2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Spiral iyidir dün gittim kontrole Dr um kendisi bana taktiği spiral den kullaniyormus. Bir iki ay düzensizlikleri yapıyor bide biraz daha uzun sürüyor adet onun dışında en iyi korunma yöntemi bence.konak için mustela nin steaker diye bi kremi var akşam sürüyorum masajla sabah sabunlu ılık bezle silip duruluyomrum 3 günde gecti

Cok gecmis olsun

Öyle mi diyosn gidiyim o zaman bu sertlikler surekli oluyo zaten iyice bosaltamyo gogsumu sagmayada her zman usenyorm benm adet olmadan öncede çok siserdi gogslerim byle semsert olrdu o zaman gtmstm doktora meme dokularm sertms
Bencede git .ben gittim enfeksiyon en yuksek 0.5 mis benim 20 cikti.doktor yatracakti ama devlette oda bilmak zor bebekle

Nerdesin arkadaşım sen hangi il hangi ilçe. .geçmiş olsun ayrıca inş sağ salim ameliyatını olur iyileşir paşan

şehir neresi? benım bebegım kız .

ben küçük gelenlerı göndermek ısterım, ama nasıl guvenıcez ? ortalıkta o kadar sömüren ınsan var kı..
hem gercekten de fazla kıyafete gerek yokmus
zıbın,sweat, alt
yetıyormus..
Dusunmen yeter canim ben zaten satın almak istedim topikleri çok baktım çoğu satılmış bir kac arkadaş yardımcı olacaklarını söylediler evet fazla birşeye gerek yok 3 ay idare etse yeter zaten hediye gelen de olur bebegin acil şeylerini alabilsem yeterli fazlasını zaten bende istemem ama dediğim gibi ilgilenip yazdığın için çok teşekkür ederim

yanlıs anlama sakın benı. ama dediğim gibi bu sitede bu tarz yazan çok kişi oldu. insan gercekten ıhtıyacı olana da inanmıyor sonra.

Yok boyle olması üzdü beni gerçekten yazdigima pişman oldum böyle şüphe edilmek istemezdim doğmamış bir bebegi öyle pis somurulere alet etmek isteyenleri allah ıslah etsin dediğim gibi ben karsiliksiz bisey istemek icin asla yazmadım sadece satmayı düşünen olursa yada duyarsanız bana yönlendirir misiniz dedim sonuçta satan kişinin de işine yarar diye düşündüm bir bebek ne kadar kötü kullanabilir ki bir şeyi dediğim gibi yaxdiktan sonra ikinci el topikleriyle iletişime geçtim uygun fiyata ordan bakıyorum böyle dusunmenize üzüldüm gerçekten toplumu bu hale getirenler elbet cezasını cekecektir

Kızlar bebeklerinizi ne kadar sürede emziriyorsunuz, yani her bebek farklıdır ama söyle anlatayım, uyaninca çok ac oluyor direk emziriyorum,emzirme bi 30-40 dk sürüyor, iki memeyi de emiyor, bir -bir bucuk saat falan oyun vs derken yoruluyor, uykuya geçmeden haliyle tekrar emmek istiyor, ama bende 2 saat icinde oglumu doyuracak sut birikmiyor, gene emziriyorum ustune mecburen mama veriyorum 90 cc...gündüz iki defa uyuyor,ikişer saat halinde, 9-10 gibi gece uykusuna geçiyoruz. .. uykuya geçmeden önce mama vermezsem yarım saat 45 dk içinde uyanıyor. ..
Süt artırmak için her şeyi denedim,incir ,hurma,malt içecekler, boza... yok yani... miktarının azlığıni sağımdan anlıyorum, dolu iki memeden yarım saat Sağım sonrası anca 150 cc çıkıyor ve göğüslerimin iyice sert olmasi icin rahat bi 3-4 saat geçmesi gerekiyör. ..
Mama vermek üzüyor, gün içinde her istediğinde emziriyorum,uykudan önce veriyorum mama bir tek... baska önerileriniz varsa açığım. ..
Arkadaşım emziroyorum, bi saat oyun oynuyoruz sonra uyuyor diyor,benimkisi illa bi emip öyle uyuyacak, sizde durumlar nasıl merak ediyorum

üzülmeni gerektırecek bir durum yok. bu kişisel bişi degıl yani.
burası herkese acık bır site.. burada yıllarca kadın dıye dolananların bazıları bıle erkek cıkabılıyor
insan şaşırıyor. ben ücretsız vermek ıstıyorum
daha 3 gün önce küçülenlerı ayırdım. vermek ıcın bırılerını arıyordum.
benım bebegım kız ama kıyafetlerı unısex genelde.
vermek ısterım. bi bebegın işine yarasın. zaten 2 ay gıyer heralde. erkekler daha uzun oluyor çünkü.
bana mesaj atarsan sevınırım. eğer ortada yanlıs bişi varsa da allah kimsenın yanına bırakmaz, öylelerınden korusun bizi.
gercek ıhtıyac sahıplerını bılemıyoruz sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…