2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Atom aynı dert bende de var..
Eller ağızda kaşıyor mu ne...
Memeye gelince nayn kaskatı atıyo kendini aşağalara :KK14: inat ettim sabahtan beri.uyumadıydı emzzikte almadı..20 cc biberonla verdim aç işte eşeksıpası içti uyudu ama doymadı ki uyandı 5 dkya oturarak almadı yatırdım verdim.içti içti..öğlen 14.30 dn beri uyuyorduk ama arada inledi durdu :110:
Benimkide simdi uyudu. Havasindanmidir hamurundanmidir bilmem hepsimi ayni anda ayni seyleri yapar bu bebelerin... Ay ne zor ismis ya... :KK14:

Atom.geçen gün derindondırıcıda 2 ayrı 90 cc vardı..gece uykusu için biberonla içiyor..sağdığımı dışarda umutmuuşşum mecbur onu aşağıya almıştım sabahtan akşam 10.00 gibi buzu yoktu sıcak suya attım poşetiyle ..yeni.sağılmış.gibiydi.kokısu ve tadına baktım bi sorum ypktu..senin nedenn öyle oldu acaba..yaklaşık 25 günlüktü benimki bide
Dolap su akitmaya basladi, onla alakali olabilirmi acaba? Anneme geldim simdi burdaki dolaptada sutum vardi, bide onu cozduruyoruk simdi sirf meraktan :KK64:

Kız ilk doğumdan sonra 20 cc sağıyordum :110: meraktan..anneem onu balkona koymuş ee gündüzde çözülmüş.gece donmuş.gündüz.çözülmüş vs....
Bi çkkardık turuncu :KK57: ama hani.ilk süt ondan mı acaba dyom..
Bide dicem. Elektrk kesildide erimeye yüz tuttumu.hiç acaba

:KK14: sinirliyim..aşağı inip sabriyi geberticem.gari..ev 20 derece be :KK62:
2-3 gündr.protestomu ediyo ne gündüz yakmıyo...offf ben doğalgazlı ev istiyom be :KK62: bi gece uakar yanatız yatakta..elektrikli soba acıp kaka temizliceksem.ayda 250 liram nolcak ...
İtolit:KK67:

Gaz sancısı için neler yapıyorsunuz arkadaşlar? Bir yandan kızıma kıyamıyorum bir yandan ben çok yoruluyorum...
ben kimyon yiyorum. yemeklerime katıyorum. hergün iki yada 3 kase kimyonlu yoğurt yiyorum. bol kimyonlu ama. 1 yemek kaşığından fazla oluyor, yogurdun rengi değişiyor. gaz sıkıntımız pek olmuyor.
eşim içinde kimyon ağacı çıkacak diyor. :)

ben doğum yaptım lohusa depresyonuna girmedim. kv de orta şiddetli depresyon çıktı.:D
kadın doğurduğumdan beri hep hasta idi. hatta anjiyo bile oldu. ama hiçbirşeyi yokmuş. hepsi depresyondanmış. torunu doğunca tavan yaptı herhal. nedeni oğlunun evlenmesiymiş de.

Ben artık ayakta salliyorum yapmam dediğim herseyi yaptırdı bana kızım. Ayakta çok güzel uyuyor bırakıyorum gidiyorum başka odaya bir geliyorum gözler faltasi. Ne olacak bu böyle? 2.5 aylık olduk.ne zaman duzene girecek. Of of
Kesinlikle çok haklısın iki gündür uyumuyor en fazla yarim saat gaz sancisi ayrı sıkıştırıyor kucagi istemiyor yatmakta istemiyor bunaldim artik:KK61:

@Surrender benim sutler gitti bu arada.. Buzluktan buzdolabina indirdim eridikten sonra isittim. Tadina bakilacak koklanacak gibi degildi. Zaten anlamistim cozuldukten sonra ustu iki parmak turuncu yag, alti su kalmisti bi tuhafti. Niye oyle anlamadim. Sen hic buzluktan cozdurdunmu?
Merak ettim buzlukta mi senin sutler bozuldu benimde var buzlukta birşey olur mu acepo_O

Kız ilk doğumdan sonra 20 cc sağıyordum :110: meraktan..anneem onu balkona koymuş ee gündüzde çözülmüş.gece donmuş.gündüz.çözülmüş vs....
Bi çkkardık turuncu :KK57: ama hani.ilk süt ondan mı acaba dyom..
Bide dicem. Elektrk kesildide erimeye yüz tuttumu.hiç acaba
Elektrik 1-2 kere gitti ama oyle uzun sureli degil. Ama olabilirde :110: bilemiyorum. Su akitiyo ya kesin onla alakalidir :110:

Back
X