2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bilmiyorum yaaa her yeni güne bi umutla başlıyorum belki bugün uyur diye ama yok.. Ne zamana kadar böyle devam edecek bilemiyorum. Bebeği güzel uyuyan anneler varsa aramızda tavsiye istiyorum lütfen...

Sevgili Şeyda, Öncelikle bebeğini emziriyorsan sakin bir ortamda, göz teması kurup, hoşlanırsa elini tutarak, onu rahatlatarak emzir, bu sayede kendini güvende hissedip çözülecektir, böylelikle uykuya dalması daha kolay olabilir. Bebeği sallamak, pışpışlamak, gezdirmek veya kucakta uyutmaya çalışmak bazen her bebekte işe yaramayabilir, her Bebek zor uyur diye koşullanmışız bir kere, ama belki de senin bebeğin yatağa ya da beşiğine koyup yanında sakin sakin bir ninni söyleyerek uyuyacak, annesini hiç yormayacak bir bebektir, bir de böyle yöntemleri dene, zor olanı değil de kolay olanı yani. Ben bebeğimi son 1 haftadır birçok kez ninni ile sakinleştirdim, sesimi tanıyor ve bana güvendiği için rahatlıyor kızım. Denemeni tavsiye ederim, yalnız sevgi ile, kendi kendini gerip strese sokmadan yap derim bu dediğimi, zira bizim huzursuzluğumuz da yansıyor o el kadar bebişlere. Kendine güven, sen onun için en iyisini yapacak kişisin, annesisin, o da sana güvenecek en nihayetinde.

Selam Lolla, aslında kaçmadım, arada gelip mesajları okuyorum ama elbette her bebekte olduğu gibi benim kızımda da kendine özgü sorunlar ve zorluklar yaşanıyor, enerjimin çoğunu bebeğime aktarıyorum doğal olarak. Ben anne sütünü bir düzene koymaya uğraşıyorum ağırlıklı olarak, sütüm sürekli akıyor, bir memeyi emzirirken diğeri kasıklarıma kadar ıslatıyor ortalığı, göğüs kalkanı koyuyorum ziyan olmasın diye, bu sefer de benim zilli tekme ile yıkıyor ortalığı, yine gidiyor sütümüz boşa , eskisi kadar sık sağamıyorum da, çünkü sabah akıp giden, yatak yorgan ıslatan, emzirirken sele giden süt bir noktadan sonra az gelmeye başlıyor ve benim minnoş yıkıyor ortalığı. Genellikle akşam saati mama vermem gerekiyor. Sonra yine hiç olmadık bir anda memeden akmaya başlıyor filan. Böyle düzensiz bir süt durumumuz var, şimdilik ilk hedefim şu süt işini yoluna koymak...

Senin Nasıl gidiyor peki, emme, uyuma, iştah ve kaka& gaz durumlarınız Nasıl?

Limonluzencefil canim ne oldu bugunku sonucunuz? Insallah bir sey cikmamistir
Canim malasef bugunde ureme cikmis idrarinda, son bi sans verip bgn yeni ornek aldim. Posetle degilde bu sefer havada idraririni yakaladim. Yine ureme cikarsa tedaviye baslayacaklar. El kadar bebege damardan 2 tane antibiyotik verecekler 10 gun boyunca. Insallah hersey iyiye gider. Allah herkesin yardimcisi olsun, caresiz dert vermesin, yavrularimizi korusun.

Allah yardimcisi olsun kuzucugun,aminn ..hayirlisiyla eger varsa da atlatir insallah hemen,varsa da soyle dusun bak testler sayesinde ortaya cikti.kiyamam bebeklerimiz iyi olsun hep ins..sen de uzulmemeye calis :/

Dereotu
Isirgan çayi
Hosaf
Lactamil
Humana ve
Milulanin rezene cayi
Bir gun icjnde hepsinden ye iç, üc gun icinde gahmin eemeyecegin kadar sutun gelirAllah' in izniyle.

Insa

Çok geçmiş olsun, Allah en acilinden şifasını versin miniğinin

Nasil gidiyo cqnim siktiginda geliyosa bence sut var demektir bilmiyorum ama ben oyle dusunuyorum humana yada gelince bana 3 5 saate etki ediyo

Limon moralini yüksek tut..bende anlayamadım bir türlü net değil galiba hiçbirşey...
Allah acil şifalar versin ...
Öpüyorun çok

Geçmiş olsun canım...Allah iyilik versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…