2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım bu dediğin emziğieczanelerde marketlerde felan rahatlıkla bulabilirmiyim yoksa internetten mi buldunuz..emzikkabusu bizde de var cırt çıkıyo pırt çıkyıo yıldım gari

Ben yurtdisindym da sen yazinca soyle nettenyazip baktim sonuc cikmadi bu markaya dair.belki de yoktur turkiyede,hollandanin kendi markasiymis.ins vardir varsa da eczanelerde olur belki cnm

Aynı dert bende de var kırk takla atiyrm tutmuyor evde bir sürü emzik var artk eşim yenisini aldırmaz . Ne ozeniyorm eksik tutan bebeklere

Hepimiz de aynı dert var. Benim eşim yapsa da pis yapıyo içime sinmiyor ama Allah var soframizi hazırlar salatayi yapar kahvaltiyi hazırlar ama toplayamaz tooplasa da üstünkörü

E )hiçbiri
Ben öyle yapıyorum en azından saldım iyice
Bana ne aman
Tükenmiş lohusa bunalımındayom ben

Hiç biberon kullanmadığım için cevap veremiyom ama kalbim seninle pwmbeee hem de pembe kalp

Ay canım uçak önerilerin için çok sağol
linkte tavsiye ettiği arabayı inceledim
görünüşte @Surrender in tavsiye ettiği arabaya benziyo
tabi komfor farkı nedir bilmiyorum
Ben de bilmiyorum cnm. Mağazada her iki ürünü de görüp kiyaslamanda fayda var. Umarım hem konforlu hem hesaplı hem kullanışlı hem de güzel bir arabası olur bebisin.

Ben de ilk bebeğim de yoğun olarak lohusalik sendromu yasadm kaynanam ve eltilerim sayesinde ama çok ağırdı benimki hergün aglardm bebeğime de yansıdi gelisemiyodu ama bu sefer bebeğini anne lerde dogurdum ve iki aylık oldu sonra geldim onlara da mesafe koydum.
Kizlar oglumun burnu baya tikali hapsuruyo ve oksuruyo sizde oldumu ilaclami gecti
Benim de öyleydi fizyolojik serum koydum sürekli çektim hep aynıydı bir haftadir bitlise geldik kendi kendine duzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…