- 30 Ocak 2014
- 726
- 1.324
- 43
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #79.501
Bu arada evet 72 günlük kullanabilirsin altına battaniyeyi katlayip koyuyorum boyunu yükseltmek için.ayrı satılan aparati var ama gereksiz.ince Pamuklu battaniye is gorurBi kaç modeli var sanırım canım sen hangisini kullanıyorsun bebegim 72 günlük kullanabilir miyim
500gr da çok az geliyor canım ya şöyle aylık bir kilo alsalar ne güzel olurdu. Ama dediğin gibi 500gr üstü normal diyorlar gittiğim doktor pek desteklemedi ama bunu500 gram yeterli canim
Bizde hic olmadi.evin isisini 22 derecede tutuyoz.avrupada 21dereceymis bu arada.dikkat wdin kixlar
Bildigim kadariyla oyle canimErgonomik mi canım
Sizin doğum kilonuz iyiymiş maşallahKız bebek benimde. 4240 dogdu 5. Gün 3800 e düştü. Sütum vardı ama az.kilolu bebeği doyurmak zor dedi doktorlar o sebeple birazcık mama verdim senin gibi.çok ağladım o dönem. 1. Ay 4640 oldu.ikinci ay 5610 oldu. Şuan 86 günlüğüz evde tartyorum tahmini 6400..Mama vermiyorum suan. Çok nadir bazı geceler 60 cc.
Çok iyi kilo almış maşallah nasıl bir brslenme düzeniniz vat24 ocak doğımlu 3540 doğfu şimdi 6100 canım
Sadece anne sütü alıyo
Canım benim kizimda 3 Kilo doğmuştu. 2 aylıkken 5600 du.. şuan 3 ayligiz ne kadar aldı bilmiyorum ama sanki yavaşladı gibi.. ama 60 cc bana da az gibi geldi..500gr da çok az geliyor canım ya şöyle aylık bir kilo alsalar ne güzel olurdu. Ama dediğin gibi 500gr üstü normal diyorlar gittiğim doktor pek desteklemedi ama bunu
Canım genelde bu süpürge sesi vs kolik bebeklerde geçerli oluyormuş. . Sanirim Bizimkide oyleBenim bebek bu supurge sesi,fon sesi,anne karnindaki sesi falan hic umursamadi ya,ha dogdugunda yapip alistirdiniz da ondan mi ise yario sizde bilemem..ben yapmadim hic ama ni ara anne deneyeyim dedm daha cok agladi
5.ayda doğum kilosunun iki katina ulastiysa ağırlık normalmis. Pazartesi günü ankara GATAdaki çocuk doktoru söyledi.500gr da çok az geliyor canım ya şöyle aylık bir kilo alsalar ne güzel olurdu. Ama dediğin gibi 500gr üstü normal diyorlar gittiğim doktor pek desteklemedi ama bunu
Canım genelde bu süpürge sesi vs kolik bebeklerde geçerli oluyormuş. . Sanirim Bizimkide oyle( onu duyunca dut yemiş bülbüle dönüyor :)
Bizimki 3370 dogdu. Bugun banyodan once birlikte ciktik fark 6400 cikti. Iki katina on bes gjnde çıkar heralde ve o zaman da tam uc aylik olacak. O bahsedilen en az mi ki?5.ayda doğum kilosunun iki katina ulastiysa ağırlık normalmis. Pazartesi günü ankara GATAdaki çocuk doktoru söyledi.
Bu duyduğum bilgi beni rahatlattı, seni de rahatlatır diye yazıyorum.
Sonuçta obezite bebeklikte basliyor, normal kiloda olsunlar yeter.
Stres yok.
Genellikle aksam saatlerinde cildiriyoCanm sizin gazların saati belli mi ( örneğin saat 18-20 arası gibi) yoksa sürekli mi
İlaç etkisini gösterdikten sonra yazarsan çok sevinirin
Zor ama ileriyi düşününce çok güzel elbet bu zor günler geçecek . Daha da önemlisi bu üç günlük dünyada insanın sırtını dayabilecegi en güvenilir yer kardeş değil mi. Cesaretim olsa kendime güvensen üçüncüyü de yapardım. Herşey evlatlarm için
Saol canim insallah gecer artik... Kusma biraz azaldi gibi zaten...Dun bu sebepten hastaneye gittik.
Biogaia diye prebiyotik damla önerdi.
Aldık, iki gündür kullanıyoruz bakalım. İnsallah iyi gelir.
Henüz etkisini göremedik.
Karnının agrisindan ememiyor da yavrum, çaresiz ağlıyor gücü yettiğince...
Senin kuzuya da geçmiş olsun cnm.
Teşekkür ederim tabiki sağlıkları yerinde olsun da kilolu bebek de istemiyorum zaten sadece kendi kendime telaşlandım biraz az geldi duyduğum bebeklere göre5.ayda doğum kilosunun iki katina ulastiysa ağırlık normalmis. Pazartesi günü ankara GATAdaki çocuk doktoru söyledi.
Bu duyduğum bilgi beni rahatlattı, seni de rahatlatır diye yazıyorum.
Sonuçta obezite bebeklikte basliyor, normal kiloda olsunlar yeter.
Stres yok.
Allah Allah.. bizim doktorda 5 saate kadar uyuyorsa sorun olmaz. bu aylarda en fazla 5 saat dedi.onyedilik bende gece uykuda beslemeliyim 6 7 saat uyuduğu oluyo diye Dr ve buraya yazmıştım. Dr yazdığı msj kesinlikle uyandırma, uyku düzenini oluşturuyordur Bebek. Bozmayalım düzeni uyandığında besle bende bi kaç gün böyle deneyeceğim
aynen. ilk kez oldu. bir daha olmadı.Benimkide 5 saat uyumus ben uyuyunca ilk defa oldu
Insallah kisa zamanda duzelir guc yetmiyo vallaGündüz uykusu yok maalesef.devamli sallasan ancak uyuyor bırakınca uyaniyor.ya da memede uyuyor çekince uyaniyor. Sizinde kotuymus. Ne zaman düzelecek bakalim merakla bekliyorum
Aynı ya aynı. . Bugün çıldırttı iyice beni.. atak midir nedir bitse artikYa hergun yeni yeni huy cikiyo, bazen cildiracak gibi oluyorum. Uykuya sallanarak agzinda emzikle daliyodu sadece, emzigi cikariyo devamli, emzigini degistirdim yenisiyle belki eskimistir diye, yok... Gene ayni. elini agzina sokmaya calisiyo devamli. Tamam diyorum elini em bari oyle uyu. Ona da cildiriyo. Ee ac da degil. Valla cildiracam. Bi yandan kendimle ugrasmaya calisiyorum meme yine sis atesim var agzim gozum kayik. Offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?