- 30 Ocak 2014
- 726
- 1.324
- 43
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.961
Dogru diyorsun şimdi yani 3 saat boyunca ne kadar isterse tek göğüs sonra diğer gogus mu yapiyorsun. Bu surekli memede kalma durumları ne zaman gecer acaba 7. Ay bittiğinde ise baslicamBen de bi ondan bi ondan veriyordum,buyume atagi denen evreye girmisti boyle dedi hatta ebeydi diyen.oyle son sut on sut daha cok karisir gaz cok yapar dedi,ben de mumkun oldugunca o sekil vermeye devam ediyorum . Evet onceki gun kontrole gittik doktor uc saate emzir dedi ama imkansiz bende de..her saat emmek istiyor hatta bazen saatte iki kez uc kez..ben de veriyorum demek ki ihtiyaci var bebegimin.sadece beslenmek icin gelmiyorlsr ki gogse sonucta,anneye duyulan ihtiyac da soz konusu
evet canım..yoksa arsızlık yapıp ağlıyo..biberonla içmeyip te ağzında gevelemek bizde de oluyor,o zaman tok olduğunu düşünüyorum.ama memeye saldırıyor..Bende hem biberon hem meme veriyorum. Aliyo valla. Gerci dunden beri biberona bi soguk yaklasiyo diliylen oynuyo falan. Iki memeyi birden mi veriyosun bir ogununde?
Dogru diyorsun şimdi yani 3 saat boyunca ne kadar isterse tek göğüs sonra diğer gogus mu yapiyorsun. Bu surekli memede kalma durumları ne zaman gecer acaba 7. Ay bittiğinde ise baslicam
Bilmiyorum yaaa her yeni güne bi umutla başlıyorum belki bugün uyur diye ama yok.. Ne zamana kadar böyle devam edecek bilemiyorum. Bebeği güzel uyuyan anneler varsa aramızda tavsiye istiyorum lütfen...Bende aynen böyle bi gece uyuyor o kdr napcaz boyle
İnşallah canım evet çok benziyolarGecmis olsun insallah yapar hemen,kiyaamam.. Bu arada demistin benimki senin bebeye benziyo diye..cidden ikizi sanki cok sasirdm
Kötü içerik bildir demek.Kendine iyi bak mı
Incır ye incir .kurutulmuş inciden 3 5 tane ye bak nasıl yapıyorKızlar oğlum 4 gundr kakasını yapmyo aşırı derecede huysuz aglaya aglaya mahvoldu karnina masaj yaptm poposuna zeytinyağı surdum bi çay kaşığı icirdm yok hiç bi faydası yapamadı napsblrm baska
Bilmiyorum yaaa her yeni güne bi umutla başlıyorum belki bugün uyur diye ama yok.. Ne zamana kadar böyle devam edecek bilemiyorum. Bebeği güzel uyuyan anneler varsa aramızda tavsiye istiyorum lütfen...
Hemşomm...kan bi yerden çekiyor heralda :)Kizzz bende corumluyum:)) Ha yozgat Ha Çorum farketmez:)
Maşallah canımEki Görüntüle 1792102 Baksana dayanamadim attim :)benzer poz bulmaya calistim bi de haha
Bol su iç sıvı tüketLütfen yardımcı olabilir misiniz? Galiba hiç sütüm yok. Bebeğim 33 günlük şu ana kadar makine ile en çok 50cc sağdım emzirdikten sonra ve önce. Bebeğim emiyor bazen bir saat sürüyor, ben de sonuna kadar bekliyorum. Ağlamadığı için doydu diye düşündüm. Mama takviyesi de veriyorum bu arada. 2 gündür Humana stil içiyorum, etkisini ne Zaman gösterecek bilmiyorum. Örneğin bu akşam 1 saat emzirdim acaba doyduğu diye mama vermek istedim. Üstüne 60 cc mama içti. Yarım saat sonra yine meme istedi ama bu kez 5er dakka sonra sinirlendi almadı ağladı. Sıkıyorum mememden damla halinde uçta birikme oluyor. Sütüm tamamen gidiyor ve ben çok üzülüyorum. Direniyorum ama başaramıyorum. Öneriniz var mı?
3, 4 hafta önecsine kadar butun sayfaları okuyordum yazmasam bile. Bir ara bi kacırdım simdi cok fazla geri kaldım diye pek girmiyorum
Ben de orda yoku m3, 4 hafta önecsine kadar butun sayfaları okuyordum yazmasam bile. Bir ara bi kacırdım simdi cok fazla geri kaldım diye pek girmiyorum
Facebooktaki gruptayız sanırım bircogugumız :) orayı takip etmesi daha kolay geliyor
Ooyyy kac zamandır bakmıyordum buralara şimdi gördüm. Nasıl tatlı yakışıklı bişey bu.. Allah bagışlasın canım :)Eki Görüntüle 1792102 Baksana dayanamadim attim :)benzer poz bulmaya calistim bi de haha
Bekleriz valla :)Ben de orda yoku m
Üye olsam o sayfaya iyi olacak sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?