- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #79.121
Kizlar kucuk kardesim 13 yadinda.annem hamileyken durumumuz com kotuydu.annem iyi beslenemefi.6 cocuk bizden kadina biseymj kaldi.ayrica ne zeka karti.cocuga zor kiyafet aliniyodu.ama simdi teogda 1 yanlis yapti.yani diyecegim yiyecekle.kartlarla zekanin acildigina inanmiyorum.ama aktivite olsun diye alirim.
Benim eşim de aynı canım çalışırken yardim ediyordu bebek oldu ben çalışıyorum çok yorgunum diyor ben de ben senden daha çok yoruluyirum diyorum yok anlamıyorBenim kocis gece besik sallamis sanki de 2saat once zor uyandirdim kahvalti yapsin diye simdi 20dkdir uyuyor..ben cocugu uyutuyorum.makina durdu git ser dedim yarim saat uyuyim sonra dedi,basindan atti yani..ev islerinde hic yardm etmiyor ya sinir oluyom
Bi bilen biriniz bi bakın bebu avent karanlkkta parlar olan emzikten aldımdı hatta sonra nuk ciko falanda aldım almadı hiçbirini..bu emzik 2 aydır yedi bitirdi beni..elim hep emzikte yaaa bugün isyan ettim.ağzından cıkı xıkıveriyo..küçük mü anlaöadım yaaa... E bebekte oio arkadaşlı bişi var basıcam parayı alıcam haaa bi bakın be bana napıcam ben...biberon ıcunu 2 mi alayım yoksa aventin 150 cclik 3+ ayını mı alayım hem 2 biberon olur..napayom ben heyyy toplanın başıma 2 dakka
Benim eşim de aynı canım çalışırken yardim ediyordu bebek oldu ben çalışıyorum çok yorgunum diyor ben de ben senden daha çok yoruluyirum diyorum yok anlamıyorev isi hic bitmiyor ya evi yakacam mikropu gitsin o derece artik çamaşır utu ayrı dert bebisle çok zor oluyor bir de misafir gelince bin parcayim yaz gelse de dışarı ciksak pasamla gezsek çok bunaldim evde her gün ayni
Ben 20 gündür 2 numaraya geçtim diğerinde çenesi yoruluyordu bırakıyordu şimdi güzel çekiyor memeyide bırakmadı avent almak mantıklı sonrasinda da biberon ise yarar sonrada uç alırsın sadeceeBi bilen biriniz bi bakın bebu avent karanlkkta parlar olan emzikten aldımdı hatta sonra nuk ciko falanda aldım almadı hiçbirini..bu emzik 2 aydır yedi bitirdi beni..elim hep emzikte yaaa bugün isyan ettim.ağzından cıkı xıkıveriyo..küçük mü anlaöadım yaaa... E bebekte oio arkadaşlı bişi var basıcam parayı alıcam haaa bi bakın be bana napıcam ben...biberon ıcunu 2 mi alayım yoksa aventin 150 cclik 3+ ayını mı alayım hem 2 biberon olur..napayom ben heyyy toplanın başıma 2 dakka
Canım benim bebisin de bir düzeni yok her gun farkli uykusu bir de kaka yine yapamiyir cuma akşamı yaptı en son hep boyle zor olacak sanırımBenim sucum degil biliyorum ama kendimden utanir oldum yetisememekten islere..benmkimin gunduz uykusu kucagimda ise 2saat,yatakta ise 15dk max. Hadi git de onu bunu yap..aynen misafir fln aman allahmm.. Cok bunaldik cidden :/
Evet ya 2 numara alayım mantıklı olan o.. Bide biberonlu alsam ucu takarım tamam işteBen 20 gündür 2 numaraya geçtim diğerinde çenesi yoruluyordu bırakıyordu şimdi güzel çekiyor memeyide bırakmadı avent almak mantıklı sonrasinda da biberon ise yarar sonrada uç alırsın sadecee
canım bu dediğin emziğieczanelerde marketlerde felan rahatlıkla bulabilirmiyim yoksa internetten mi buldunuz..emzikkabusu bizde de var cırt çıkıyo pırt çıkyıo yıldım gariBenim emzik difrax,cok rahat aliyor agzina cukk diye oturuyo.aventin de almistik begenio,uzerinde i love mama ve milk yazan 2tane..alamiyor cocuk,emdigi kiim dudagina dayaniyo tutamiyo.difrax rahat ,varsa bi dene :)
Sen orda o iki kıyafetilen tarz olursunda kuş uçar babySolhan mı...
Muştayız ramazanda geldik bura 2 yıl kaldı
Kafeste gibiyim be...
İnsan deli özlüyortrafiğinide ...
Konakta köprü altında elit cafe vardı hemen öle yol ağzı...baharda orda çay içmeyi peh severdim
Sapancayıda özledim ..
O muazzam yeşilliği..
Ulan ne özlemişim be
Burda şehir bi cadee gidiş geliş
Am yok migros ve mavi ltb yeni açıldı biz gelince
Burda sinemaya falan gidemem herif dedim..kadınlarıda pek süslüü..o topuklularla o yollarda ( yol değil tırtık) o topuk kısımlarının altı çiçek gibi yayılmış tabigezorlar..sanırsın bi bara canlı müziğe gidecekler..ülen 3 dene kahve durağı kahve diyarı bide kahve bilmem nesi var bende kaş bıyık salmışım süslensem neye süslenicem be boh gibi para döktüğüm topuklularımı heba idemem 2 kıyafet ayırdım evirip çevirip giyom
Hiç gitmedimSen orda o iki kıyafetilen tarz olursunda kuş uçar baby
Biz 2010 da sinemaya gelirdik Musa koltuklar dümdüzdu öndekinin kafadan göremezdik
Hala oylemiki
@@Pembedon yaz gelsin masukiye ye gidip resim atıcam sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?