2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu arada kilolarıma savaş açtım :)
Forumda haftalık kilo verms yarışması sayfasını takip ediyorum.gaxa geliyorum böylece
Spor yapıtiyorum üç gündür
Bi fe tatlıyu bırakabilsem süper olacak :)

Kızlar bugün kirkimiz çıkiyor geleneksel kirklamayi yapacaz annem illa yapacaz diyor artik daha rahat gezecez alışveriş merkezine gitmek gezmek istiyorum uzaylı gibi insanlara bakarsam sasmam yarin babanneye gidiyoruz bakalım bize ne yapacak bir kaç gün kalacaz bizim minnos 40 dan sonra nasıl olacak bakalım neler değişecek merak ediyorum

Kızlar rüyamda hamile olduğumu öğreniyordum... hala etkisindeyim.. bebeğim minicik sezeryanlıyım ben napcam diye ağlıyodum.

Ohh rüyaymış demek güzelmiş
Ablam ikinci bebegine hamile oldugunu aynen Boyle bir ruyayla öğrenmişti :) o da senin gibi uyandiginda oh ruyaymis yorumunu yapmisti :)
Ayrica benim dogum yaptigim gun hastanede 15 aylik bebegi olan bir anne 4.sezaryenini olmuştu. Esi de doktor üstelik. Yani kismette varsa (yoksa) ne yaparsan yap bebis gel(m)iyor :)

maşallah şekere. ben fitilden korkuyorum
verseler yapamam minnoşa

e ötekı türlü bır yere koyarken falan uğrastırıyor. bu sekılde çok guzel. hem fikri alıyorsun benden hem de begenmıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…