2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

karnım aç...
Bi tabağa 2 zeytin 1 peynir 1 cay koyup gelin beeee biriniz ....

Ehhhh...yeatiiii.beaaa.....
Açım açççç aaaççççç açççç
Portakal suyu sıkılsın...
Ağalarrrrr ağalarrrrrrr

Allah sifa versin kuzucuguna. Insallah bebeginde sende cabucak iyilesirsiniz ...

Tahtalara vurayım güzel gidyo minnoşla yeni hayatım iştahı iyi sadece emziriyorum kaka gaz durumları da iyi
Gax için damla verdi doktor kullanıyorum.öyle çok sancı çekmiyo
2 kilo aldı dpğduğundan beri.mutlu,huzurlu bir bebek şimdilik :)

Kızlar oğlum 4 gundr kakasını yapmyo aşırı derecede huysuz aglaya aglaya mahvoldu karnina masaj yaptm poposuna zeytinyağı surdum bi çay kaşığı icirdm yok hiç bi faydası yapamadı napsblrm baska

Eğer bebeğiniz sadece anne sütüyle besleniyorsa ve yaptığı kaka yumuşak kıvamlı ise 7 güne kadar kaka yapmamasında bir sakınca olmuyor. İlk oğlumun 6 güne kadar kaka yapmadığı oluyordu, ilk başlarda çok telaşlandım ama araştırınca ve çocuk doktorumuza danışınca bunun sağlıksal bir sorun olmadığını öğrendim. Yaklaşık 2-3 ay sürdü bu şekilde sonrasında her gün yapmaya başladı. Ama en doğrusu doktorunuza danışmak.

Akşam yaptı canim blyrm normal oldgunu ama çok sknti çekiyordu ondan dolayı bu kadar telaslandm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…