- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #77.621
Pis karı kişisiPembedon5

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pis karı kişisiPembedon5
Tamam canim bakiyim bulailirsem aliyim saolasinhaklısın her bebekte aynı etkiyi yapar mı bilemiyorum ama bizde gerçekten mucize gibi bir anda bambaşka oldu.bebeğin başından bir an olsun ayrılamıyordum.kucakta salla salla kolum kopuyodu.
ben aslında graco sweet peace çok beğenmiştim yurtdışından takip ettiğim bi vloger kullanıyordu.sallama sistemi bebeğin içinde yuvalandığı alan sağlamlığı vs.ama türkiyede satışı yoktu.o nedenle ona benzer tek ürün joie nindi.onu aldık.diğer tüm markalara göre çok pahalı.nette ikinci elleri çok.ikinci el almanı tavsiye ederim.banada önermişlerdi.ama bebek diye pimpiriklendim.oysa kumaş alanlarının hepsi çıkıp yıkanıyor.
Evet kayisiyi deniyim ins ise yarar tesekkurler canimKayisi hosafi oc bol bol senden bebege gecer.bide oni dene.cok xor biz kabiz oldugumuzda neler cekiyoz
Viliiiiiii villlllliiiiiiiiğğğğğKaynanam aradi bu ay içinde cocugun 40 mevlüdünü yapalim köyde dedi .. Görücü çağiracagina mevlüdü yapacaktin cocuk yaşina girecek dedim havalarin isinmasini bekledim dedi.. Ben kendi evimde yapacam gerek yok dedim ama çok ısrar etti köyde yapmaya düsüneyim ben dedim
Hemen geri aradim kabul ediyorum dedim haftaya yapilacak![]()
Allah korusun kiz benim gibi olmasinViliiiiiii villlllliiiiiiiiğğğğğ
Git anamm git böle.gelinnnn
Kıaaaazzzz sana da Allah sen gibi gelin vere
Mikropsun yaaa mikrop![]()
Ya benmkide 4 günde bi felan yapiyo kakasini gaz damlaları engelliyo mu kakasini yapmayiGoturdum canim dr kolik bebek karin agrisida var dedi biogala verdi ama simdide kaka yapamiyo 1 aydir biogalayi kullaniyorum 10 15 gundurde kaka sorunumuz basladi 5 6 gunde yapiyo bende 2 3 gundur kestim mecburen afedersiniz bebegimi kucagimdan indirip wc ye gidemiyorum gunde 1 kez uyuyor demistim ya onu bekliyorum aksamda babanin gelmesiniama ben degilim onemli olan onun icin cok uzuluyorum bi derdi bi sikintisi olmasa aglamaz diyorum care bulamiyorum
aynen. göbişleri çıkıyor. ham yapıp yiyeceksin o göbişleri bi güzel.Masallah cnm:)
Yazanlardan biri bendim:) ama ben de artik goruyorum buyudugunu,8gun once kontrolde hala hissedemiodum demek 5kiloyu gecmesi lazimmis hehe. Bende de olmayan giysiler cok ama minnosun tipi cok hos ya:) kibar bi oglan ondan sanirm gozume pek buyuyo gelmediydi.. Ama artik gobusu bile cikio hafiften :)
bende yok. eskiler öyle der ama vardır elbet bir açıklaması da doktor gördü dediğim gibi bişey demedi.Bizde de var doğum lekesi canım sağ baldirinda. Hamileligimde benimde orda leke çıkmıştı hala da geçmedi. .
filmlerde kaybolan (Allah uzak eylesin cümlemizden) çocukları o lekelerden buluyorlar ya. biz hemen buluruz.
Anne sütü en iyi krem derler, ben sütümden sürmüştümKizlar bebegimin yanaklarinda isilik gibi seyler cikti simdi kurudu ve kizardi.oksdar sertki elimi suremiyorum.cok kuru.sozde boyle olan varmi.ne yaptiniz.sadece yanaklarda var
Sadece anne sütü alan bebeklerde 4_5 hatta 7 gne dek normal diyorlar. Sebebi anne sütünün çok iyi ve tamamen sindirilebilmesiymiş. Sağlık ocağındaki ebe, 5.günde biraz zeytinağı verilebilir dedi.Ya benmkide 4 günde bi felan yapiyo kakasini gaz damlaları engelliyo mu kakasini yapmayi
Süt tazyikli geliyorsa rahatsız oluyorlar, memeyi bırakıyorlar.. tazyikli süt gaz da yapıyor zatenYapıyorum ve çıkıyor kaka da yapıyor masajdan sonra.Ama bir kaç gündür emerken ağlayıp memeyi bırakıyor. Gaz çıkınca da almıyor. En fazla 10 dk emwbiliyor oda mirildiya mirildiya.
hayalini bile kuramadim pembitosonra evleneceksen gele çıkarma kızı sona
Zeynep gördümü puroğrama bağlanır sual ederim gö.tündeği izden..![]()
Valla canim hepsi etkiler diye bisey yok benim kullandigim biogala bagirsak Florası ni duzenliyor ama iste nedense bu kaka olayi cikiyor yada bizde cikti bilmiyorum ben 2. Oglumdada bu ilaci kullanmistim ondada ayni sorunu yasamistim ordan aklima geldide kestim ilaci simdi 2 gunden beri yapiyor sukur ama bu seferde karni agriyo herhalde simdi hic susmadan agliyor versem bir turlu vermesem bir turlu sasirdim bendeYa benmkide 4 günde bi felan yapiyo kakasini gaz damlaları engelliyo mu kakasini yapmayi
Biliyorum canım ama yapmayınca çok rahatsz oluyo onun için telaş yapyrm uyumuyo ikinip duruyoSadece anne sütü alan bebeklerde 4_5 hatta 7 gne dek normal diyorlar. Sebebi anne sütünün çok iyi ve tamamen sindirilebilmesiymiş. Sağlık ocağındaki ebe, 5.günde biraz zeytinağı verilebilir dedi.
Bende zinco kullanyrm bi arastiriyim bakiyim öyleyse bende kullanmayım bi yapcak miValla canim hepsi etkiler diye bisey yok benim kullandigim biogala bagirsak Florası ni duzenliyor ama iste nedense bu kaka olayi cikiyor yada bizde cikti bilmiyorum ben 2. Oglumdada bu ilaci kullanmistim ondada ayni sorunu yasamistim ordan aklima geldide kestim ilaci simdi 2 gunden beri yapiyor sukur ama bu seferde karni agriyo herhalde simdi hic susmadan agliyor versem bir turlu vermesem bir turlu sasirdim bende
Pasa hala gec mi yapiyorBiliyorum canım ama yapmayınca çok rahatsz oluyo onun için telaş yapyrm uyumuyo ikinip duruyo