- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #79.141
Bygün pek şaşkınsın
canım bu dediğin emziğieczanelerde marketlerde felan rahatlıkla bulabilirmiyim yoksa internetten mi buldunuz..emzikkabusu bizde de var cırt çıkıyo pırt çıkyıo yıldım gari
Cisrik. ..bi site ver be yok o
Aynı dert bende de var kırk takla atiyrm tutmuyor evde bir sürü emzik var artk eşim yenisini aldırmaz . Ne ozeniyorm eksik tutan bebeklereBi bilen biriniz bi bakın bebu avent karanlkkta parlar olan emzikten aldımdı hatta sonra nuk ciko falanda aldım almadı hiçbirini..bu emzik 2 aydır yedi bitirdi beni..elim hep emzikte yaaa bugün isyan ettim.ağzından cıkı xıkıveriyo..küçük mü anlaöadım yaaa... E bebekte oio arkadaşlı bişi var basıcam parayı alıcam haaa bi bakın be bana napıcam ben...biberon ıcunu 2 mi alayım yoksa aventin 150 cclik 3+ ayını mı alayım hem 2 biberon olur..napayom ben heyyy toplanın başıma 2 dakka
Ah ah bi mevlüt yapalim dedim millet hevesime s.ctiBygün pek şaşkınsın
Müzik dinliyom hemde hd kulaklığımlalana dey rey summertime sense aç
Hepimiz de aynı dert var. Benim eşim yapsa da pis yapıyo içimeBenim eşim de aynı canım çalışırken yardim ediyordu bebek oldu ben çalışıyorum çok yorgunum diyor ben de ben senden daha çok yoruluyirum diyorum yok anlamıyorev isi hic bitmiyor ya evi yakacam mikropu gitsin o derece artik çamaşır utu ayrı dert bebisle çok zor oluyor bir de misafir gelince bin parcayim yaz gelse de dışarı ciksak pasamla gezsek çok bunaldim evde her gün ayni
Giderim pembeeeeİzmir eseyir tepeye ...
Gidin orayaçok özledimm be ..
E )hiçbiriEv artık ev değil...oğlan uyudu bende mi uyusam hepi topu en fazla 2 saat uyucak..yoksa akşam yemeğimi yapsam öncesinde kahvaltı bulaşıkları
Ev mi süpürsem,ütü mü yapsam..
Laavaboları mı domestoslasam...2 gündür yıkanamadım banyo mu itsem.
Müzik mi dinlesem ...sems emememsememem
Hiç biberon kullanmadığım için cevap veremiyom ama kalbim seninle pwmbeeeBi bilen biriniz bi bakın bebu avent karanlkkta parlar olan emzikten aldımdı hatta sonra nuk ciko falanda aldım almadı hiçbirini..bu emzik 2 aydır yedi bitirdi beni..elim hep emzikte yaaa bugün isyan ettim.ağzından cıkı xıkıveriyo..küçük mü anlaöadım yaaa... E bebekte oio arkadaşlı bişi var basıcam parayı alıcam haaa bi bakın be bana napıcam ben...biberon ıcunu 2 mi alayım yoksa aventin 150 cclik 3+ ayını mı alayım hem 2 biberon olur..napayom ben heyyy toplanın başıma 2 dakka
Ben de bilmiyorum cnm. Mağazada her iki ürünü de görüp kiyaslamanda fayda var. Umarım hem konforlu hem hesaplı hem kullanışlı hem de güzel bir arabası olur bebisin.Ay canım uçak önerilerin için çok sağol
linkte tavsiye ettiği arabayı inceledim
görünüşte @Surrender in tavsiye ettiği arabaya benziyo
tabi komfor farkı nedir bilmiyorum
Ben de ilk bebeğim de yoğun olarak lohusalik sendromu yasadm kaynanam ve eltilerim sayesinde ama çok ağırdı benimki hergün aglardm bebeğime de yansıdi gelisemiyodu ama bu sefer bebeğini anne lerde dogurdum ve iki aylık oldu sonra geldim onlara da mesafe koydum.Minnoşu emzirmek için uyandum uykum kaçtı
Bi de yeşil kaka yapmış kafam ona bozuk
Yetmezmiş gibi tükenmişlik sendromu oldum
Ev işi yemek hiç bişey yapasım yok
Hayat anlamsız geliyoo
Lohusaljk bunalımına yeni girdim galiba
Nankörlük belki ama ruh halim böyle
En mutlu olmam gerekrn zamanlar ama...
Benim de öyleydi fizyolojik serum koydum sürekli çektim hep aynıydı bir haftadir bitlise geldik kendi kendine duzeldiKizlar oglumun burnu baya tikali hapsuruyo ve oksuruyo sizde oldumu ilaclami gecti
AhaahhhahahahaKizlar oglumun mevludunu yaptik. Millet sabun almak icin kavga etti.. Ben bu kadar gorgusuz insanlar gormemistim
Ahahahaahahha mikropsun sen mikkkkroppppYok arkadas kocamin akrabalari bütün hevesimi kırdı bu ne lasize sabun nah sabun
Hiç biberon kullanmadığım için cevap veremiyom ama kalbim seninle pwmbeeehem de pembe kalp
Rüyalarda buluşuruz dırı rı dırı rırı rınrınrın dırındırıdrın...kızlar hanında buluşurduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?