2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kocis gece besik sallamis sanki de 2saat once zor uyandirdim kahvalti yapsin diye simdi 20dkdir uyuyor..ben cocugu uyutuyorum.makina durdu git ser dedim yarim saat uyuyim sonra dedi,basindan atti yani..ev islerinde hic yardm etmiyor ya sinir oluyom

Zaten zekayı etkileyen en önemli şey gen
Bebek zekasının yüzde yetmişini anneden kalanı babadan alırmış okulda öğrenmiştik
Ama dış faktörlerde az da olsa etkiliyor zekayı o yüzden ne gelirse elimden yapmak istiyorum hem de bebeğimle oyun oynamış oluyorum

Bi bilen biriniz bi bakın be bu avent karanlkkta parlar olan emzikten aldımdı hatta sonra nuk ciko falanda aldım almadı hiçbirini..bu emzik 2 aydır yedi bitirdi beni..elim hep emzikte yaaa bugün isyan ettim.ağzından cıkı xıkıveriyo..küçük mü anlaöadım yaaa... E bebekte oio arkadaşlı bişi var basıcam parayı alıcam haaa bi bakın be bana napıcam ben...biberon ıcunu 2 mi alayım yoksa aventin 150 cclik 3+ ayını mı alayım hem 2 biberon olur..napayom ben heyyy toplanın başıma 2 dakka

Benim eşim de aynı canım çalışırken yardim ediyordu bebek oldu ben çalışıyorum çok yorgunum diyor ben de ben senden daha çok yoruluyirum diyorum yok anlamıyor ev isi hic bitmiyor ya evi yakacam mikropu gitsin o derece artik çamaşır utu ayrı dert bebisle çok zor oluyor bir de misafir gelince bin parcayimyaz gelse de dışarı ciksak pasamla gezsek çok bunaldim evde her gün ayni

Benim emzik difrax,cok rahat aliyor agzina cukk diye oturuyo.aventin de almistik begenio,uzerinde i love mama ve milk yazan 2tane..alamiyor cocuk,emdigi kiim dudagina dayaniyo tutamiyo.difrax rahat ,varsa bi dene :)

Benim sucum degil biliyorum ama kendimden utanir oldum yetisememekten islere..benmkimin gunduz uykusu kucagimda ise 2saat,yatakta ise 15dk max. Hadi git de onu bunu yap..aynen misafir fln aman allahmm.. Cok bunaldik cidden :/

Ben 20 gündür 2 numaraya geçtim diğerinde çenesi yoruluyordu bırakıyordu şimdi güzel çekiyor memeyide bırakmadı avent almak mantıklı sonrasinda da biberon ise yarar sonrada uç alırsın sadecee

Benim sucum degil biliyorum ama kendimden utanir oldum yetisememekten islere..benmkimin gunduz uykusu kucagimda ise 2saat,yatakta ise 15dk max. Hadi git de onu bunu yap..aynen misafir fln aman allahmm.. Cok bunaldik cidden :/
Canım benim bebisin de bir düzeni yok her gun farkli uykusu bir de kaka yine yapamiyir cuma akşamı yaptı en son hep boyle zor olacak sanırım

Ben 20 gündür 2 numaraya geçtim diğerinde çenesi yoruluyordu bırakıyordu şimdi güzel çekiyor memeyide bırakmadı avent almak mantıklı sonrasinda da biberon ise yarar sonrada uç alırsın sadecee
Evet ya 2 numara alayım mantıklı olan o.. Bide biberonlu alsam ucu takarım tamam işte

Benim emzik difrax,cok rahat aliyor agzina cukk diye oturuyo.aventin de almistik begenio,uzerinde i love mama ve milk yazan 2tane..alamiyor cocuk,emdigi kiim dudagina dayaniyo tutamiyo.difrax rahat ,varsa bi dene :)
canım bu dediğin emziğieczanelerde marketlerde felan rahatlıkla bulabilirmiyim yoksa internetten mi buldunuz..emzikkabusu bizde de var cırt çıkıyo pırt çıkyıo yıldım gari

Sen orda o iki kıyafetilen tarz olursunda kuş uçar baby
Biz 2010 da sinemaya gelirdik Musa koltuklar dümdüzdu öndekinin kafadan göremezdik
Hala oylemiki

Gecenlerde bebek arabası ile cıktık ..eşim ve bende çıldırdık..emzik giriyo cıkıyo giriyo xıkıyo ..araba süremedik ki depiniyo düşünce ...te van gölüne gittiydik bide
Hadi bi gelin artık beee ..derdimiz var..
Eşekler

kızlar bebekleriniz çok kusuyormu..doktor gaviskon verdi toz böyle...yatana kadar üst baş değiştiriyorum ne zaman geçer bu kusmalar...emzir ,sonra BEBEK OMZA sağ sol sağ sol gez dur odanın içinde .sonuç yatınca gene kusmuk

@@Pembedon yaz gelsin masukiye ye gidip resim atıcam sana
eşek
O yapılırmı bana
Sayısız kahvaltı yaptım
Saklı vadide..ay yapma bana bunu
Kociş diyo izin alıp gitsekmi bi kaç günlüğüne
Oda özlüyor
İstanbul dereye giderken aşina var kahvaltı 10 numara...herşey kalitwli sucuk baba yani peyniri yağı o yeşile gömülmeli be ajaca sapancaya mı gitsek yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…