2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bunlar bundan anlar...
Hala hedaye yok mu
Barışın sevin sevişin

Baba sling acayip bişimiş...
Başta minickmiş ben beceremedim.sandıydım
Kociş bu ne zmn kullanılcak diodu boynu tutunca diyodum ama yusuf yusuftum yoğsa araştırmadan alma der şimdi ne desem.al diği en ufak bi tökezlemede saltanatım sona erer..

Sağma makinesinde kaç delik var peki..uzun emiyo gibi geldi yada benimki 5 dk beşiktaş

bırak üfürsün be...
Bi cadaloz dahan

bunlar bundan anlar...
Hala hedaye yok mu
Barışın sevin sevişin
Canim sonra ben asagiya indim o da markete gitti.. Yatak odasina bi girdim bi kucak cicek vardi.. Eger ust kata gitmeseydim cicekci bana verecekmis.kocam almis kapidan. Benide evde göremeyince yusuf yusuf tabi

emzirme bnm maksimum on dk sürüyo iki saatten önce de acıkmıyo nasıl yarım saat emiyo senin bebek öylee çok değil mi

On dakika sonra kendi bırakıyor di mi memeyi, verirsen bi daha alıyor mu... benımkı yavaş emıyor tahminimce, uyusa bile emmeye devam ediyor, hwon dakika sonra memeden çeksem basar çığlığı. ..

Bende biri gelince cocukla ayni odada birakamiyorum elini öper gizli gizli diye
benım k. valıde de alttan alttan mesaj verıyor
ama ben ses etmıyorum. '' miniciksin şuan öpemıyorum seni, ama bacaktan serbest öpebılırım'' dıyor.
eşimide uyardım annenın yanında öpme dıye
ne anlamda söyledıgımden haberı yok

Fena karı
Biz uzaktayız karı koca öpüp kokluyoz 3. Kişi yok olamazda belki yazın oda zor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…