- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #78.501
Nas yani yıkayıp doğramadan muBende ispanagin uzerinde yumurta kirdim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nas yani yıkayıp doğramadan muBende ispanagin uzerinde yumurta kirdim![]()
ŞaşmalamaLohusa depresyonu deniyordu,o donemde yasamadim ama su an sanirim gecikmis lohusa depresyonunu yasiyorum. Surekli aglayasam var,ustume ustume geliyor her sey artik,gozlerimdenistemsiz yas akip durdu bugun,icim skiliyor![]()
Ben girmistim depresyona bebeğime bskip bskip agliyordumLohusa depresyonu deniyordu,o donemde yasamadim ama su an sanirim gecikmis lohusa depresyonunu yasiyorum. Surekli aglayasam var,ustume ustume geliyor her sey artik,gozlerimdenistemsiz yas akip durdu bugun,icim skiliyor![]()
ben cok eskı bi üyeyım.
MissssssBende ispanagin uzerinde yumurta kirdim![]()
bebekten dolayıdır canım. bol bol dua et.Lohusa depresyonu deniyordu,o donemde yasamadim ama su an sanirim gecikmis lohusa depresyonunu yasiyorum. Surekli aglayasam var,ustume ustume geliyor her sey artik,gozlerimdenistemsiz yas akip durdu bugun,icim skiliyorbende aynı durumdayimm. .
![]()
Tecrüben neben cok eskı bi üyeyım.
bazı tecrubelerımden dolayı hiçbir gruba gırmemeye karar verdım. aman sen almıssın almasına da, kendı adınla mı aldın sankı
öyle dıyorlar
boşver canım. ben 7/24 bu sitede takılırdım.Tecrüben ne![]()
Peki mademboşver canım. ben 7/24 bu sitede takılırdım.
Hiç bişey yapasim gelmiyor. .yarına çıkarsam yarın için plan yapam..da yapasım da gelmioor. .içi içine sığmayan ben herhal şarjı m bittibebekten dolayıdır canım. bol bol dua et.
insan hep böyle kalacak sanıyor
merak etme bu ruh hali gecici. bebişler bizi çok yoruyorHiç bişey yapasim gelmiyor. .yarına çıkarsam yarın için plan yapam..da yapasım da gelmioor. .içi içine sığmayan ben herhal şarjı m bittiizmirdeyken dua eden hergün gorustugum benim ortancaya bakan bakicim vardı. .burda yanımda olup ta dua edenim de yok
ben onumu özledim ne
![]()
merak etme bu ruh hali gecici. bebişler bizi çok yoruyor
yaza en tatlı zamanları olacak inş canim
ben cok eskı bi üyeyım.
bazı tecrubelerımden dolayı hiçbir gruba gırmemeye karar verdım. aman sen almıssın almasına da, kendı adınla mı aldın sankı
öyle dıyorlar
burada kimseyle sorunun olmadıysa korkma...
Esah diyon burda nesem oyum
Korkuttun he beni ...hem daha gruba girmedim ki
Çok çeneleri var be sör ...
Zınk zınk teli öttürü bunlar![]()
burada kimseyle sorunun olmadıysa korkma![]()
Ayy canim dikkat et kendine, ben onlarin hepsini yasadim, duvarlar ustume ustume geliyordu, hickira hickira agliyordum. Aglmaktan cekinme bosver cok rahatliyorsun. Bebek huysuzlandikca insanin sinirleri alt ust oluyor, uykusuzluk ayri mahvediyor.Lohusa depresyonu deniyordu,o donemde yasamadim ama su an sanirim gecikmis lohusa depresyonunu yasiyorum. Surekli aglayasam var,ustume ustume geliyor her sey artik,gozlerimdenistemsiz yas akip durdu bugun,icim skiliyor![]()
Şaşmalama
Benimde face im var senin var mıekleşelim
![]()
Ben girmistim depresyona bebeğime bskip bskip agliyordumama gecikmişini ilk defa duydum
bol bol oku canim ben öyle atlattim