- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #77.041
portakal suyu pişik yapışıyormus. uzun süredir içmiyorum
Gulmesini dort gozle bekliyorum canim pek guldugunu soyleyemem ama herseye deger bin sukur AllahimaAmabi gülmesi de değiyo buna di mi :)
Ablam ikinci bebegine hamile oldugunu aynen Boyle bir ruyayla öğrenmişti :) o da senin gibi uyandiginda oh ruyaymis yorumunu yapmisti :)Kızlar rüyamda hamile olduğumu öğreniyordum... hala etkisindeyim..bebeğim minicik sezeryanlıyım ben napcam diye ağlıyodum.
Ohh rüyaymış demek güzelmiş
Benim kız da o kadar uyuyor atomcumUyku deyince bizim kiza sorcan. Dun 20 saat uyudu surrrr 20 saatuyutmuyosun agliyo bu sefer ben boyle cocuk gormedim bi sakincasi yokmus, nazarim degmesin insallah
Masallah bebeklerimize. Allah uykusuz bebelerede uyku nasip etsin...Benim kız da o kadar uyuyor atomcum
Ankaradayim canım senAyy cok tatliiYeriz biz o tatlilari demissin ya karsilasirlar aa ikizi diye,baya uzaktayiz biz ya siz nerde oturuyosunz
Benimde oluyordu 40 gün içinde bitti derken kanama yada lekelenme şeklinde geliyordu 39. Gün tamamen bitmiştiKızlar kanamam 24 . Gün bitmişti
Dün bikaç kex lekelenme gibi oldu adet oluvam sandım ama arkası gelmedi normaldir değil mi ?
Oluyor oluyor endişe etme..kokuda oluyor..içimizin.temizlenmesi ne garip ...Kızlar kanamam 24 . Gün bitmişti
Dün bikaç kex lekelenme gibi oldu adet oluvam sandım ama arkası gelmedi normaldir değil mi ?
HollandaAnkaradayim canım sen
UzakmisHollanda
Bnim 42. Gün hala oluyo akıntı şeklinde bi kaç gün hiç gelmedigi oldu ama sonra tekrar geldiKızlar kanamam 24 . Gün bitmişti
Kaç gunluksunuz canım?Gulmesini dort gozle bekliyorum canim pek guldugunu soyleyemem ama herseye deger bin sukur Allahima
maşallah şekere. ben fitilden korkuyorumGeldik canim, evden cikarken agliyodu uyutmadin beni diye, bizim bebek aksine arabada da uyumuyo, asi vurulurken cok az agladi. Dudaklari pek buzmedieve geldim karnini doyurdum misil misil uyuyo simdi pek etkilenmis gozukmuyo acikcasi, yarim fitil tik dedi hemsire oyle yaptim, gece yatmadanda bi yarim verirsin dedi. Pek mutlu uyuyo insallah huzursuzlanmaz insallah cikmaz atesi 5500 kilo olmus minnos 57cm. Pek mutlu oldum ufak dogdu ya... Bide kusuyo korkuyorum hep kilo alamicak diye, dedim cok uyuyo bu kiz... Aile hekimimiz 10 yil yendidoganda calismis bi kadin. Sakin elleme uyuyan cocuga istedigi kadar uyusun korkmana gerek yok dedi. Rota yaptiricanmi pembito?
maşallah nazar değmesin. sonucta sarılık vs yokUyku deyince bizim kiza sorcan. Dun 20 saat uyudu surrrr 20 saatuyutmuyosun agliyo bu sefer ben boyle cocuk gormedim bi sakincasi yokmus, nazarim degmesin insallah
e ötekı türlü bır yere koyarken falan uğrastırıyor. bu sekılde çok guzel. hem fikri alıyorsun benden hem de begenmıyorsunahahaaha....
Amma derli toplu
Ama bende yapim öle
Diğerleri ile kıyas edince...
Yattığı yerleride hışırtılı imişş.mişşşş.mişş
Hışırtılı top aldık bide bide pelikan
Bide eline şırşır
Onu seviyor sallıyor
benımkı bu. ortadakı pilli. altını burda açıyorumPilli mi
Bende niye yok,üstelik farklı deseni ama zürafalıortaya yumoş bişi,astım yüzzüne değince hoşlanıyorEki Görüntüle 1792479 Eki Görüntüle 1792480
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?