- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #78.141
Hiç yazık diyemicambenım k. valıde de alttan alttan mesaj verıyor
ama ben ses etmıyorum. '' miniciksin şuan öpemıyorum seni, ama bacaktan serbest öpebılırım'' dıyor.
eşimide uyardım annenın yanında öpme dıye
ne anlamda söyledıgımden haberı yok
He yaolaydı anlardıninsan öpülsün istemıyor
Tüm kv ler mi boyle bizimki uzun ojeli tırnaklarıyla bidiğin yuzunu seviyor cizicek yavrumu oğlumu bildiğin benden kıskanıyor kucagindan alamıyorum çocuğumu, boyle eksantrik bir kadinbenım k. valıde de alttan alttan mesaj verıyor
ama ben ses etmıyorum. '' miniciksin şuan öpemıyorum seni, ama bacaktan serbest öpebılırım'' dıyor.
eşimide uyardım annenın yanında öpme dıye
ne anlamda söyledıgımden haberı yok
ben alırım. neden derTüm kv ler mi boyle bizimki uzun ojeli tırnaklarıyla bidiğin yuzunu seviyor cizicek yavrumu oğlumu bildiğin benden kıskanıyor kucagindan alamıyorum çocuğumu, boyle eksantrik bir kadin
Tüm kv ler mi boyle bizimki uzun ojeli tırnaklarıyla bidiğin yuzunu seviyor cizicek yavrumu oğlumu bildiğin benden kıskanıyor kucagindan alamıyorum çocuğumu, boyle eksantrik bir kadin
Ben de diyorum sonra kendi annemin hışmına ugruyorum bosver ne olacak falan fistan sonra kv gittimi annem ardından sovuyorben alırım. neden der
'' alayım bı ben, çocuk hamur oldu '' derım :) alınsın darılsın umrumda degıl
benım evımde, cocugumda benım kurallarım gecerlı :)
Hangi sehirdesin canimNerdesin arkadaşım sen hangi il hangi ilçe. .geçmiş olsun ayrıca inş sağ salim ameliyatını olur iyileşir paşan
Cok izun emiyo.bizimki enfazla 10 dakka emerKızlar bebeklerinizi ne kadar sürede emziriyorsunuz, yani her bebek farklıdır ama söyle anlatayım, uyaninca çok ac oluyor direk emziriyorum,emzirme bi 30-40 dk sürüyor, iki memeyi de emiyor, bir -bir bucuk saat falan oyun vs derken yoruluyor, uykuya geçmeden haliyle tekrar emmek istiyor, ama bende 2 saat icinde oglumu doyuracak sut birikmiyor, gene emziriyorum ustune mecburen mama veriyorum 90 cc...gündüz iki defa uyuyor,ikişer saat halinde, 9-10 gibi gece uykusuna geçiyoruz. .. uykuya geçmeden önce mama vermezsem yarım saat 45 dk içinde uyanıyor. ..
Süt artırmak için her şeyi denedim,incir ,hurma,malt içecekler, boza... yok yani... miktarının azlığıni sağımdan anlıyorum, dolu iki memeden yarım saat Sağım sonrası anca 150 cc çıkıyor ve göğüslerimin iyice sert olmasi icin rahat bi 3-4 saat geçmesi gerekiyör. ..
Mama vermek üzüyor, gün içinde her istediğinde emziriyorum,uykudan önce veriyorum mama bir tek... baska önerileriniz varsa açığım. ..
Arkadaşım emziroyorum, bi saat oyun oynuyoruz sonra uyuyor diyor,benimkisi illa bi emip öyle uyuyacak, sizde durumlar nasıl merak ediyorum
Pedagoglar yasakluyo.ilerde taciz edilse anlamaxmis normal sanirmisBebeğinizi ağzından öperek seven varmı
Benim kendi babam öyle yapıyo
Çok sinir oluyorum ama bişey diyemiyorum
Biz öpmüyoruz ağzından bişey olmasın diye
Ama insan kendi babasınada bişey diyemiyo
On dakika sonra kendi bırakıyor di mi memeyi, verirsen bi daha alıyor mu... benımkı yavaş emıyor tahminimce, uyusa bile emmeye devam ediyor, hwon dakika sonra memeden çeksem basar çığlığı. ..
Ay hiç güvenilir gelmiyo bana prezervatifben orayı doktora bıle elletmedım. nasıl taktırıyorsunuz şunu
bırakın adamlar korunsun
Allah hayırlı şifalar versin. Belki de düşünüldüğü gibi olmayacak dua et sürekli. Ameliyata gerek kalmasın inşallah. Şu salavatı sürekli okumanı tavsiye ederim:Inşallah canim benim rabbim sifasini verir tek duamiz bu ilk bebegimiz bizim çok üzülüyoruz istanbulda kaya sehir de oturuyoruz canim
Çok güzel bir dua canim okiycam bunu siz kac adet okumustunuz bunuAllah hayırlı şifalar versin. Belki de düşünüldüğü gibi olmayacak dua et sürekli. Ameliyata gerek kalmasın inşallah. Şu salavatı sürekli okumanı tavsiye ederim:
“Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin tıbbi’l-kulûbi ve devâihâ ve âfiyeti’l-ebdâni ve şifâihâ ve nûri’l-ebsâri ve diyâihâ ve alâ âlihî ve sahbihî ve sellim.”
MANASI:
Allah’ım! Kalblerin tabibi ve devası, bedenlerin âfiyeti ve şifası, gözlerin nuru ve ışığı olan Efendimiz Muhammed’e (a.s.m.), âline ve ashabına salât ve selâm eyle.
Beynine pıhtı atan anneanneme okumuştuk iyileşmişti umarım size de iyi gelir.
Seneler önceydi hatırlayamadım ama sen aklına geldikçe sürekli oku. Ya da netten araştır istersen. Tıbbıl kulub yazarsan çıkar.Çok güzel bir dua canim okiycam bunu siz kac adet okumustunuz bunu
Çok sağol canim bakicam internetten bu duaya rabbim bütün hastalara şifa ıhsan eylesinSeneler önceydi hatırlayamadım ama sen aklına geldikçe sürekli oku. Ya da netten araştır istersen. Tıbbıl kulub yazarsan çıkar.
Ayy benim paşa da gündüzleri en fazla yarım saat uyur o da sallarsan. Sallamayı kestiğin an gözler cingibi.. fediğin gibi tuvalete gidemiyo insan. Akşam pilim bitiyo ben de uyu artık diye laflanıyprum haliyle sonra saniyw geçmiyor oyy kuzuuumm diyerekten sarılıyorum :)Kızlar sabah 9 dan beri paşam uyumuyor kolumda göğsümde uyuyor koyuyorum uyanıyor kakasini yapamadı sonra yaptı rahatladı ama hala uyumuyor kollarım koptu yemegi birakin lavaboya bile gidemedim altima yapacamartik kendimden geciyorum çok Yoruldum uyu artik diyorum sonra da kiziyorum kendime sariliyorum pasama varlığına bin şükür diyorum annelik ne degisikmis
Pembedon5
Bi yerden alıntı yapacaktım ama bulamadım çok geçmiş...
Ulen pembe başlıycam sana da senin alacağın facebook hesabına da
Al sana al sana al sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?