2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dogru diyorsun şimdi yani 3 saat boyunca ne kadar isterse tek göğüs sonra diğer gogus mu yapiyorsun. Bu surekli memede kalma durumları ne zaman gecer acaba 7. Ay bittiğinde ise baslicam

Bende hem biberon hem meme veriyorum. Aliyo valla. Gerci dunden beri biberona bi soguk yaklasiyo diliylen oynuyo falan. Iki memeyi birden mi veriyosun bir ogununde?
evet canım..yoksa arsızlık yapıp ağlıyo..biberonla içmeyip te ağzında gevelemek bizde de oluyor,o zaman tok olduğunu düşünüyorum.ama memeye saldırıyor..

Dogru diyorsun şimdi yani 3 saat boyunca ne kadar isterse tek göğüs sonra diğer gogus mu yapiyorsun. Bu surekli memede kalma durumları ne zaman gecer acaba 7. Ay bittiğinde ise baslicam

Evet uc saat icin ayni gogus.. Ama bazen kendi az buluyor sutu yani son sut az geldiginde digerine gecirtiyor beni.. Yine ona gore ayarliyorum elimden geldigince.Allah yardimcin olsun ama o zamana daha duzene girer bence,du bakalim zaman gectikce gorursun bebeginin istegi nasil sekilleniyor

Bende aynen böyle bi gece uyuyor o kdr napcaz boyle
Bilmiyorum yaaa her yeni güne bi umutla başlıyorum belki bugün uyur diye ama yok.. Ne zamana kadar böyle devam edecek bilemiyorum. Bebeği güzel uyuyan anneler varsa aramızda tavsiye istiyorum lütfen...

Bilmiyorum yaaa her yeni güne bi umutla başlıyorum belki bugün uyur diye ama yok.. Ne zamana kadar böyle devam edecek bilemiyorum. Bebeği güzel uyuyan anneler varsa aramızda tavsiye istiyorum lütfen...

Hic mi uyumuyor gunduz cnm? Yoksa yarim saate bir falan mi..gece nasil peki? Hergunu ayni degil biliyorum da genel anlamda iste bizimkisi..

Lütfen yardımcı olabilir misiniz? Galiba hiç sütüm yok. Bebeğim 33 günlük şu ana kadar makine ile en çok 50cc sağdım emzirdikten sonra ve önce. Bebeğim emiyor bazen bir saat sürüyor, ben de sonuna kadar bekliyorum. Ağlamadığı için doydu diye düşündüm. Mama takviyesi de veriyorum bu arada. 2 gündür Humana stil içiyorum, etkisini ne Zaman gösterecek bilmiyorum. Örneğin bu akşam 1 saat emzirdim acaba doyduğu diye mama vermek istedim. Üstüne 60 cc mama içti. Yarım saat sonra yine meme istedi ama bu kez 5er dakka sonra sinirlendi almadı ağladı. Sıkıyorum mememden damla halinde uçta birikme oluyor. Sütüm tamamen gidiyor ve ben çok üzülüyorum. Direniyorum ama başaramıyorum. Öneriniz var mı?

Bol su iç sıvı tüket
Arz talep meselesi bu
Doktor önermedikçe mama verme
Emzir sık sık ki sütün çoğalsın
Bi de plumlu düşün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…