturuyor benımkı
Canım çok geçmis olsun ya..nasıl minnos?takip edemedim.insallah hc bir sıkint cıkmaz..Idrar kulturunde ureme cikmis simdide, tekrar edicez yarinki sonucu gore antibiyotik baslanacak, ya evde yada hastaneye yatis yapilcakmis. Insallah yanlislik olmustur enfeksiyon yoktur.
Uzamis sarilik bazen baska seylerin habercisi olabiyormus, bak benimkinde idrar yolu enfeksiyonu var gibi. Bizim bebegin kilo alimida dusuktu zaten, bide cok huzursuzdu. Belkide bu yuzdendir oyle bisey varsada insallah cabucak toparlar.
Canım sarılık varsa sık emmesi gerekebilir. Bizim de ilk başlarda vardı sarılık. O zmnlar 2 saatte bir emziriyordum kesin.. Sen de ankaradasın glb. Hangi hastaneye götürüyorsun bebişi?Canım kilo alimi doktor iyi dedi 1 aylık asıya gittigimizde 1150 gr almıştı bizde biraz sarılık var hala azaldı ama doktor 2 aya geçer dedi gece uyandırmaya çalıştım korktum ama yok uyanmadi paşam ne zaman isterse o zaman uyandı 10 saat uyuyan bebeği de tebrik ediyorum gerçekten maşallah
Sagol canim yarin belli olcak, insallah bisey cikmaz. Dualarinizi bekliyorum.Canım çok geçmis olsun ya..nasıl minnos?takip edemedim.insallah hc bir sıkint cıkmaz..
Idrar i poşetle veremeyince uzamiss sarılık için na let Dr illaki sonda ile aldiayy nasıl canı yanmıstır onun. sondaya ne gerek vardı ?
mesela biz kaka tahlılı yaptırmıstık, yarım saat içinde ulastırılması gerekıyormus.
bunun ki de öyle mi?
yaptıktan ne kadar süre içinde verılmesı gerekıyormus?Idrar i poşetle veremeyince uzamiss sarılık için na let Dr illaki sonda ile aldi
yalancı meme emse bıle atıp dırekt elını emmeye baslıyorElini emme benim minnoşta da var üç dört gündür açlıktan sanıyodum ben de
Yalancı Meme hiç vermedim ama elini şapır şapır götürüyo minnoş :)
gaz sancısı, açlık, can sıkıntısını anlıyorum :=)Bebislerinizin aglamasindan ne istediğini anlayabiliyormusunuz bugün garip ağlama kızma arası birşey yapıyor bizim minik ac mi gaz mi uyku mu hepsini denedim ama sonuç yok
aynenBu parmak ,el emme nedir yaa şap sup sapir şupur cuk cuk aç değildir herhalde. .elini emiyor ordan gözüne sokuyor Kaşi Kaşi
Hangisi nden aldın .bugün farkettim ki ana kucağında asılı oyuncağı na bakıyor .zamanı gelmiş demekoyun halısına alıştı.. altını orada açıyorum
ilk aldıgımda ilgisini çekmedi. bugun altını orda actım baya durdu halıda. oyuncaklara bakıp bakıp güldü zilli .Hangisi nden aldın .bugün farkettim ki ana kucağında asılı oyuncağı na bakıyor .zamanı gelmiş demek
Bence ona kaka dan bulaştı. Ben o poşetler den takar len önce sildim Batı konla sonra yıkadım su ile sora taktım .ona rağmen benim Afacan hepsine hem piş hem kaka yaptı. Sonunda da sonda ile aldı Dr. Ins bişey yokturSagol canim yarin belli olcak, insallah bisey cikmaz. Dualarinizi bekliyorum.
Yarım saatyaptıktan ne kadar süre içinde verılmesı gerekıyormus?
Kaç kilo arası? Ne kadara vermeyi düşünüonBu arada ankarada oturup ana Kucağı oto koltuğuna ihtiyaci plan varsa bende 2 tane var ve usa dan geldi çok az kullanıldı .uygun fiyata verebilirimEki Görüntüle 1791415
uzak mıydınız hastaneye? keşke evde yaptırıp yetıstırseydınız. ya da en yakın yere verseydınız.Yarım saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?