2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

açlık durumunu kendı belırlıyor. hiç saymadım yani ne kadar beslendıgını.
aç olsa durmaz bılıyorum çünkü.
30-40 dk fazla gibi sankı. ya da senınkı çok yavaş emıyor.
bebegını sınır olarak 1 saat ayakta tut. fazla durusa uykuya dalamaz .
ben tek meme verıyorum, ikini almıyor pek.
tek verınce dıgerı doluyor. ıkısı bırden verılırse dolmaz elbette. sen tek memeyı ver, doymazsa bıberondan ver
ötekı göğsün dolmus olur. benım 2 göğsümden de en fazla 150 cc cıkıyor :=) fazlasını görmedim bu zamana kadar .
emzik verıyor musun?

Emzik veriyorum da çoğu zaman almak istemiyor,sürekli ite kaka,düşürüyor vs... memede çoğu zaman uyuyor,gözü kapalı emiyor, bıraksaM tüm gün memede kalır. .. sürekli bi burnunu sıkma, cenesine dokunma cabasindayim, doymadigi ni huzursuzlugundan anlıyorum , niye memeyi çektin diye kızıyor mesela, o yuzden çift meme veriyorum hep... hiç almadığını görmedim , karnı tok olsa almaz di mi...
uyumadan önce gene emziriyorsun musun canım

Sağdığında yağlı mı sütün o doyurucu ıluyormuş..birde memeni tamamen bitirt sonu kaliteli sütün..memenden 150 cc cok iyi benimde öyle oda inciri rezenesi suyu lactamili humanası ile bi sonuna kadar emzir ya..bizzimki en fazla 10 dk emiyo oda yarısında gaz cıkararak..yavaş emiyordur..bide memende kaç delik var ki hepimizin aynı mı yoksa sağarak açtık.mi biz...
Bizimki 90 cc geçemedi daha..top gö.tlü

sitede işgüzar çok fazla oldugundan mütevellit...

aynen hiç iyi degıl, eli kolu ayrı oynuyor zaten
Atom dedi.siyasete atılmışın
Bizim minnoş elinde mikrafon gibi şıngırı var onla ömür boyu oynayacak gibi
Ya bide eli apzında ara ara ,kaşıyor ayyy diş için ön turlar mı başladı acaba var mı arada elinle ağzını kaşıyan

Bizmkinin canım sürekli eli ağzında. . BoS kaldığında dili dışarda birde salyasi akiyo:))

benımkı de zaten emzıkle yaşamıyor. yatarken, bazen altını açarken, bazen de dısarda işime yarıyor.
memede uyuyan bebek doyuyor demekmiş. doymayan bebek uyumaz aglar.
emerken yutkunuyor mu?
emmedıgı zamanalarda elını yanagına koy bakalım aranacak mı?

çiş bez sayısı nasıl?
kilosu ne kadar? bunlar önemlı

ben buralardan önce kknın olmazsa olmazıydım
anne oldum buraya daha fazla takılmaya basladım.
onların bu dönemlerı el, agız dönemlerıymıs
aynı benımkı de..

Bebeğinizi ağzından öperek seven varmı
Benim kendi babam öyle yapıyo
Çok sinir oluyorum ama bişey diyemiyorum
Biz öpmüyoruz ağzından bişey olmasın diye
Ama insan kendi babasınada bişey diyemiyo

Bebeğinizi ağzından öperek seven varmı
Benim kendi babam öyle yapıyo
Çok sinir oluyorum ama bişey diyemiyorum
Biz öpmüyoruz ağzından bişey olmasın diye
Ama insan kendi babasınada bişey diyemiyo
çok tatlı olurdu agız. babanı uyarmalısın. ya da doktoru bahane et. mesela geldıgınde hal hatır sordugunda bahset hemen; doktor şunu dedi. çok dikkatlı olmak lazımmıs dıye.
eşim bebegın ellerını hohladı üşümüş diye
abartı buldu silicem diye elını, kavgaya dönüştü olay geçen gün. çok kötü avga ettık bagrış çagrış.
bir daha da yapmaz sanırım.

emzirme bnm maksimum on dk sürüyo iki saatten önce de acıkmıyo nasıl yarım saat emiyo senin bebek öylee çok değil mi

Yağ kısmı var da çok yağlı değil yani, sagarken 2 yerden fiskiriyor başlangıçta, o yüzden 2 diyorum ben ,siz de benim oğlan obur ya, mama da icse sürekli aranıyor. ..

Araniyor cogu zaman, kucağıma gelince neremi bulsa emecek neredeyse, işte memede uyuyor, beşiğine alınca 10 dk içinde o gözler açılıyor... ciŞli bez sayısı 5-6 , kilo alımı da iyi ilk ayda 800 almisti, 2. Ay kontrolü haftaya... doktor mama verme demişti ilk, doymuyor deyince azıcık takviye et dedı de, mama miktarı giderek artmaya başladı, endişeM o yüzden... aranması elini emmesi acligindan değil diyorlar da acken huzursuz ordan anlıyorum...

mesela kucaga alındıgında benımkı de omuzları emmeye baslıyor
ellerını falan emıyor. açmış gibi.
onlar bu dönemlerde oluyormus

Benimki de bikac gundur omzumu emiyor yaa arada boynuma da dadandi,dun tam basini dondurdu hoop agzima ha bi de benmkinin de tukurugu dudaklarinda duruyor ,kendi yapiyor eskiden yoktu hic dudakta tukuruk

Keratanin tirnaklarini kestimm sonundaaa garibim pammikk ellerine kavustu, rhaaatt rahattt oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…