- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #79.101
Yavrukus benim cadiya aksam 9da 100cc icirdim kavga dovus, kustu hatta sonrasinda, banyo yaptirdim 11de 10dk mememi emdi uyudu zar zor. 8 saat uyudu ellemedim hic. Mizirdiyodu altini degistirdim, emzirdim 10 dk emdi uyudu koydum yerine. Raki sutunu icti tabi... Her sabahda boyle oluyo bizim genelde. Tartiya ciktigimda onunla beraber -500 gr hesapliyom 1kilonun uzerinde almis oluyo yanlis degilsem. Bir hafta sonra goturcem doktora rota asisi yaptirmak icin o zaman bakarlar boyuna kilosuna. Demem o ki, uyarma cocugu birak uyusun uykuda onun besini. Gunduz uyanikken icirOğluş sağ memem akşamdan beri ellenmiyor ..onu verdim emdi 3-5 dakika..
Ki gece emmesi artık bu oldu 1 haftadır gibi..
Uyandıramıyorum ki..
Meme hafif yumuşadı....işkillendim gittim sağdım..120 sağarım 90 cc cıktı ..sinirlendimitolit ön sütü emmiş oda beceriksizin rakısı renginde olan ön süt...
Ona kandı uyudu..
Biberonu yıkarken sivri uçlu fırçaya ile ucu bi deldim yarıldı
Neyseki ablamın gönderdiği yedek ucu taktım..
Kulaığını poposunı ,elleye mıncıra ağzının iççnde duran biberonu emmmeye başladı
60 cc içti..
Yarın yine takip edicem..
Bu ay 600 gram almış.. Gece biberonla vermedim bu ay hiççç...kesin ondan oldu
Uyku tatlı geliyor ,dıgım emip kenara çekiliyor ben zati uykulu sayrıklı ..
Hoop o yatağa ben yastığa
Yarın yine denicem..
Yav saat kaç ve şimdi
Koca almış sabah görevlendirmeside var ..ülen adam tel otomatik alıho ya dedimdi bilemedim
Sende mi burutusİnşallah canım geçip gider..
Yalnız da hissediyorum kendimi sanırım
İzmirdeyim ben
Aileler akrabalar hepsi 9 saat mesafede
Kız kardeşim de öylr
İş arkadaşlarım var görüştüğüm ama yüzeysel ilişkiler aşırı samimi değil
Asljnda mutlu olmam gereken çok şey var.
Sağlığım yerinde,eşimle aram iyi,kıxımız sağloklı vr çok tatlı,maddi dutumu da düzelttik sayılır
Rahat battı bana galiba
Ben de bi sigra yakayım bari :)@Pembedon5 eymentaa sizin sigaralat rüyama girdi.ben de içiyodum rüyamda
Sigara içmem ama içki içmeyi de özledim ben yaaakadehimi tükenmiş lohusa sendromuma kaldırıyorum
Anne sutu ile burnunu temizleyebilirsin hem cani yanmiyo cocugun genzine gittigi zamanKizlar oglumun burnu baya tikali hapsuruyo ve oksuruyo sizde oldumu ilaclami gecti
Ben de vallaaSende mi burutusbende bunalima girecekken direkten donuyorum hep. Serefine dostum, kadehimi izmire kaldiriyorum cok ozledim...
Saglinizaİnşallah canım geçip gider..
Yalnız da hissediyorum kendimi sanırım
İzmirdeyim ben
Aileler akrabalar hepsi 9 saat mesafede
Kız kardeşim de öylr
İş arkadaşlarım var görüştüğüm ama yüzeysel ilişkiler aşırı samimi değil
Asljnda mutlu olmam gereken çok şey var.
Sağlığım yerinde,eşimle aram iyi,kıxımız sağloklı vr çok tatlı,maddi dutumu da düzelttik sayılır
Rahat battı bana galiba
Ben de bi sigra yakayım bari :)@Pembedon5 eymentaa sizin sigaralat rüyama girdi.ben de içiyodum rüyamda
Sigara içmem ama içki içmeyi de özledim ben yaaakadehimi tükenmiş lohusa sendromuma kaldırıyorum
Benim oğlum meme alacagi zaman bide ilgi istediği zaman yalandan öksürüyor.. Eşimin akrabaları bronşit mi oldu dedi.. Hay sizin teşhisinizi sevvvveyim dedim imali olarakBebis:hapsuuu hapsuuu
Kaynana: üşüttü heral
Ben:
Allah ne dusursun ne de ben bakayim.. Sezeryan olduğum da hasta bezimi bile degisti.. Hakkini yiyemem.. Ama ben yapabilir miyim ..bilmiyorumm.. Sanirsam ki yapamamkızları var ya..
Benimkiler kendilerinden sonunda adam akıllı soğuttular.. Kimin kimin eline düşeceğini yine Allah bilir ,Allah korusun ama şuan da böyle bi durum olsa gönülsüzüm yanı..
