- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #78.521
Ayy canim dikkat et kendine, ben onlarin hepsini yasadim, duvarlar ustume ustume geliyordu, hickira hickira agliyordum. Aglmaktan cekinme bosver cok rahatliyorsun. Bebek huysuzlandikca insanin sinirleri alt ust oluyor, uykusuzluk ayri mahvediyor.
Sonra bebisinin kokusunu icine cekince hepsi geciyor. Bizim zorlanarak yasadigimiz seyleri tadabilmek icin dua eden nice insan var, ki cok yakin zamana kadar bende onlardandim, cok ugrastim kavusabilmek icin o yuzden soylendigim her soze pisman oluyorum sonra. Allahim yokluklarini gostermesin.
Gececek bugunler insallah canim, sabir ve zaman sadece.
Esinle paylas duygularini, destek ciksin sana.
Yazdiklarinin hepsine katiliyorum..bebek uyumuyor,emerken agliyor,emdikten sonra agliyor,benim sinirler tavan..esimle atisiyoz bazen,ailem uzakta,ablamlarin sorunlari,babam vefat etti daha kirki cikmadi,burda tekim,eve tikildim,surekli ayni skntilar artik tek basima bunaldim bi yardm edenim dertlestigim yok..arkadasim yok ya dusun.. Bu donemde cok kotu etki yapmaya basladi hepsi ama bebegim tabi ki iyi olunca gulunce huzurla uyuyup uyaninca rahatlatiyor.iki saat uyusa ozluuorum minik suratini.