2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yavrukus benim cadiya aksam 9da 100cc icirdim kavga dovus, kustu hatta sonrasinda, banyo yaptirdim 11de 10dk mememi emdi uyudu zar zor. 8 saat uyudu ellemedim hic. Mizirdiyodu altini degistirdim, emzirdim 10 dk emdi uyudu koydum yerine. Raki sutunu icti tabi... Her sabahda boyle oluyo bizim genelde. Tartiya ciktigimda onunla beraber -500 gr hesapliyom 1kilonun uzerinde almis oluyo yanlis degilsem. Bir hafta sonra goturcem doktora rota asisi yaptirmak icin o zaman bakarlar boyuna kilosuna. Demem o ki, uyarma cocugu birak uyusun uykuda onun besini. Gunduz uyanikken icir

Sende mi burutus bende bunalima girecekken direkten donuyorum hep. Serefine dostum, kadehimi izmire kaldiriyorum cok ozledim...

Sagliniza

Oglumla ilk yolculugumuz olacak uçaga binecegiz haftaya Adana yolcusuyuz .. Hemide izmirden binecegiz.. Once İzmiri gezdurecek kocam. Çünkü daha önce hic gitmemistim.. Kocamin dün gözleri doldu ben o kadar nasil ayri kalacam oğlumdan diye.. Kafami bozma hiç gelmeyiz dedim

kızları var ya..
Benimkiler kendilerinden sonunda adam akıllı soğuttular.. Kimin kimin eline düşeceğini yine Allah bilir ,Allah korusun ama şuan da böyle bi durum olsa gönülsüzüm yanı..
Allah ne dusursun ne de ben bakayim.. Sezeryan olduğum da hasta bezimi bile degisti.. Hakkini yiyemem.. Ama ben yapabilir miyim ..bilmiyorumm.. Sanirsam ki yapamam

Biz yaptrdik.140 lira tuttu.4.ay ikincisini yaptracaz.bence yaptr ne olur ne olmaz

Kullandınız mı cnm kartları? İlgisini çekti mi? Ne kadarlık sizin bebiş? Ve linkini atabilir misin kartları aldığın sitenin?
Kizlar kucuk kardesim 13 yadinda.annem hamileyken durumumuz com kotuydu.annem iyi beslenemefi.6 cocuk bizden kadina biseymj kaldi.ayrica ne zeka karti.cocuga zor kiyafet aliniyodu.ama simdi teogda 1 yanlis yapti.yani diyecegim yiyecekle.kartlarla zekanin acildigina inanmiyorum.ama aktivite olsun diye alirim.

Gündüz memede süt bırakmıyor azar azar ama sık sık emiyor ne bileyim atom gece genelde ön sütle beslenir oldu..ben akşam meme vereyim günlüm sağılan sütü gece vereyim bari..
Ya atom bide yeni uç sipariş edicem ..yırtıldı acaba 2 numaramı alsam bilemedim
Ablamın verdiği 1 no..2 ye alışırmı meme bırakır mı @sureender bilir
Kararsız kaldım...zati ota boha tikliyo yüksek sese düşen şeyler sesine ....
Uykum va

Örnekköyde seyir tepeye çıkın ..heryer görünüyor..atlarda var
Şimdi siz kordona gidersiniz kalabalık ve gürültülü
Çevre yolundan devam idin..karşıyaka çanakkale istikameti...orda örnekköye dönün hemen tabela çıkıcak en altta seyir tpe yazar..devam idin.. Yeşilli meşilli..anasını satayım özledim

bende izmire mi gitsem ku..

Ev artık ev değil...oğlan uyudu bende mi uyusam hepi topu en fazla 2 saat uyucak..yoksa akşam yemeğimi yapsam öncesinde kahvaltı bulaşıkları
Ev mi süpürsem,ütü mü yapsam..
Laavaboları mı domestoslasam...2 gündür yıkanamadım banyo mu itsem.
Müzik mi dinlesem ...sems emememsememem

Öğrenmiş yaşadığın yerlerde öyle olur canım ağaç toprak deniz burnunda tüter bende Solhan da görev yaparken özlüyorum ağacı yeşili memleketin pis havasını bile ☺

Öğrenmiş yaşadığın yerlerde öyle olur canım ağaç toprak deniz burnunda tüter bende Solhan da görev yaparken özlüyorum ağacı yeşili memleketin pis havasını bile ☺
Solhan mı ...
Muştayız ramazanda geldik bura 2 yıl kaldı
Kafeste gibiyim be...
İnsan deli özlüyor trafiğinide ...
Konakta köprü altında elit cafe vardı hemen öle yol ağzı...baharda orda çay içmeyi peh severdim
Sapancayıda özledim ..
O muazzam yeşilliği..
Ulan ne özlemişim be
Burda şehir bi cadee gidiş geliş
Am yok migros ve mavi ltb yeni açıldı biz gelince
Burda sinemaya falan gidemem herif dedim..kadınlarıda pek süslüü..o topuklularla o yollarda ( yol değil tırtık) o topuk kısımlarının altı çiçek gibi yayılmış tabi gezorlar..sanırsın bi bara canlı müziğe gidecekler..ülen 3 dene kahve durağı kahve diyarı bide kahve bilmem nesi var bende kaş bıyık salmışım süslensem neye süslenicem be boh gibi para döktüğüm topuklularımı heba idemem 2 kıyafet ayırdım evirip çevirip giyom

Biz ne zaman fit olucaz,suslencez,makyaj yapacaz,dar kotlarimizigiycez..sonra da gezcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…