- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #78.121
maşallahÖnce masallah alalim.. Oğlumu kundak yapip koyuyorum besige öyle uyuyo.. No sallama no ninnidötünü yer annesi ..
Kocaama nasil tavir yaptiysam artik . o uyurken üst kat komşum oturmaya cagirdi.. Uyanip beni bulamayinca birakip gittim sanmiş .. Aradi beni yukardayim dedim geldi hemen sarildi benle çocuğaaglayacak gibiydi sesi titriyordu.. Millet şoka girdi
Sağma makinesinde kaç delik var peki..uzun emiyo gibi geldi yada benimki 5 dk beşiktaşYağ kısmı var da çok yağlı değil yani, sagarken 2 yerden fiskiriyor başlangıçta, o yüzden 2 diyorum ben ,siz de benim oğlan obur ya, mama da icse sürekli aranıyor. ..
Araniyor cogu zaman, kucağıma gelince neremi bulsa emecek neredeyse, işte memede uyuyor, beşiğine alınca 10 dk içinde o gözler açılıyor... ciŞli bez sayısı 5-6 , kilo alımı da iyi ilk ayda 800 almisti, 2. Ay kontrolü haftaya... doktor mama verme demişti ilk, doymuyor deyince azıcık takviye et dedı de, mama miktarı giderek artmaya başladı, endişeM o yüzden... aranması elini emmesi acligindan değil diyorlar da acken huzursuz ordan anlıyorum...
Önce masallah alalim.. Oğlumu kundak yapip koyuyorum besige öyle uyuyo.. No sallama no ninnidötünü yer annesi ..
çok tatlı olurdu agız. babanı uyarmalısın. ya da doktoru bahane et. mesela geldıgınde hal hatır sordugunda bahset hemen; doktor şunu dedi. çok dikkatlı olmak lazımmıs dıye.
eşim bebegın ellerını hohladı üşümüş diye
abartı buldu silicem diye elını, kavgaya dönüştü olay geçen gün. çok kötü avga ettık bagrış çagrış.
bir daha da yapmaz sanırım.
olur mu ama. bebek agzına sokuyor süreklı ellerını.bırak üfürsün be...
Bi cadaloz dahan
ben yenıdogan kullanıcam bı 2 ay daha :) fazla fazla emmesınBiberon hala yenidoğan mı olmalı.delik accaz,mı ya80-90 cc 5 dk içiyo
Canim sonra ben asagiya indim o da markete gitti.. Yatak odasina bi girdim bi kucak cicek vardi.. Eger ust kata gitmeseydim cicekci bana verecekmis.kocam almis kapidan. Benide evde göremeyince yusuf yusuf tabibunlar bundan anlar...
Hala hedaye yok mu
Barışın sevin sevişin
Aslında nırmalde emme süresi ..ben yenıdogan kullanıcam bı 2 ay daha :) fazla fazla emmesın
Bende biri gelince cocukla ayni odada birakamiyorum elini öper gizli gizli diyeolur mu ama. bebek agzına sokuyor süreklı ellerını.
dogal mikrop dedıklerı böyle bişi degıl
Ahh...romantik ebeveynlerCanim sonra ben asagiya indim o da markete gitti.. Yatak odasina bi girdim bi kucak cicek vardi.. Eger ust kata gitmeseydim cicekci bana verecekmis.kocam almis kapidan. Benide evde göremeyince yusuf yusuf tabi
Fesat karı. EşekAhh...romantik ebeveynler
Yatak odasında çiçek vars . Eğer
Çok ayıp
Miso gelince eldiven geçir..parmak aralarınıda temizleme garanti olurBende biri gelince cocukla ayni odada birakamiyorum elini öper gizli gizli diye
emzirme bnm maksimum on dk sürüyo iki saatten önce de acıkmıyo nasıl yarım saat emiyo senin bebek öylee çok değil mi
Fesat karı. Eşek
Bende biri gelince cocukla ayni odada birakamiyorum elini öper gizli gizli diye
Fena karıbenım k. valıde de alttan alttan mesaj verıyor
ama ben ses etmıyorum. '' miniciksin şuan öpemıyorum seni, ama bacaktan serbest öpebılırım'' dıyor.
eşimide uyardım annenın yanında öpme dıye
ne anlamda söyledıgımden haberı yok
olaydı anlardınFena karı
Biz uzaktayız karı koca öpüp kokluyoz 3. Kişi yok olamazda belki yazın oda zor biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?