Benim oğlum meme alacagi zaman bide ilgi istediği zaman yalandan öksürüyor.. Eşimin akrabaları bronşit mi oldu dedi.. Hay sizin teşhisinizi sevvvveyim dedim imali olarakutandilar
Biz yaptrdik.140 lira tuttu.4.ay ikincisini yaptracaz.bence yaptr ne olur ne olmazBen yaptirmayi dusunmuyorum yuzde otuz koruyuculuk sagliyormus 1 yasina kadar birde yan etkileri fazla kar zarar hesabi yapinca yaptirmamak daha mantikli geldi
Tesekkur ederim canim aliyim da kurtulalim su konaktan
Bizde ustumuze uzun kollu citcitli badi ustune alt ust takim onunda ustune tulum giydiriyom serin hissedersem penye yelek gecede iki kat battaniye offf faxlami giydiriyorum ben şimdi gerci en ustteki tulumu giydirmeyip alt üst takim yelek giydiriyordum hapsiriyordu ve burnu fikir fikir ediyordu bu sekilde burnuda rahat
Kizlar kucuk kardesim 13 yadinda.annem hamileyken durumumuz com kotuydu.annem iyi beslenemefi.6 cocuk bizden kadina biseymj kaldi.ayrica ne zeka karti.cocuga zor kiyafet aliniyodu.ama simdi teogda 1 yanlis yapti.yani diyecegim yiyecekle.kartlarla zekanin acildigina inanmiyorum.ama aktivite olsun diye alirim.Kullandınız mı cnm kartları? İlgisini çekti mi? Ne kadarlık sizin bebiş? Ve linkini atabilir misin kartları aldığın sitenin?
Gündüz memede süt bırakmıyor azar azar ama sık sık emiyor ne bileyim atom gece genelde ön sütle beslenir oldu..ben akşam meme vereyim günlüm sağılan sütü gece vereyim bari..Yavrukus benim cadiya aksam 9da 100cc icirdim kavga dovus, kustu hatta sonrasinda, banyo yaptirdim 11de 10dk mememi emdi uyudu zar zor. 8 saat uyudu ellemedim hic. Mizirdiyodu altini degistirdim, emzirdim 10 dk emdi uyudu koydum yerine. Raki sutunu icti tabi... Her sabahda boyle oluyo bizim genelde. Tartiya ciktigimda onunla beraber -500 gr hesapliyom 1kilonun uzerinde almis oluyo yanlis degilsem. Bir hafta sonra goturcem doktora rota asisi yaptirmak icin o zaman bakarlar boyuna kilosuna. Demem o ki, uyarma cocugu birak uyusun uykuda onun besini. Gunduz uyanikken icir
İzmir eSende mi burutusbende bunalima girecekken direkten donuyorum hep. Serefine dostum, kadehimi izmire kaldiriyorum cok ozledim...
Örnekköyde seyir tepeye çıkın ..heryer görünüyor..atlarda varOglumla ilk yolculugumuz olacak uçaga binecegiz haftaya Adana yolcusuyuz .. Hemide izmirden binecegiz.. Once İzmiri gezdurecek kocam. Çünkü daha önce hic gitmemistim.. Kocamin dün gözleri doldu ben o kadar nasil ayri kalacam oğlumdan diye.. Kafami bozma hiç gelmeyiz dedim
Oglumla ilk yolculugumuz olacak uçaga binecegiz haftaya Adana yolcusuyuz .. Hemide izmirden binecegiz.. Once İzmiri gezdurecek kocam. Çünkü daha önce hic gitmemistim.. Kocamin dün gözleri doldu ben o kadar nasil ayri kalacam oğlumdan diye.. Kafami bozma hiç gelmeyiz dedim
Öğrenmiş yaşadığın yerlerde öyle olur canım ağaç toprak deniz burnunda tüter bende Solhan da görev yaparken özlüyorum ağacı yeşili memleketin pis havasını bile ☺Örnekköyde seyir tepeye çıkın ..heryer görünüyor..atlarda var
Şimdi siz kordona gidersiniz kalabalık ve gürültülü
Çevre yolundan devam idin..karşıyaka çanakkale istikameti...orda örnekköye dönün hemen tabela çıkıcak en altta seyir tpe yazar..devam idin.. Yeşilli meşilli..anasını satayım özledim
Solhan mıÖğrenmiş yaşadığın yerlerde öyle olur canım ağaç toprak deniz burnunda tüter bende Solhan da görev yaparken özlüyorum ağacı yeşili memleketin pis havasını bile ☺
Solhan mı...
Muştayız ramazanda geldik bura 2 yıl kaldı
Kafeste gibiyim be...
İnsan deli özlüyortrafiğinide ...
Konakta köprü altında elit cafe vardı hemen öle yol ağzı...baharda orda çay içmeyi peh severdim
Sapancayıda özledim ..
O muazzam yeşilliği..
Ulan ne özlemişim be
Burda şehir bi cadee gidiş geliş
Am yok migros ve mavi ltb yeni açıldı biz gelince
Burda sinemaya falan gidemem herif dedim..kadınlarıda pek süslüü..o topuklularla o yollarda ( yol değil tırtık) o topuk kısımlarının altı çiçek gibi yayılmış tabigezorlar..sanırsın bi bara canlı müziğe gidecekler..ülen 3 dene kahve durağı kahve diyarı bide kahve bilmem nesi var bende kaş bıyık salmışım süslensem neye süslenicem be boh gibi para döktüğüm topuklularımı heba idemem 2 kıyafet ayırdım evirip çevirip giyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?