2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim çocuğumda da oldu bende senin gb düşünüyordum nasıl desemde öpmeseler diye sonra baktım çok sertleşti doktora gittim bebeklerde olur bunun kremi var ama reçeteye yazmayacağım şimdi kullanma cildini alıştırma ılık su ile sil dedi yazın daha çok karışılacaksın bu tür şeylerle o zaman yazarım kullanırsın dedi
Özellikle emzirdikten sonra sütü sağa sola bulastiriyr cekistirirken. Bende artık sadece mendille silmiyorum. Dediğin gibi ılık su ve pamukla siliyorum. . İnşallah cabucak gecer

aradakı farkı sordum, 3+ olan daha sertmıs
e bebekte bundan var. alıcam. ama yıne 3m- olandan
208538067_tn30_0.jpg
Ben bunları hiç sevemedim. Bebeklerin burnunu kapatıyor gibi çok kaba.

bir taraftan beşik sallarım öte taraftan eşimin yetişmeyen çevirisini yetiştirmeye çalışırım..En Büyük KKhalimi görseniz..evimiz af edersiniz pohh götürüyor..ama bu çeviri bitecek akşam kocamla dizi keyfi yapılacak.:KK60:.yemekte yapmıyorum.:KK14:.dışardan yiycez..azcık şımarmak benim de hakkım şu durumda :kk77::KK68:

Pembedon5 Pembedon5 chuck ın yavru kusu hastaydı ondan bakamamıştır...

bir taraftan beşik sallarım öte taraftan eşimin yetişmeyen çevirisini yetiştirmeye çalışırım..En Büyük KKhalimi görseniz..evimiz af edersiniz pohh götürüyor..ama bu çeviri bitecek akşam kocamla dizi keyfi yapılacak.:KK60:.yemekte yapmıyorum.:KK14:.dışardan yiycez..azcık şımarmak benim de hakkım şu durumda :kk77::KK68:

Pembedon5 Pembedon5 chuck ın yavru kusu hastaydı ondan bakamamıştır...
:KK14: orda sigara yasak..gelmiyom nayn

Pembedon5 Pembedon5

allaam ne çatlak garısın sen ya:KK70:..arkadaş olarak eklenmiyon sadece mesaj gönderiliyormuş chuck ta san mesaj atmış..En Büyük KKne dyin mıkırdan..
:KK11:
netsinler senin takma isimli pembe terlikli profilini millet..aç arkadaslık yerini..:KK11:

deli karı.:KK55:
:KK67: ülen adam..o alıverdi..fotığrafı brn koydum:cool: akşam açsın ben bilemiyon:KK59:
Zate elimdeği tel sabrımj zorluyo

Back
X