2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar dogdugundan betibegzamz vsrdi oglumda.yuxu kirmizi tas gibiydi.mustelanin yuz kremini kullandim gecmedu.saolsun gorumcem mustelanin yeni kremini yolladi.2 surmeme yuzu yumusadi cocugun.benim gibi olan varsa resim atayim

Bize bir sürü hediye kiyafet geldi hepsi de büyük ne yazıkki o aylara gelince yaz mevsimi olacak ve hiçbirini giyinemeyecek seneye kışa da olmaz ne yapsam bilemedim

Kizlar redim yuklenmefi.adini verim.mustela dermo pefiatri yaxiyo.STelatopia.mustelani kremi.egzama icin iyi geldı bize

Bnm kızım hep 4.30 yada 5.30 gibi uyanıyor. Bazen uyuyor bazen uyumuyor. Kızlar ben kilosunu anlayabilmek icin. Tartiya bi kendim cikip kilomu öğreniyorum. Birde onunla birlikte çıkıp aradaki farka bakıyorum. Yanlis olup olmadığı anlamak icin 5 kiloluk su sisesi ilede cikip bakiyorum. Ve dogru cikiyor. Dun tahmin ettiğim kilo ile bugün doktora goturdum olctu ayni kilo çıktı

Tesadufe bak bu sabah aynisini ben yaptim..ilk kez,ama sise olcmedim.bi kendim ciktim bi de bebekle birlikte..ama sanki doktordaki tarti daha dogru cikarir gibi bi his var icimde ama ben de 10gun sonraki kontrolumuzden once aynini deneyeyim bakalim,sonuc ne cikcak

Benimki uykuya dalmak icin cebellesiyor 5-6gundur,kucagimda yuru zipla pis pis yap artik yorulursa anca daliyor,ya da yorulup sut icince..atak yuzunden mi huyu mu degisti anlamiyorum.ama 6-7.hftalar atagin en kotu haftalari demisti doktorlar bize,ins ondandir diyip kendimi avutuyorum

kst06 surekli aklima geliosun,biz tek bebeyle boyle zorlaniyoruz sen napiosun diye..bi de ikiz istiodum olsa ben naparmisim acaba @amorfati_ sen nasilsincnm, nasil gidiyor :)

ben dun akşam denedim bugün doktor aynisini söyledi. Emin olmak için siseylede bakıyorum. Bazsn yanlış çıkabiliyor zeminden ötürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…