- 12 Ocak 2013
- 451
- 1.460
- 313
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #76.981
Bilmiyorum yaaa her yeni güne bi umutla başlıyorum belki bugün uyur diye ama yok.. Ne zamana kadar böyle devam edecek bilemiyorum. Bebeği güzel uyuyan anneler varsa aramızda tavsiye istiyorum lütfen...
@cimcim16 @sevcan_selis @nehirada @ozoroski @LadyDrn @thebeauty @Prmozgepitipitikare @chack @amorfati_ @kokos_mba doğurup doğurup kaçtınızz
Canim malasef bugunde ureme cikmis idrarinda, son bi sans verip bgn yeni ornek aldim. Posetle degilde bu sefer havada idraririni yakaladim. Yine ureme cikarsa tedaviye baslayacaklar. El kadar bebege damardan 2 tane antibiyotik verecekler 10 gun boyunca. Insallah hersey iyiye gider. Allah herkesin yardimcisi olsun, caresiz dert vermesin, yavrularimizi korusun.Limonluzencefil canim ne oldu bugunku sonucunuz? Insallah bir sey cikmamistir
Canim malasef bugunde ureme cikmis idrarinda, son bi sans verip bgn yeni ornek aldim. Posetle degilde bu sefer havada idraririni yakaladim. Yine ureme cikarsa tedaviye baslayacaklar. El kadar bebege damardan 2 tane antibiyotik verecekler 10 gun boyunca. Insallah hersey iyiye gider. Allah herkesin yardimcisi olsun, caresiz dert vermesin, yavrularimizi korusun.
Yaptı çok sukur yiyorm her günIncır ye incir .kurutulmuş inciden 3 5 tane ye bak nasıl yapıyor
Yok artkEki Görüntüle 1792102 Baksana dayanamadim attim :)benzer poz bulmaya calistim bi de haha
DereotuLütfen yardımcı olabilir misiniz? Galiba hiç sütüm yok. Bebeğim 33 günlük şu ana kadar makine ile en çok 50cc sağdım emzirdikten sonra ve önce. Bebeğim emiyor bazen bir saat sürüyor, ben de sonuna kadar bekliyorum. Ağlamadığı için doydu diye düşündüm. Mama takviyesi de veriyorum bu arada. 2 gündür Humana stil içiyorum, etkisini ne Zaman gösterecek bilmiyorum. Örneğin bu akşam 1 saat emzirdim acaba doyduğu diye mama vermek istedim. Üstüne 60 cc mama içti. Yarım saat sonra yine meme istedi ama bu kez 5er dakka sonra sinirlendi almadı ağladı. Sıkıyorum mememden damla halinde uçta birikme oluyor. Sütüm tamamen gidiyor ve ben çok üzülüyorum. Direniyorum ama başaramıyorum. Öneriniz var mı?
Çok geçmiş olsun, Allah en acilinden şifasını versin miniğininCanim malasef bugunde ureme cikmis idrarinda, son bi sans verip bgn yeni ornek aldim. Posetle degilde bu sefer havada idraririni yakaladim. Yine ureme cikarsa tedaviye baslayacaklar. El kadar bebege damardan 2 tane antibiyotik verecekler 10 gun boyunca. Insallah hersey iyiye gider. Allah herkesin yardimcisi olsun, caresiz dert vermesin, yavrularimizi korusun.
Kıb ne
sıcak suda 3-4 dk da hazır oluyorGece biberonla nasil veriyorsun kalkıp ısıtmak falan zaman alıyor zaten minik agliyor fırsat bulamıyorum mecbur emziriyorum sagdiklarimi gündüz verebiliyorum ancak
eskisi kadar fazla kalmıyor artık.Kizlar ya 2 aylik bebitolariniz ne kadar sure ile memede kaliyor? Biberonla kac cc iciyorlar?
diliyle oynuyorsa aç degıldır :=)Bende hem biberon hem meme veriyorum. Aliyo valla. Gerci dunden beri biberona bi soguk yaklasiyo diliylen oynuyo falan. Iki memeyi birden mi veriyosun bir ogununde?
Eki Görüntüle 1792102 Baksana dayanamadim attim :)benzer poz bulmaya calistim bi de haha
Nasil gidiyo cqnim siktiginda geliyosa bence sut var demektir bilmiyorum ama ben oyle dusunuyorum humana yada gelince bana 3 5 saate etki ediyoLütfen yardımcı olabilir misiniz? Galiba hiç sütüm yok. Bebeğim 33 günlük şu ana kadar makine ile en çok 50cc sağdım emzirdikten sonra ve önce. Bebeğim emiyor bazen bir saat sürüyor, ben de sonuna kadar bekliyorum. Ağlamadığı için doydu diye düşündüm. Mama takviyesi de veriyorum bu arada. 2 gündür Humana stil içiyorum, etkisini ne Zaman gösterecek bilmiyorum. Örneğin bu akşam 1 saat emzirdim acaba doyduğu diye mama vermek istedim. Üstüne 60 cc mama içti. Yarım saat sonra yine meme istedi ama bu kez 5er dakka sonra sinirlendi almadı ağladı. Sıkıyorum mememden damla halinde uçta birikme oluyor. Sütüm tamamen gidiyor ve ben çok üzülüyorum. Direniyorum ama başaramıyorum. Öneriniz var mı?
Limon moralini yüksek tut..bende anlayamadım bir türlü net değil galiba hiçbirşey...Canim malasef bugunde ureme cikmis idrarinda, son bi sans verip bgn yeni ornek aldim. Posetle degilde bu sefer havada idraririni yakaladim. Yine ureme cikarsa tedaviye baslayacaklar. El kadar bebege damardan 2 tane antibiyotik verecekler 10 gun boyunca. Insallah hersey iyiye gider. Allah herkesin yardimcisi olsun, caresiz dert vermesin, yavrularimizi korusun.
Yok artkbenm oğlanın ne işi var kız sende
ben bunu yirim ya yiiiiiiriiiiiimmmmmmm
Ülen kinder ülen kinder
Yok artkbenm oğlanın ne işi var kız sende
Geçmiş olsun canım...Allah iyilik versin inşallah...Canim malasef bugunde ureme cikmis idrarinda, son bi sans verip bgn yeni ornek aldim. Posetle degilde bu sefer havada idraririni yakaladim. Yine ureme cikarsa tedaviye baslayacaklar. El kadar bebege damardan 2 tane antibiyotik verecekler 10 gun boyunca. Insallah hersey iyiye gider. Allah herkesin yardimcisi olsun, caresiz dert vermesin, yavrularimizi korusun.
29.ocakta canım sen :) buyuyuncede benzicrkler mi acabaEsime de gosterdm cok sasirdi benzerliklerine senne zaman dogum yapmistin
29.ocakta canım sen :) buyuyuncede benzicrkler mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?