2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy canim dikkat et kendine, ben onlarin hepsini yasadim, duvarlar ustume ustume geliyordu, hickira hickira agliyordum. Aglmaktan cekinme bosver cok rahatliyorsun. Bebek huysuzlandikca insanin sinirleri alt ust oluyor, uykusuzluk ayri mahvediyor.
Sonra bebisinin kokusunu icine cekince hepsi geciyor. Bizim zorlanarak yasadigimiz seyleri tadabilmek icin dua eden nice insan var, ki cok yakin zamana kadar bende onlardandim, cok ugrastim kavusabilmek icin o yuzden soylendigim her soze pisman oluyorum sonra. Allahim yokluklarini gostermesin.
Gececek bugunler insallah canim, sabir ve zaman sadece.
Esinle paylas duygularini, destek ciksin sana.

Yazdiklarinin hepsine katiliyorum..bebek uyumuyor,emerken agliyor,emdikten sonra agliyor,benim sinirler tavan..esimle atisiyoz bazen,ailem uzakta,ablamlarin sorunlari,babam vefat etti daha kirki cikmadi,burda tekim,eve tikildim,surekli ayni skntilar artik tek basima bunaldim bi yardm edenim dertlestigim yok..arkadasim yok ya dusun.. Bu donemde cok kotu etki yapmaya basladi hepsi ama bebegim tabi ki iyi olunca gulunce huzurla uyuyup uyaninca rahatlatiyor.iki saat uyusa ozluuorum minik suratini.

csyrc csyrc oralarda birinin nazarina mi geldin tatlim ya... Bende ilk zamanlar oyleydim. Uykuya dahi dalamiyodum sicrayarak uyaniyodum falan. Okudum okudum bol bol gecti allaha sukur. Simdide sinir halindeyim ama bu vardi zaten ezelden bende. Meme sinirine donustu simdi. Beterin beteri var be cilem... Allah sana sabir versin insallah. Dayanma gucu versin canim... Vakit buldukca bebeyle sokaga at kendini :KK15:

Lohusa depresyonu deniyordu,o donemde yasamadim ama su an sanirim gecikmis lohusa depresyonunu yasiyorum. Surekli aglayasam var,ustume ustume geliyor her sey artik,gozlerimdenistemsiz yas akip durdu bugun,icim skiliyor :KK43:
Csyrc canım Kuran-i kerim okumayı biliyorsan bol bol oku. Fetih süresi ve insirah süresi oku. Gurbette hersey daha zor gelir insana. Allahim sükunet versin kalbine.

Selam kızlar eğer aranızda kanguru almayi düşünen varsa kesinlikle ergobaby öneririm ben ilk denememde çok iyi sonuç aldim

:KK31:Aahhhh günaydın kusmuk kokulu anneler sabaha kadar Bebek aguu aguu sabah koçiş işe gidecek kahvaltı hazırla öğlene misafir gelecek poğaça börek yap bu arada çocuğu tekrar yedir kala temizle aaa o da ne çocuğun kalası hala yeşil neden neden:KK14:
Bir kahve yap uykun açıldın:KK43:
O da ne kusmuk kokuyorsun misafir gelmeden duşa gir:KK45:
Bu kadın delirmiş olmalıo_O
Akşama koçiş Ertuğrul izleyecek çerez meyve çay yemek:KK53:
Bebeşi yıka:KK11:
Aaaa Ertuğrul bitmiş koçiş fink fink ister:KK61:
Ayvakabuguu Perte çıktı çocuk uyumaz sabaha kadar yemek yemez :KK31:
İsyan bayrakları havada yak bir si.g.r.a:stop:
Hayat bir yavaş aksa daaa :cool:

:KK31:Aahhhh günaydın kusmuk kokulu anneler sabaha kadar Bebek aguu aguu sabah koçiş işe gidecek kahvaltı hazırla öğlene misafir gelecek poğaça börek yap bu arada çocuğu tekrar yedir kala temizle aaa o da ne çocuğun kalası hala yeşil neden neden:KK14:
Bir kahve yap uykun açıldın:KK43:
O da ne kusmuk kokuyorsun misafir gelmeden duşa gir:KK45:
Bu kadın delirmiş olmalıo_O
Akşama koçiş Ertuğrul izleyecek çerez meyve çay yemek:KK53:
Bebeşi yıka:KK11:
Aaaa Ertuğrul bitmiş koçiş fink fink ister:KK61:
Ayvakabuguu Perte çıktı çocuk uyumaz sabaha kadar yemek yemez :KK31:
İsyan bayrakları havada yak bir si.g.r.a:stop:
Hayat bir yavaş aksa daaa :cool:

Allah kolaylik versin hepimize insallah..her sey dogru da yalniz su misafir olayi sinir bozuyor ya,o kadar is var pasta borek ugras bi de. Hos yapabiliosan cocuktan tabi..tam bi iskence .. Hic ugrasamam :KK12: bazen yemegimi yapamiyorum,iki kez de dibine tutturdum cocuktan:110:

Back
X